|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię odlewki perfum :)
Jestem zainteresowana wymianą odlewek, perfum. Jestem otwarta na propozycje
![]() Odlewki: Hugo Boss Nuit pour femme EDP 1 ml Lalique Le Parfum 0,9 ml Elizabeth Arden Provocative Woman 0,9 ml Raplh Lauren Ralph - 0,9 ml Wish Chopard - 0,9 ml Amarige EDT - 0,9 ml Lolita Lempicka - ok 0,7 ml Rochas Femme 0,3-0,4 ml Laura Biagotti Venezia 0,3-0,4 ml Paloma Picasso - 0,4 ml Fidji - 0,3 ml Guerlain Shalimar EDP - 0,3-0,4 ml Zen Shiseido 0,3 ml Kenzo Elephant - 0,3 ml Samsara - jakieś 0,3 ml Edytowane przez kajuuchna Czas edycji: 2015-08-19 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię odlewki perfum :)
Mogę ci zrobić probaski 1-2 ml z moich flaszek
Fancy Simpson Classique edp Gaultier Satine Lalique Eau Premiere Chanel Prada LAmbree L Ambre Des Merveilles Hermes Obsession Ck Linstant Magic Guerlain My insolence Guerlain Vanille Noire YR L Lolita Lemplicka The One D&G Indian Holi Kenzo Hypnose Lancome A wieksza ilość 5-10 ml Wild Orchid Beyonce Karleidoscope Lagerfield U ciebie podoba mi się kilka odlewek,ale zalezy ile czego masz i czy znajdziesz cos u mnie
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Z tego co wymieniłaś najbardziej by mnie interesowały próbki Jessica Simpson Fancy, Indian Holi Kenzo, My insolence Guerlain (EDP czy EDT?), Obsession CK (wersja dla kobiet?), Linstant Magic Guerlain, Eau Premiere Chanel, Satine Lalique, Prada L'Ambree, czyli większość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Gdyby któreś z poniższych były wolne (i w nieco większej pojemności), to chętnie przygarnę:
Femme Rochas, Le Parfum Lalique, Shalimar Guerlain, Słoń Kenzo. Poniżej link do mojego wątku, może coś wpadnie Ci w oko: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=824394 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Niestety ale próbki nie są zbyt wielkie, chcę się ich po prostu pozbyć i szukam osoby, która chce je przygarnąć. Poniżej podaje przybliżone ilości w każdej z próbek: Lalique Le Parfum 0,9 ml Elizabeth Arden Provocative Woman 0,9 ml Raplh Lauren Ralph - 0,9 ml Wish Chopard - 0,9 ml Amarige EDT - 0,9 ml Lolita Lempicka - ok 0,7 ml Rochas Femme 0,3-0,4 ml Laura Biagotti Venezia 0,3-0,4 ml Paloma Picasso - 0,4 ml Fidji - 0,3 ml Guerlain Shalimar EDP - 0,3-0,4 ml Zen Shiseido 0,3 ml Kenzo Elephant - 0,3 ml Samsara - jakieś 0,3 ml Mam nadzieję, że ktoś się nimi zainteresuje, mimo tego, że jest ich tak niewiele... Edytowane przez kajuuchna Czas edycji: 2015-09-03 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czyli wszystkie masz kropelki na dnie probaskowo,czy cos w większej ilości ?? Najlepiej wypisz ile czego masz
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- My insolence jest tylko w wersji edt,natomiast zwykłe Insolence jest m.in edt,edp. Obsession jest damskie ![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez kajuuchna Czas edycji: 2015-09-03 o 07:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hej Kajuchno, chętnie odlałabym Ci testową ilość nawet ot tak, żebyś spróbowała zapachu, ale niestety nie mam na stanie żadnych atomków
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.