|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Lubicie i szukacie ciekawych cytatów z książek, które chwycą was za serce?
Hej
![]() ![]() ![]() w każdym razie, ta strona ma być dla Was - dla miłośników czytania - a bez rozgłosu nikt się o niej nie dowie. Kto może, kto ma ochotę, kto chce się czasem zaczytać - proszę o polubienie: https://www.facebook.com/literaturazserca Z góry dziękuję, a jakie książki Wy polecacie, w których można czasem w słowach znaleźć odbicie własnych nastrojów? Osobiście polecam W. Myśliwskiego - Traktat o łuskaniu fasoli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raróg
|
Dot.: Lubicie i szukacie ciekawych cytatów z książek, które chwycą was za serce?
Jest już wątek o cytatach, wyszukiwarka się kłania.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lubicie i szukacie ciekawych cytatów z książek, które chwycą was za serce?
No tak, człowiek pierwszy raz w życiu dodaje jakikolwiek wątek na tej stronie, jest nowy, niekoniecznie zaznajomiony, na dodatek przegląda wszystkie kategorie, które się wyświetliły, aby choć w miarę dopasować temat do kategorii, ale i tak spotyka się z komentarzem z lekką nutką ironii, w której wyczytujesz między wierszami jesteś idiotą, nie umiesz wyszukiwać.
Ja dziękuję za taką pomoc w takim razie, skoro normalnie nawet jednego zdania nie można napisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.