|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Własna strona/blog o fotografii - NAZWA - pomocy!
Hej. Wiem, że to forum o fotografii, a mój problem dotyczy jej tylko częściowo, ale nie wiem, gdzie mogę o to zapytać
![]() Robię zdjęcia od około 3 lat, dla siebie. Głównie fotografują architekturę - zaniedbane budynki, opuszczone, całe w graffiti itp. (dodam kilka przykładów). Tak ogólnie to interesuje mnie tematyka miasta i jego "brzydka" strona. Ostatnio pomyślałam, ze chciałabym załozyć stronę na facebooku i na jakimś portalu fotograficznym, ale kompletnie nie wiem, jak te strony mogłyby się nazywać ![]() ![]() ![]() Pomocy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Własna strona/blog o fotografii - NAZWA - pomocy!
popatrz na inne, podobne strony i wymyśl coś podobnego
![]() Myślę, że nazwa powinna być Twoja, od biedy może być imię i nazwisko albo nick |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Bardzo ciekawa tematyka zdjęć
![]() ![]() Mogę podpowiedzieć kilka nazw - oczywiście nie wiem czy trafię w Twój gust i klimat, ale może akurat coś wybierzesz, albo coś Cię zainspiruje: -> Opuszczone Zakątki -> Zapomniane Miejsca w Moim Obiektywie -> Ciemna Strona Miasta -> Opuszczone, Zapomniane, Sfotografowane -> Tajemnice Opuszczonych Miejsc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.