|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niedrogie SPA
Czy ktoś może ma jakieś namiary na fajnie i tanie spa???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Niedrogie SPA
Wiesz co, nie chciałabym reklamować, bo ja sama nie byłam, ale znajoma znajomej była w Czarcim Młynie czy jakoś tak i słyszałam, że była zadowolona. Wiem, że nawet zaglądałam na ich stronę internetową, ale teraz nie mogę znaleźć:/
Edit: Czapielski Młyn, a nie Czarci:P Wystarczy w google wklepać.
Edytowane przez YipYip Czas edycji: 2010-08-30 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tanie tzn za ile?
Może zarejestruj się na group.on tam są czasem zniżki do SPA 50-60%. Ja byłam do tej pory w Nałęczowie, Day SPA to koszt 400zł, jest też tańsza opcja za 300zł.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No tam jest wszystko napisane. Rejestrujesz się. Sprawdzasz oferty dostępne w swoim mieście, jak Ci się któraś spodoba [są dwie] to klikasz kup, płacisz od razu [musisz mieć konto z dostępem przez net], dostajesz kupon z którym idziesz do salonu/klubu-do tego miejsca, gdzie wykupiłaś usługę.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
okkk dziekuje, juz wchodze i patrze.
Myslalam, ze wiecej jest tych ofert. A tam tylko jedna na Kraków :/ Codziennie sa nowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie, tam po lewej stronie masz napisane, za ile czasu kończy się oferta.
A w Krk oferty z tego co widzę są dwie: http://www.groupon.pl/oferty/krakow/...a-krakow/67596 i po prawej masz drugą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
taaaak, ta online... ale malo atrakcyjna. No nic, bede czekac na kolejne. Szkoda, ze sie nie zalapalam na quady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie, no pod tą on-line
![]() http://www.groupon.pl/oferty/krakow/...a-krakow/67596 http://www.groupon.pl/oferty/krakow/shanti-krakow/67458
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to mi wyskakiwalo jako glowne, ale teraz sie zmienilo,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Wiesz wszystko zależy od tego gdzie ono ma być i co dokładnie chcesz, aby to spa posiadało. To jest ważne i warunkuje też cenę pobytu czy zabiegu w takim miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
A wiecie coś może o krakowskiej Farmonie?
http://www.urlopwpolsce.pl/krakow/fa...l-businessspa/ Intensywnie się w Krakowie reklamują, ale niekoniecznie musi to mieć na przełożenie na jakość usług. Jakieś opinie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Farmona jest chwalona przez tych, ktorzy byli. Ja nie bylam, bo mieszkam obok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a czy w ogole istnieja tanie SPA? chyba tylko te, ktore sobie sami zorganizujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
No mi też nie wydaje się, żeby w jakimś Spa były tanie zabiegi - generalnie w Polsce nie ma jeszcze tak wiele takich ośrodków tak więc zabiegi są raczej droższe - chociaż można przecież wykupić sobie różne pakiety - pakiet ślubny jest fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, czy temat jest jeszcze aktualny?
W każdym bądź razie osobiście byłam w wielu strefach Spa & Wellness zwłaszcza wtedy, gdy mieszkałam za granicą. Tam takie usługi są dosyć tanie i powszechnie dostępne. Prawie każdego na nie stać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Ja byłam w Kudowie Zdrój w Hotelu Adam&Spa. Jest tam mnostwo atrakcji i wiele zabiegów do wyboru. Każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel jest sprawdzony przeze mnie , utrzymany na wysokim poziomie. Polecam go odwiedzić xxx Pozdrawiam wizażanki
![]() Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2016-04-22 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.