|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak naprawić relację z chłopakiem?
Jestem z chłopakiem od 3 miesięcy i nigdy wcześniej się nie kłóciliśmy aż do teraz. Kilka dni temu organizowałam impreze dla znajomych i on też miał się tam pojawić, niestety się nie pojawił. Dzwoniłam do niego i wgl ale nie odbierał. Następnego dnia napisał, że nie było go "bo nie". I zaczęła się kłótnia. W ciągu 3 godzin zdążył wypomnieć wszystkie złe rzeczy jakie ja robiłam w ciągu naszego związku czyli: sarkastyczne odzywanie się niego, bycie chamską (no właśnie nie do końca), odzywki typu "bo nie" "nie ważne", oczywiście wypomniał też że lepiej wiem kiedy jest na☠☠☠any mimo to że jestem oddalona od niego o 50km, że zawsze powtarzałam mu przed impreza żeby się nie na☠☠☠ał. Był na mnie bardzo bardzo zły. Powiedział że stracił do mnie zaufanie i że nie traktowałam go poważnie. Ja oczywiście chciałam wyjaśnić sytuację i prosiłam go o spotkanie ale on zawsze mi odpowiadał "jak ja o coś prosiłem to Ty nic". Był jeszcze zły o to, że zawsze ktoś mi zabiera telefon i do niego pisze (ja tego nie potrafiłam kontrolować). Aa no i jeszcze cały czas powtarzał że nie będzie mnie za nic przepraszał...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Jak naprawić relację z chłopakiem?
Chyba już cię po prostu nie chce. I tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Odpusc, tu nie ma co naprawiac. I lepiej, ze takie rzeczy wyszly po 3 miesiacach, a nie po 3 latach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To co opisałaś to dla mnie nie związek, a jedna, wielka dzieciniada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie ma co się męczyć. Urwać kontakt
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.