|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dr Krzysztof Potocki
Witam.Od 16 roku życia mam niesamowity kompleks na punkcie swojego nosa.I nie jest to tylko mój wymysł.Wiele osób naśmiewało się z niego otwarcie ,często słyszałam komentarze w stylu "Pinokio". Przez to moja samoocena sięgnęła do poziomu -100,mam problemy z samoakceptacją i kontaktami z ludźmi. Mimo swoich 23 lat ,na imprezie byłam 2 razy w życiu,a na jednej z nich pewien znajomy koleżanki w sposób niewybredny skomentował mój nos. Teraz do rzeczy- szukam jak najlepszego lekarza,żeby nie zepsuł mojego nosa jeszcze bardziej,bo na korekty nie będzie mnie stać. Podobno dr Szczyt jest najlepszy,ale terminy u niego są bardzo odległe.Bliższe terminy są u dr Potockiego z tej samej kliniki i dlatego chcę się zapytać czy któraś z Wizażanek może coś o tym lekarzu napisać? W internecie nie ma praktycznie opinii o nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dr Krzysztof Potocki
jeśli nos, to faktycznie do Szczyta, warto czekać, naprawdę, jest specjalistą w nosach.
ewentualnie jeszcze Giedrojć Juraha.
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277![]() -> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! ![]() -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dr Krzysztof Potocki
DR SZCZYT
![]() Jeeli czekalas 23 lata, to to bedzie "chwilka" to czekanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.