|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Szybka wymiana ;) roz. ~38
Na początek regulamin:
1. Zależy mi na szybkiej wymianie, dlatego jeśli macie coś z mojej listy i chcecie się wymienić za jakieś ubrania ode mnie to piszcie. Nie reaguję na "coś u mnie". 2. Wysyłam pierwsza lub wysyłamy równocześnie (preferuję wysyłkę na początku lub na końcu tygodnia; zawsze list/paczka polecone) 3. Informuję o wszystkich znanych mi wadach przedmiotu (mogę nie zauważyć każdej odstającej nitki ![]() Chętnie "przygarnę" następujące rzeczy: *koszule w czarno-czerwoną kratę r38 *marynarki z łatami na łokciach r38 *czarną torbę mieszcząca a4 *czarną ołówkową spódnicę r38 *proste bluzki koszulowe r36-38 *koszulki a'la blakbook h&m r36-38 *zwykłe czarne baleriny r38 *materiałowe rurki r38 *spodnie z wyższym stanem r38 *proste, jednokolorowe sukienki - NIE na cienkich ramiączkach ani bez nich w ogóle (długość przed kolano przy 158cm wzrostu ![]() *czarną spódnicę maxi r38 *rzeczy ze świnkami morskimi *olej z pestek śliwek + potrójny żel hialuronowy 1,5% *fioletowy BB skin79 *rosyjskie kosmetyki do pielęgnacji włosów Generalnie rzeczy w kolorach czarny, czerwony (jako dodatek), szary, beżowy, biały itp. + fajne nadruki (nie pogardzę sukienką w koty ![]() ![]() Ubrania będę stopniowo dodawała do wątku ![]() 1. ![]() Kobaltowe koturny Założone raz r38 2. ![]() Kobaltowe szpilki założone raz r39 3. ![]() Czarne szpilki amisu raz założone, ale niestety fleki do wymiany (rozdaj butów zdecydowanie nie dla mnie ![]() 4. ![]() Płaszczyk w panterkę przymierzony, przeleżał w szafie, bez metek - nietrafiony prezent rozmiar z metki: 8 5. ![]() Złoto-różowa sukienka Założona raz, przeleżała w szafie od studniówki M Wymaga odświeżania - kwestia dogadania się, mogę zanieść do pralni ![]() 6. ![]() Szara, zwiewna Założona raz, przy okazji innej studniówki ![]() L Dwie wady - zaciągnięcie (mogę zrobić zdjęcie) i brak jednej tasiemki do wieszania Z czasem będę dodawać więcej ubrań! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dot.: Szybka wymiana ;) roz. ~38
Coś u mnie? Jakie wymiary? http://images67.fotosik.pl/1150/9905c39ffe835b2fmed.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.