2015-08-18, 09:25
|
|
BAN stały
|
Dot.: Kontakt z byłą dziewczyną.
Cytat:
Napisane przez konfitura_
Hej.
Jestem w związku od kilku miesięcy. Niesamowicie kocham swojego chłopaka, niestety dzieli nas 300 km i spotykamy się w weekendy. Jestem osobą, która cierpi na silne ataki paniki i nerwicy lękowej, nie potrafię w siebie uwierzyć i ciągle się boję, że coś robię nie tak. Jednak ostatnio mój chłopak chciał mnie zabrać na grilla, na którym miała być jego była dziewczyna. Nie chciałam zupełnie iść, powiedziałam mu, że będę czuć się niezręcznie, na pewno zacznę porównywać się do niej i to skończy się źle dla mojej psychiki. Na co on powiedział, że pójdzie sam. Zrobiło mi się niesamowicie przykro, ale nie zatrzymywałam go, bo bałam się, że pomyśli o mnie, że jestem zaborczą osobą. Koniec końców, został ze mną, ale było mu przykro.
Martwi mnie to, że ciągle utrzymuje z nią kontakt. Spotykają się grupką znajomych raz na jakiś czas. Powiedział mi, że nigdy sami się nie widują, tylko w tej grupie znajomych... Nie wiem czy to zazdrość czy lęk przed byciem wystawioną po raz kolejny dla byłej. Boję się niesamowicie i nie wiem co zrobić.
|
Dołącz do tej grupy, poznasz ludzi i tyle. I co z tego, że jest wśród niech jego była.
|
|
|