|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Suknia ślubna boho, hippie
Dziewczyny, pomóżcie!
Zawsze marzyłam o romantycznym wizerunku ślubnym w stylu boho - luźna fryzura, może kwiaty we włosach, wiązanka z polnymi kwiatami, może balerinki na zmianę, może opaska przez czoło... No, na pewno już oczyma wyobraźni widzicie, co mam na myśli (; Na różnych blogach z inspiracjami ślubnymi oglądałam dziesiątki galerii z PM wystylizowanymi w ten sposób. Zazwyczaj mają na sobie zwiewne, romantyczne kiecki. Mnie marzy się szczególnie taka z nieregularnym, tiulowym dołem, która jednak dopasowanym gorsecikiem podkreśliłaby szczupłą talię (; I tutaj potrzebuję Waszej pomocy! Czy kojarzycie kolekcje sukien dostępnych w Polsce, które byłyby w stylu boho, hippie? Takie jak opisałam? Bo ja - mimo że przekopałam już strony wieelu salonów - jakoś nie mogę na nie trafić ): A przecież boho ma być podobno bardzo modne w tym roku na ślubach, powinno być wszędzie... Mam nadzieję, że ten wątek przyda się nie tylko mi, ale też innym romantycznym PM! (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia ślubna boho, hippie
Też nic takiego nie znalazłam niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście ciężko coś znaleźć..;( Może nie chodziło Ci dokładnie o coś takiego, ale wkleję..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
To o czym piszecie w ogóle nie kojarzy mi się ani ze stylem boho ani hippie.
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam na myśli suknie "klimatycznie" podobne do poniższych, a przynajmniej pasujące do takich np. stylizacji: http://www.bialeinspiracje.pl/?p=26859 http://www.twigsandhoney.com/collect...tail-style-223 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Może coś takiego
![]() ps. Przypomniało mi się, że w salonie http://suknie.decorisus.pl/ mierzyłam coś w ten deseń - wrzuciłam jako 2 ostatnie zdjęcia Znalazłam też link do tej sukni http://suknie.decorisus.pl/c/1/3/207..._AMADEA-1.html Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2013-02-05 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Polecałabym Ci obejrzeć kolekcję Anny Kary - jest tam wiele modeli w typowej stylistyce hipie i boho. Opis, który kleiłaś jest taki niestandardowy, ale w tej kolekcji jest kilka modeli pasujących do niego.
Edytowane przez Sophie86 Czas edycji: 2013-02-06 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej,
Kojarzę, że w kolekcji Cymeline 2012 była suknia Fatima w tym stylu (to ta na pierwszych dwóch zdjęciach) i polecam ci obejżec kolekcje Papilio 2013 i wcześniejsze (na zdjęciu model 2013 1332L) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Odswiezam watek jako ze uwielbiam suknie w stylu boho, wianki i polne kwiaty
![]() Jezeli szukacie sukni slubnej w stylu Boho, Hippie to polecam Yolan Cris Barcelona. Niestety ceny sa bardzo wysokie, ponad 3000 euro ![]() Ja mam suknie Yolan Cris ale zakupiona w outlecie, wiec cena o wiele nizsza.. i jestem przeszczesliwa bo jakosc materialu jest niesamowita i dzieki temu sukienka mega wygodna <3 Wiem ze Yolan Cris jest dostepny w Warszawie w salonie Mloda i Moda ![]() dodaje kilka fotek.. kocham te projektantki, to co robia jest niesamowite!! Edytowane przez Milky_quartz Czas edycji: 2015-06-27 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Odswiezam temat
![]() Ja tez juz zdecydowalam sie na styl boho... Z tym, ze kupilam sukienke w sieciowce (w zarze) ![]() Chcialabym, zeby cala stylizacja byla skromna i jednoczesnie romantyczna. Marza mi sie takie dodatki jak na zdjeciu: "niedbale", luzno upiete wlosy z kwiatkami (nie podobaja mi sie zwykle wianki, a welon tu nie pasuje. Nie wiem tez czy te kwiatki moga byc sztuczne czy bardzo zle to wyglada), jasno rozowe albo cieliste szpilki i dokladnie taki bukiet. Te kwiaty w bukiecie wygladaja mi na sztuczne, ale nie mam pojecia... A pan mlody w prostym ciemno-szarym albo czarnym garniturze (uparty jest i nie zgadza sie na inne kolory hehehe ![]() Jak myslicie? Czy taka tania i w sumie malo tradycyjna "stylizacja" bedzie ladnie wygladac? Chodzi tu o slub koscielny, ale bez wesela, tanca, itp. Bardzo dziekuje wam za pomoc i wasze opinie (mam jeszcze pare miesiecy na zmiane decyzji i ew. szukanie "prawdziwej" sukni slubnej). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.