|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
przyjaciółka/ koleżanka do rozmowy i plotek ;)
Hej
Jestem tutaj nowa na forum więc nie gniewajcie się, jeśli były takie wątki (a były z pewnością ale chyba już nie są aktualne). I odpowiadając na pytania wścibskich- tak korzystałam z wyszukiwarki przed założeniem wątku ;p . Jestem 22-letnią dziewczyną która szuka koleżanki do pogadania i plotek. Ogólnie jestem sympatyczną i przyjaźnie nastawioną osobą ale jakoś dogadać się z dziewczynami przychodzi mi z trudnością. Zacznę od tego że nigdy chyba nie miałam prawdziwej przyjaciółki nie licząc czasów od pierwszej klasy podstawówki do drugiej klasy gimnazjum gdzie przez te lata bardzo przyjaźniłam się z jedną dziewczyną, ale niestety nasza przyjaźń się skończyła. Bardzo zawiodłam się na tej osobie i od tamtego czasu nigdy nie nawiązałam przyjaźni. Chciałabym to zmienić, ale gdy próbuje z kimś np z uczelni zagadać to dość szybko się zniechęcam, ponieważ zawsze wychodzi na to że za bardzo się różnimy pod względem charakteru. Oczywiście mam kilka koleżanek ale raczej nie mogę z nimi porozmawiać na jakieś poważne tematy a poza tym mamy rzadki kontakt ponieważ każda z nas wybrała inną drogę życiową. Tak więc brakuje mi takich zwykłych rozmów z koleżankami ![]() Czy jest tutaj ktoś, kto miałby czas i ochotę od czasu do czasu porozmawiać?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: przyjaciółka/ koleżanka do rozmowy i plotek ;)
Witaj,
Chętnie pogadam ![]() Jestem mamą dwójki dzieci, w tym rocznego, więc czasu na przyjaźnie w realu nie za dużo, a co za tym idzie mam jak Ty, koleżanki. Jakiś czas temu zaprzyjaźnilam się z kilkoma dziewczynami na forum staraczkowym, wiem więc ze można, tak na odległość Z której część Polski jesteś? Co studiujesz?5 Edytowane przez ziajka007 Czas edycji: 2016-01-03 o 12:26 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Studiuje rachunkowość ale zaocznie ponieważ bardziej skupiłam się na pracy. Zazdroszczę Ci dzieciaczków Długo musiałaś starać się o dziecko? Pytam, bo my z mężem staramy się od 3 miesięcy i póki co nic ;/
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Cześć i czołem
mama bliźniaczek wita chętnie poznam, porozmawiam Magda 24 lata
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję serdecznie
![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Z przyjemnością poplotkuję tutaj jeśli można. MAm sporo znajomych, ale odkąd część jest na studiach, część je skończyła, a ja znalazłam połówkę daleko od rodzinnych stron to kontakt jest cięższy. Jestem przed obroną mgr, mam 24 lata.
|
|
#8 | ||
|
Raczkowanie
|
Trochę mnie tu nie było, miałam bardzo dużo na głowie, ale już wracam!
![]() To super że coś nas łączy na którego liceum chodziłaś? Ja uczęszczałam do LO II, więc może mijałyśmy się na korytarzu ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie moglysmy się mijac na korytarzu. Czym byłaś tak zajęta? sesja? gdzie studiujesz?Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez martullenka Czas edycji: 2016-01-23 o 01:20 |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko mogłaby ta wiosna już przyjść ;( jak u Ciebie?Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam nie chcę wiosny aż tak szybko
Lubię zimę, a wiosną dostaje zawsze jakiejś depresji, nazywają takie coś "wiosennym przesileniem" Dlaczego po zimie nie może być od razu lato? martullenka- mat-jęz to nie moja bajka Mam na myśli szczególnie pierwszą część nazwy czyli matematykę Mam bardzo złe wspomnienia odnośnie niej z liceum haha ![]() Polecicie może jakiś ciekawy film ?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
to i ja się przyłącze
Mam 23 lata ( noo.. jeszcze 22 :P ) męża szkołę pracę ( a w niej mnóstwo dzieci) Mieszkam w Częstochowie, jeszcze. Bo mam nadzieje w najbliższym czasie, przeprowadzimy się już do domku na wsi
|
|
#13 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A może zamiast filmu książka? A poważnie to jaki gatunek :P
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) część o Davidzie Hunterze, Simona Becketta, dobry kryminał. Bardzo je lubię. czytalam jeszcze camilla lackberg Latarnika I mam trylogie Nesbo. Na razie królują kryminały
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Przygarniecie?
![]() Mam 26lat i mieszkam na Podlasiu. Mama 5latka i drugie w drodze ![]() Polecam cala serie Lackberg i teraz tez czytam Bonde ![]() Wciagajaca jest tez seria Larssona Millenium ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Ja przeczytalam pierwsza czesc Jo Nesbo i jakos mi nie podeszla. Jakos za ciezki dla mnie klimat albo moze tylko ta ksiazka taka jest. |
|
|
|
|
#19 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cześć Którą książkę Nesbo czytałaś ? Właśnie slyszałam że są trudne, ale kiedyś przechodziłam , i mnie skusiły ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lackberg i Bonde jakoś mi się lekko czytało i czyta
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupiłam Nesbo, jakąś trylogie, słyszałam że są ciężkie do czytania, i kiedy już miałam się za nią wziąć, moja miłość ( czyt. beckett) pojawiła się w promocji. teraz chce nadrobić jeszcze trochę książek bo na wiosnę, już zacznie się praca na dworze więc, gorzej będzie z chwilą dla siebie. I dopiero w wakacje , będzie możliwość przeczytania czegoś na spokojnie A czym zajmujecie się w życiu ?
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w lipcu rodze wiec pewnie zbytnio nie bedzie czasu na czytanie. Ja nie kupuje ksiazek. Mam kindle i sobie sciagam z internetu ebooki
![]() Ja zajmuje sie domem, tztem i synem. |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz w mojej pracy wyprzedajemy biblioteczkę, ale są to stare egzemplarze ![]() O to fajnie, ja do września zajmowałam się TŻ, teraz pracujemy oboję, więc zajmujemy się sobą nawzajem ( czyt. kto ma więcej czasu, ten zajmuję się domem)
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wielkanoc do Belgii bedziemy leciec wiec idealnie kindle zmiesci sie w torebce na czas podrozy i jak bedzie chwila zeby posiedziec spokojnie u rodzicow w mieszkaniuTy lubisz antykwariaty a ja sh U mnie na codzien ja sie domem itp zajmuje ale jak tz ma czas to mi tez pomoze ![]() Dzis mi kuzynka wozek przywiezie
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

sesja? gdzie studiujesz?

) męża szkołę pracę ( a w niej mnóstwo dzieci) Mieszkam w Częstochowie, jeszcze. Bo mam nadzieje w najbliższym czasie, przeprowadzimy się już do domku na wsi
) część o Davidzie Hunterze, Simona Becketta, dobry kryminał. Bardzo je lubię. czytalam jeszcze camilla lackberg Latarnika