|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomoc w analizie kolorystycznej
Jesień czy zima? Podobno wiele kobietek - zim błędnie uważa sie za jesienie; zastanawiam sie, czy ja też
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: pomoc w analizie kolorystycznej
Bardzo liczę, że ktoś Ci odpowie, bo widzę ze zdjęć że jestem chyba tym samym typem kolorystycznym co ty, a też mam wątpliwości. U mnie jest jeszcze jedna charakterystyczna cech zim - błekitne białka oczu. Ale też dobrze czuję się w rudościach, pastelach (których jako zima?? nie powinnam chyba nosić) i wszystkich mocnych, nasyconych kolorach (niekoniecznie zimnych).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pastele to sa chyba barwy lata? Co do nasyconych kolorów, to ja ostatnio zachorowałam na pomaranczowy, którego zaden typ oprócz jesieni nie powinien nosić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
z tego zdjecia to mi wychodzi ze chyba raczej zima- masz raczej rózowy kolor cery a nie zlocisty i wloski raczej nie sa rudawe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dla mnie tez wyglądasz jak zima. A tak na marginesie koniecznie wyreguluj brwi. Pozdrawiam Cię serdecznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzieki
![]() ![]() Co do całego watku...szkoda, ze zadałam to pytanie PO eksperymentach z włosami, a nie przed... teraz mam niestety bardziej rudawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
jesteś zdecydowanie zimą. Zgadzam się z dziewczętami że brwi powinnac wyregulowac i nie powinny być zrośnięte, bo to troche "przygniata" twarz
![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.