![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Żony i Panny Młode 2015 część 47- nasz sezon!![]() Witamy w 47 części wątku Żonek oraz Panien Młodych 2015 i nie tylko ![]() Jesteśmy w połowie sezonu ślubnego 2015! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasze poprzednie wątki: pierwszy, drugi, trzeci, czwarty, piąty, szósty, siódmy, ósmy, dziewiąty, dziesiąty, jedenasty, dwunasty, trzynasty, czternasty, piętnasty, szesnasty, siedemnasty, osiemnasty, dziewiętnasty, dwudziesty, dwudziesty pierwszy, dwudziesty drugi, dwudziesty trzeci, dwudziesty czwarty, dwudziesty piąty, dwudziesty szósty, dwudziesty siódmy, dwudziesty ósmy, dwudziesty dziewiąty, trzydziesty, trzydziesty pierwszy, trzydziesty drugi, trzydziesty trzeci, trzydziesty czwarty, trzydziesty piąty, trzydziesty szósty, trzydziesty siódmy, trzydziesty ósmy, trzydziesty dziewiąty, czterdziesty, czterdziesty pierwszy, czterdziesty drugi, czterdziesty trzeci, czterdziesty czwarty, czterdziesty piąty, czterdziesty szósty, NASZ KALENDARZ: ![]() ![]() LUTY 07.02 zuzulka_89 - relacja 14.02 dotuniek - relacja KWIECIEŃ 11.04 misiaa91 - relacja 18.04 viva91 - relacja 1, 2, 3 chowanna - relacja 25.04 chamra - relacja MAJ 23.05 Cherry_Muffin - relacja agnieszka255 - relacja 28.05 Na biurku Oli - relacja 1, 2 30.05 gr8ania - relacja nusia1988 - relacja CZERWIEC 06.06 existence 13.06 Bziuma cheerly 27.06 farbstiftka - relacja krolewna_smieszka - relacja 1, 2 LIPIEC 04.07 duchaa123- relacja aneta_91 11.07 magda_mjt - relacja 18.07 kreciorek85 MartusiaWu blink07 Jeszcze przed... SIERPIEŃ 01.08 asiaczek87 08.08 pati0090 Vivienne Mariuszowa 15.08 starry_eyes Anabele23 22.08 Kelpie 27.08 pysia1987 WRZESIEŃ 05.09 aga99792 lipstick89 _groooszek_ kissoflife001 12.09 _Schmetterling seductivee 19.09 sQuaara Kimitri 26.09 justuus deksterowa PAŹDZIERNIK 3.10 ania90 xjustyniaaax 10.10 Kinia_m
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2015-07-19 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 47- nasz sezon!
Warunki wpisania do kalendarza:
1. Regularne udzielanie się na wątku przez minimum miesiąc. 2. Stworzenie posta o sobie, czyli wizytówki na wzór tych, które kryją się pod obecnymi już nickami w kalendarzu. 3. Wysłanie linka do posta wizytówki w wiadomości prywatnej do założycielki wątku. 4. Dłuższa (ponad miesięczna) nieuprzedzona nieobecność skutkowała będzie usunięciem z kalendarza, do którego zawsze można wrócić po ponownym spełnieniu punktów nr 1 i 3, a wg uznania nr 2. Szerzej o wizytówce: Powinna zawierać historię pierwszego poznania, zaręczyn, kilka słów o naszych Pm-kach, ślubne typy i inspiracje, informacje o usługodawcach na ślub i wesele. Wizytówka ma na celu zgromadzenie podstawowych informacji o PM-ce w jednym, łatwym do odnalezienia miejscu, aby nie musieć ich później powielać. Nie zmuszamy do dzielenia się z nami wszystkimi informacjami, nazwy własne parafii czy miejscowości można pominąć, zapisać skrótem czy podać jedynie województwo. Nie ma też obowiązku tworzyć wizytówki, ale wiąże się to z nieobecnością w kalendarzu. Klub PM 2015 Istnieje prywatny klub na forum, w którym dzielimy się osobistymi historiami i zdjęciami. Jeśli któraś z was, podczas długotrwałego udzielania się na wątku wzbudzi w nas zaufanie, będzie mogła zostać klubowiczką. Zaproszenie do klubu wyślemy w wiadomości prywatnej Mały poradnik Panny Młodej 1. Pytania do managera przy podpisywaniu umowy z salą 2. Pytania do fotografa i kamerzysty 3. Terminarz ślubno-weselny 4. Rodzaje i kolory kwiatów weselnych 5. W czym może się przejawiać kolor/motyw przewodni wesela 6. Maszynka do odmieniania nazwisk (przydatne przy zaproszeniach) 7. Kopalnia inspiracji czyli pozytywne inspiracje ślubne 8. Personalizacja monogramów : click 1, click 2 9. Ślub konkordatowy - potrzebne dokumenty, etapy załatwiania ich 10. Rzeczy do zrobienia/załatwienia przed ślubem, o czym pamiętać część 1, część 2, część 3 11. Kalendarz przygotowań 12. TYLKO DLA ŻON - JAK SPRAWIĆ WIĘCEJ RADOŚCI MĘŻOWI? 13. TYLKO DLA MĘŻÓW - JAK SPRAWIĆ WIĘCEJ PRZYJEMNOŚCI ŻONIE? 14. Program do usadzania gości przy stołach 15. Ślubne DIY ![]() ![]() ania90 misiaa91 Kiciakowa krolewna_smieszka pati0090 drazetkaa viva91 justuus istapp sQuaara magda_mjt _Schmetterling kreciorek85 aga99792 kissoflife001 dotuniek farbstiftka lipstick89 Kelpie pysia1987 duchaa123 Kimitri
