|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezenty dla Kobiety
Hej, mam małą prośbę. Chciałbym kupić swojej Kobiecie na prezent takie buty: <ciach link>
Nie znam zupełnie na takich butach i mam do Was pytanie czy takie buty są teraz modne? Czy one są warte tej ceny? ![]() Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2016-02-24 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezenty dla Kobiety
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Trudno się wypowiedzieć na ten temat. Osobiście nie chciałabym dostać butów od męża, ale to nie znaczy, że robisz źle. Zastanów się, jaki ma gust w pierwszej kolejności. Każdy ma inny, więc niekoniecznie akurat takie buty będą dobrym wyborem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
1) nosi szpile w tym stylu? Srebrny obcas jest nieco wulgarny i na pewno nie do chodzenia na co dzień.
2) znasz rozmiar? 3) znasz przesąd dotyczący butów? ![]() Ja bym takich butów nie chciała. Buty na prezent to muszą być Buty wielką literą, wymarzone, nie do zdobycia dla zwykłego śmiertelnika itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
przede wszystkim buty ze zdjęcia to podróba, bo casadei w gładkich modelach ma szew po wewnętrznej stronie buta, a nie po wierzchu. podróby nigdy nie są dobrym prezentem (choć może to jedynie kwestia niezbyt trafnie znalezionego zdjęcia).
oryginalny casadei to z pewnością piękny i bardzo pożądany prezent przez wiele babek, ale za względu na cenę - musi być idealnie przemyślany. czyli ustal rozmiar i przede wszystkim, czy obdarowana w ogóle chodzi na takich wysokościach (12 cm...)
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Tak, te buty to podróby. Jednak mimo to uważam, że nie są złym wyborem bo są wykonane w całości z naturalnej skóry. Gdyby po zamówieniu okazało się, że są wykonane niechlujnie to je odeślę. Ile kosztują oryginały i gdzie można je kupić? Ogólnie szukam jasnych szpilek bez platformy z noskiem w szpic i wysokim obcasem oraz w całości wykonanych ze skóry. Zastanawiam się jeszcze nas tymi (Można w ogóle wstawiać linki z allegro? Poprzedni został usunięty nie wiem dlaczego.): http://allegro.pl/saway-szpilki-szpi...953191061.html natomiast te o których mowa w temacie to te: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited Które mam wybrać? A może byście mogły zaproponować mi jakiś jeszcze inne? Proszę o pomoc ponieważ decyzję muszę podjąć najlepiej jak najszybciej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ogólnie jest taki stary przesąd w mojej rodzinie, że jak mężczyzna kupuje kobiecie buty, to oznacza, że ona od niego szybko ucieknie. I to niestety sprawdza się w mojej rodzinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja nie wierzę w taki rzeczy. Mogę kupować buty Ukochanej bez zawahania. Prawdziwa miłość jest silniejsza niż przesądy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, gdzie w pl mają te buty stacjonarnie, natomiast ja mierzyłam zagranicą i przywoziłam koleżance. cena taka, jak na www producenta - 650 euro.
uważam, że podróby to zawsze zły pomysł, ale to wątek na inną dyskusję. w każdym razie ja bym się bardziej ucieszyła z innego prezentu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.