|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Clip in !
Witam doczepiam kruczoczarne włosy clip in , powoli czarny kolor zaczyna mnie przytłaczać i chciałabym pofarbować na jakiś odcień brązu, pytanie czy taka czarna treska ,, złapie'' farbę do włosów? Na razie kombinuję coś z rozjaśniaczem i jak go spłukuję to leci taka ciemna woda( więc chyba coś tam lekko wypłukuje) dodam , ze są to naturalne włosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clip in !
musiałabyś je najpierw rozjaśnić.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no wlasnie rozjasniacz nic nie daje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jesteś pewna, że to włosy w stu procentach naturalne? Takie powinny się rozjaśnic. Sama farba raczej słabo złapie. Ewentualnie rozjaśniajaca, ale i tu bym na duży efekt nie liczyła.
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jutro jeszcze spróbuje z farbą, wygląda na to , że żeby mieć takie dlugie brazowe włosy o długości czarnych clip in będę albo musiała zapuścić albo kupić nowy zestaw
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- nie wiem czy zdj się wyświetliły jak chcesz to mogę wysłac na fb jak to miej więcej wygląda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nie widzę. może zalinkuj na tinypic.com i wstaw tu linki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
napisałam wiadomośc na fb, na Twojej stronce fashionery
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.