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
siemaneckzo drogie Panie i Panny
![]()
#5 |
Raczkowanie
|
Ja również się melduję..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hejo. ale wy lecicie
![]() u nas juz zapowiedzi sa jutro zobaczymy ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ex, cheerly, magic- wrzucałyście możę jakieś relacje, które mogę ewentualnie podlinkować?
![]() Nie mam siły teraz nadrabiać starego wątku (od czwartku jestem w tyle), więc powiem krótko: UDAŁO NAM SIĘ! ![]() ![]() ![]() ![]() Niemniej jednak dzisiaj już załatwiliśmy: - byliśmy w lokalu, ustaliliśmy ostateczną liczbę gości, menu oraz dopytaliśmy o szczegóły i wpłaciliśmy 50% ceny - kupiłam biustonosz ślubny - miałam pierwszą przymiarkę mojej sukni ![]() - kupiłam przypadkiem w sumie dodatkowe majtki na ślub - byłam w 3 biurach podróży, w sprawie jakiejś podróży poślubnej - usiadłam z Rodzicami nad rozsadzeniem gości i wprowadziliśmy kilka zmian - posprawdzałam ceny piw i wódki (czekam jeszcze do poniedziałku, wtedy sprawdzę ceny w eurocashu i już gdzieś kupimy) - kupiłam idealny papier na tło na tablicę stołów A i dla dziewczyn, chcących robić cakepopsy- widziałam dzisiaj w Tesco maszynkę do popsów za 25zł ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja nie wrzucałam relacji na wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
I ja się melduję w nowym wątku
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku.
![]()
#12 |
Zakorzenienie
|
Witam się na nowym ;-) odniosę się jeszcze do postu Angeliki z poprzedniego wątku dotyczący zegarka, jak dla mnoe pomysł świetny, zrobiłam dokładnie tak samo, ale meeega się wkurzyłam, że nie doszedł ma czas. Po ślubie okazało się, że nie pobrało mi kasy z konta i zegarka nawet nie wysłano..
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Jestem durna! Pół nocy spać nie mogłam -zawsze tak mam przed wakacjami.O 3 obudziłam się mogłam już wstać taka bylam wyspana.I co zrobiłam? Zaspalam ![]() ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dziewczyny pewnie już po weselach. Lecę doczytać poprzedni wątek. ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- My ustaliliśmy z TŻ, że zalatwiamy wszystko możliwie wcześnie, bo ostatni tydzień to nie jest czas na zalatwianie wesrlnych spraw, które mogły być załatwione. Garnitur trochę odwlekał, ale wiedział, że jeśli chce żebym z nim poszła do sklepu to kupi go wcześniej. Bo ja przed samym ślubem nie będę szukać garnituru. Miesiąc przed ślubem wisiał w szafie. |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]()
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Nie moge spać rano bo jest za jasno. A jeszcze pies od 4 rano poluje na muchę (zawsze spal o takiej porze)... I w sumie to nie wiedziałam czy pacnąć gazetą muchę czy psa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
... choć nie Westwood
|
Ja nie mogę spać, bo gorąąąąąco. Jak bede miala w taki upal wesele to padne w sukni
![]() Zapomniałam calkiem, ze sąsiadom mialam rozdać zapro. Także jeszcze 9, nie 7... Ciotka mi wczoraj potwierdzila 7 osób, ale równocześnie poinformowała, ze 9 nie będzie ![]() Mam bardzo zly humor, bo od jutra do pracy, po trzech tygodniach... ![]()
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2015-07-05 o 06:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cześć i ją się przywitam w nowej część. Chociaż ostatnio nie miałam czasu ani na ślub ani na wątek. Poprzedni weekend przeprowadzalismy się do nowego mieszkania, a w ten piątek zmarła mi babcia.
