|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promuj± odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczno¶ci, tzw. "diety g³odówkowe", które nie maj± nic wspólnego ze zdrowym od¿ywianiem.
|
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Ob¿arstwo i oty³o¶æ powodem depresji. Pomó¿cie!
W zasadzie na moj± depresjê sk³ada siê nie tylko samoocena, ale równie¿ inne przykre rzeczy, które wydarzy³y siê w ostatnich miesi±cach. Zwolnili mnie z pracy, nie mogê znale¼æ niczego innego, koñcz± siê pieni±dze, mój ch³opak korzysta z czata i pisze tam z innymi kobietami, czêsto k³ócê siê z mam±, nienawidzê siebie, swojego cia³a, nie umiem wytrzymaæ w diecie, bo kocham je¶æ, jedzeniem zabijam stres, smutne my¶li... Moja lekarz rodzinna powiedzia³a, ¿e mam tak± budowê cia³a, ¿e nigdy nie bêdê szczuplutka i drobniutka, ale powinnam schudn±æ. Przy wzro¶cie 160cm wa¿e 110kg. Najmniejsza waga to by³o 70 kg, jakie¶ 5 lat temu. Nie mieszcze siê ju¿ w ¿adne ubrania, jestem za³amana, nie potrafiê wzi±æ siê za siebie, nie mam kasy na dietetyka, nie umiem gotowaæ a podczas ka¿dej diety jad³am i p³aka³am te obrzydliwe rzeczy, które sobie przy¿±dza³am, tracê sens ¿ycia, nie umiem sama sobie poradziæ.
POMOCY ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 709
|
Dot.: Ob¿arstwo i oty³o¶æ powodem depresji. Pomó¿cie!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Cytat:
Je¶li tylko uporz±dkujesz swoje cia³o depresja minie, wróci figura, u¶miech i rado¶æ z ¿ycia. Gwarantujê. Je¶li potrzebujesz o tym pogadaæ, zdzwoniæ, tel. 503 807 460 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Cytat:
a CHCESZ co¶ zmieniæ? To najwa¿niejsze pytanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.