|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Skromne wesele
Witam Was dziewczynki jestem tu od niedawna postanowiłam dołączyć do Was . Mam problem z organizacją wesela chcielibyśmy z narzeczonym zorganizować kameralne przyjęcie dlatego nie wiem jak się za to zabrać może coś doradzicie. Może byliście na skromnych przyjęciach weselnych .bardzo proszę o porady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Skromne wesele
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
to zalezy co rozumiesz przez kmeralne przyjecie-10 osob ? 30 osob ? z tancami I muzyka czy sam obiad w restauracji? a moze jakies przyjecie np w ogrodzie/plenerze(jak macie mozliwosc) co do kladnie byc chciala? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tak dokladnie
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- No tak liczymy z 50 osób obiad tort alkohol przystawki ale nie wiem czy bez tańców nie będzie głupio sama nie wien czy udał by się sam obiad w restauracji i myśleć ze goście będą zadowoleni jak będzie kamera mnie bez zabaw bez orkiestry miał ktoś tak ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Tak dokładnie właśnie coś takiego mnie i tetesuje miałaś może orkiestrę na wesele czy po prostu obiad rodzinny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Okolice Lublina myślałam o fotografa wiadomo pamiątka ze ślubu musi być kamerowac racZej nie będziemy ale kolejny problem To jaką suknie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
My będziemy mieli skromne przyjęcie: ok 15 osób, obiad, deser itp i będziemy mieli fotografa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Fotograf to nie to samo co kamerzysta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
"kamerować"
![]() Śluby się filmuje. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Mój ślub to 48 osób ale z tańcami. Bez zabaw, bez oczepin, bez dziękowania.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Sorry pisze na telefonu i mi zmienia wyrazy słownik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
na takie kameralne przyjęcie proponowałabym fotografa. Też jestem zdania, że kamera trochę "krępuje" atmosferę, jeśli nie ma tańców ( nas na mojej studniówce filmowali jak rosół jedlismy - porazka
![]() Co do sukni, możesz i białą do samej ziemi, to już Twoja wola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
No i też extra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
zielony stworek
|
50 osób to już normalne wesele jest
![]() Kamerzystę bym sobie darowała, jakoś nie żałuję, że zrezygnowaliśmy. Wybierzcie DJa jeśli ma być muzyka. Suknię bierz jaka się podoba,a jeśli ma być taniej to można kupić z drugiej ręki, w komisie czy po prostu wypożyczyć. Szycie nie wychodzi jakoś dużo taniej z moich obserwacji. Dodatki do sukni tanio znajdziesz na allegro. Tam też i zaproszenia są za grosze, a na to nie ma co wydawać za dużo ![]() Z reguły w piątki łatwiej zorganizować małe przyjęcia i właściciele lokali dają czasem jakieś rabaty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do sukni wypożyczenie niewieke tańsze od kupna i musisz uważać żeby nie zniszczyc Ja dałam 1000 zł, kupiłam uzywana ba olx |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.