|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
HBO, Canal+, a może Cinemax?
Witam. Chciałabym zakupić sobie dodatkowy pakiet filmowy. Nigdy nie miałam takich programów i zupełnie nie wiem na co się zdecydować. Który program HBO czy Canal+ jest lepszy, oraz czy warto dodatkowo kupić Cinemax lub Filmbox (jeśli tak, to który) ? Mogę jeszcze dodać że nie lubie filmów fantastycznych, oraz programów sportowych, jeśli to ma znaczenie przy wyborze programu. Jakie wy macie doświadczenia z tymi programi i który polecacie?
Edytowane przez britnay Czas edycji: 2015-08-13 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: HBO, Canal+, a może Cinemax?
Trudny wybór, ja bym brał Canal+ również ze względu na sport, ale tak dla filmów/seriali to chyba jednak bym wziął HBO.
A Cinemax mam i czasem coś oglądam, jako taki dodatkowy pakiet byłby chyba dobrym wyborem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Na Cinemaxie oglądam coś dużo częściej, niż na HBO, więc polecam Cinemax. Filmbox - też nieraz lecą fajne rzeczy. A jeżeli chodzi o wybór między HBO a Canal+, to jak dla mnie HBO nr 1. Biorąc pakiet dowiedz się czy i kiedy możesz go ewentualnie zmienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lokalna gwiazda
|
Mam wszystkie 3.
Dla mnie HBO wygrywa Niektóre filmy wędrują z Cinemaxa do HBO /Banshee, np./, albo odwrotnie. C+ Cinemax Filmbox - tu raczej mniej najnowszych produkcji, ale są filmy, których czasem nie było nigdzie indziej. Każdy kanał ciekawy na swój sposób. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raróg
|
Ja mam NC+ i wszystkie pakiety: HBO, Cinemax i Filmbox.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Skoro masz wszystkie, to powiedz mi co byś poleciła?
![]() |
![]() |
#7 | |
Raróg
|
Canal +
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.