![]() Wesele od dziś za 49 dni. W tej sytuacji i tak nic nie bedziemy przekładać, ksiądz nawet zabronił nam o tym myśleć. A dziś moja siostra konczy 18 lat, 11 ma właśnie impreze i też nie przekladamy. A jutro pogrzeb. Babcia w środę mojej siostrze powiedziala że co jest zaplanowane to ma się odbyć. Myślę że czuła co się może wydarzyć. Mimo że babcia długo chorowała i tak nie mogę w to jeszcze uwierzyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi strasznie. pamietac Cie z innego watku-kiedy do nas zajrzysz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Melduje się
![]() Ale zmykam. Wczoraj ja, moja siostra, przyszła synowa siostry i kuzynka wypilysmy 5 butelek wina. Nie wiem o której się położyłam ale w życiu jeszcze jak żyje 25 lat nie widziałam siostry w takim stanie xD Musimy się streszczac bo za 2,5h musimy wyjechać do Wawy bo jesteśmy umówieni z koleżanką. Ciężki dzień dzisiaj będę mieć ![]() Asia bardzo mi przykro z powodu babci ![]() ![]()
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Asia przykro mi ![]() Ania i mi dziś jedziemy do Wawy. Grafik napięty . do mojej koleżanki jeszcze nie dzwoniłam ale zadzownie albo jest w pracy albo wolna ![]() A czy do Piaseczna jeszcze pojedziemy to nie wiem. Zależy czy by byli i czy nam czasu starczy xD ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- no nie mogę ne telefonie nadrabiać i cyztać NASZEGO wątku nie wyświetla mi się. Inne mogę normalnie. Niech to zmienia!!! I co tu dziś załozyć. te moje sandałki mnie obcieraja wiec znowu nie mam butów ![]() pewnie będę musiała nowe baleriny.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Asia przykro mi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
2 miesiące!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 8 rano 27 stopni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
asia, trzymaj się
co do facetów i ich zaangażowania, to mój TŻ wykazywał takie umiarkowane zaangażowanie a z początkiem roku go olśniło i już sam mówił, że obrączki trzeba zamówić, zaproszenia drukować etc. Garnituru nie kupował nowego, bo i tak chciał klasyczny a kupił w ubiegłym roku właśnie taki, który miał na sobie tylko raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Witam się i ja
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję. Teraz tylko jest pewien dylemat jak to rozwiązać z tymi zaplanowanymi imprezami. Na weselu na 140 osób tylko 8 razem ze mną i rodzicami będzie miało żałobę. Czy to bardzo głupie jak będziemy normalnie oprócz taty się bawić? Nie wiem co zrobić
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Witajcie,
Wszystkim wczorajszym PM życzę wszystkiego najlepszego, dużo miłości i zrozumienia ![]() Nam zostało trochę więcej niż mies do ślubu ale już na luzie większość ogarnięte. Nam też upał daje się we znaki, młody wstał i 5 jeść o 6 zasnal ale już o 8 nie dało się spać było tak gorąco. Co nas podkusilo na ślub latem, zawsze mowilam że wezme ślub o każdej porze prócz lata ![]() Asia, trzymaj się, współczuje. Vivienne a mnie 19 stopni i deszcz 8 sierpnia by ucieszył, lepsze to niż upał taki jak teraz. A najlepiej byloby przy 20 stopniach i wiaterku. U nas nie będzie tylko jednej osoby, mojej siostry bo dziś wyjeżdża zagranicę i nie da rady wrócić. |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a gdy były bibułki matujace 50 szt za 10 zł z oroflame to nie kupiłam. na dziś by były jak znalazł
![]() Mój Tż angażuje się też tak umirakowanie. narzekać chyba aż tak bardzo nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.