Warszawska Mama wraca do GRY!
Hej Dziewczyny !
Jestem tutaj nowa nie poruszam jeszcze się tak płynnie po forach, dlatego postanowiłam założyć nowy wątek i prosić was o POMOC.
Jestem 35 letnią mamą dwójki wspaniałych chłopców. Ich wychowanie oraz 4 letni urlop macierzyński pochłonął mnie w całości. Przez ten czas starałam się być jak najlepszą mamą, panią domu i żoną. Oddana w pełni życiu rodzinnemu, praca rozwój oraz kariera zawodowa poszła w odstawkę a 4 lata robią swoje w branży.
Opanowałam do perfekcji jednoczesne gotowanie sprztanie prasownaie i doglądanie dzieci, jednka w tym wszytskim trochę azapomniałam o sobie. (i inny chyba też o mnie zapomnieli).
Po długiej przerwie od marca przyszłego roku postanowiłam wrócić do pracy do rzeczywistości i do ludzi! Mam trochę czasu wiec potrzebuję solidnego przygotowania bo niestety macierzyństwo robi swoje.
Kochane możecie mi Polecić miejsce w Naszej koachanej stolicy gdzie mogę doprowadzić się do pełnej użyteczności? Chodzi mi o oaze spokoju i relaksu gdzie będę mogła wyrwać się raz na jakiś czas wypić dobrą kawę pogadać i do tego wrócić młodsza i piękniejsza !
Macie jakieś pomysły ??
|