![]() |
#1 |
BAN stały
|
Męskie genitalia
Chciałbym was zapytać jak postrzegacie męskie narządy płciowe-penisa i jądra, czy podobają się wam, czy obrzydzają czy są obojętne jak palec u stopy?
Dlaczego pytam? Otóż moja dziewczyna powiedziała mi, że mnie kocha ale moje narządy płciowe są obrzydliwe, i nie tylko moje ale każdego faceta, bo jakby nie było moje są jak każde inne. Seks owszem lubi ale tylko dlatego, że penis w pochwie sprawia jej przyjemność. Proszę o wypowiedzi, bo trochę zszokowało mnie to, miejsca intymne dziewczyny uważam, za coś pięknego, i podobają mi się najbardziej zaraz po twarzy jako najładniejsze miejsce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Męskie genitalia
przecież niedawno był o tym wątek.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
ile macie lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie penis mojego partnera jest absolutnie przepiękny. ogólnie uważam genitalia męskie i żeńskie za bardzo ładną część ciała, ale znam osoby, które są obrzydzone tą częścią ciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lokalna gwiazda
|
Ja tam się szczególnie nie zachwycam.
Ot, nieodłączna część faceta i koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Cześć ciała jak inna. Mnie najbardziej rozbraja pieprzyk na penisie mojego chłopaka. Jest uroczy :p
Nie przejmuj się, jeżeli to nie przeszkadza Wam w współżyciu. Spróbuj ją jakoś do niego przekonać ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nawet jak dumnie sterczy na twój widok?
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Pokaż to ocenimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52319134]Pokaż to ocenimy.[/QUOTE]
Zartujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Zdrowej emocjonalnie kobiecie podoba się facet w całości, razem z penisem i jądrami. Wiele z nich te części ciała ekscytują, jako zapowiedź przyjemności. Obrzydzenie chyba jednak nie jest normalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52319134]Pokaż to ocenimy.[/QUOTE]
O proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Szczerze, to zalezy. Mi sie wydaje,ze ogolnie jak ktos nie jest dojrzały to inaczej postrzega męskie części ciała
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Poważnie? Wow.
Edytowane przez ALL for LOVE Czas edycji: 2015-08-05 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Ja uważam, że genitalia urodą nie grzeszą, szczególnie męskie w zwisie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
W jednym z opowiadanek użyłam sformułowania - "Na widok Lucilli miecze same salutują"
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52319947]Ja uważam, że genitalia urodą nie grzeszą, szczególnie męskie w zwisie ![]() Nie, chodzi o to, by doprowadzić je do stanu "nie w zwisie" ![]() Clemence ma rację - duże znaczenie ma wiek i dojrzałość seksualna dziewczyny/kobiety
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgadzam się, że tu chodzi o dojrzałość seksualną. Dla mnie, jak dla autora, genitalia są piękne, drugie po twarzy. nic mnie tak nie podnieca, jak widok zadbanych genitali, czy męskich, czy damskich ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
live your passion
|
Obiektywnie patrząc genitalia ładne nie są, ale jeśli się kogoś kocha to się na to nie zwraca uwagi, a kocha się nawet te "wady" w partnerze. Co nie zmienia faktu, że nadal można uważać pewne rzeczy ogólnie za nieatrakcyjne. Przykładowo mi ogólnie nie podobają się stopy, ale nie kazałabym TŻ chodzić ciągle w skarpetach i nie przeszkadzałoby mi to w zrobieniu mu np. masażu ani nie uważałabym go za mniej atrakcyjnego, bo te stopy ma
![]()
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co rozumiesz z ciekawosci przez zadbane? niestety/stety nie mamy wpływu na ich wygląd... jesli chodzi o penisa - wychodze z zalozenia ze jak sie kogos kocha i jest chemia to podoba nam sie kazdy cm jego ciała + podnieca i jest to normalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Mi się penis podobają .kobiece narządy również są piękne
oczywiście myślę o zdrowych narządach płciowych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna może ma jakieś dziwne poglądy zaszczepione w dzieciństwie albo przykre przeżycia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Dla mnie jest coś uroczego w genitaliach mojego faceta
![]() Dziwi mnie "obrzydzenie" bo to dość dosadne określenie, musi z czegoś wynikać. Kiedyś po paru winach z koleżankami była rozmowa na ten temat i było parę takich, które twierdziły, że dla nich ogólnie kobiece ciało jest dużo ładniejsze niż męskie, i że właśnie męskie genitalia są "brzydkie" lub wręcz "odpychające". nie wiem, dla mnie jest raczej rozczulający ![]() A jak już to właśnie damskie krocze może być trochę "brzydsze" (jeżeli już w ogóle rozpatrywać genitalia partnerów w takiej kategorii) no bo a to coś niesymetryczne, a to u niektórych dziewczyn np. coś wystaje...Tu przynajmniej sterczy w chwili chwały xD Nie wiem no, tak jak mówię dla mnie to dziwne, może jeszcze w ogólnej rozmowie tak powiedzieć, o tym, że to nie jest ulubiona część to jeszcze jako tako, ale już do swojego partnera? Mi by tam było dziwnie jak by mi facet powiedział, że go obrzydza moje krocze, ale że np. przymyka na to oko, bo seks jest fajny, ale "nie paczy" dopóki go nie włoży (haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Kwestia wieku wg mnie.Mi sie kiedys tez nie podobały,a dzis bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
chaos maker
|
Z wyglądu piękne nie są (tak samo jak i żeńskie), ale są "urocze" i "zabawne", ogółem PRZYJEMNE W DOTYKU. Mnie nie brzydzą. Plus penis we wzwodzie na mój widok jest super.
![]()
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.