|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fleur de Sante
Do Polski weszła szwedzka firma kosmetyczna Fleur de Sante, prowadzi sprzedaż wysyłkową kosmetyków podobnie jak Y.R. Niestety, nie otrzymałam katalogu i nie wiem jak go zdobyć - czy można gdzieś zamówić (telefonicznie lub mailem). Będę wdzięczna za wszelkie informacje. I jeszcze jedno pytanko - co sądzicie o produktach tej firmy, czy są skuteczne, jak kształtują się ceny itp. Z góry dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Fleur de Sante
Ja też się chętnie dowiem na ten temat czegoś bo pierwszy raz o tym słyszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Fleur de Sante
Czyżby nikt nie znał kosmetyków tej firmy? Jestem rozczarowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Fleur de Sante
ja mialam dwa kosmetyki tej firmy i bardzo mi sie podobaly blyszyk do ust waniliowy i zel do demakijazu oczu ( naprawde dobry ) szukalam teraz cos an tecie o tej firmie, znalazlam ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fleur de Sante
fds@imppubl.com
tel. (0-22) 541 87 87; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fleur de Sante
W wakacje miałam przyjemność prowadzić dystrybucje telefoniczną tych kosmetyków, są naprawdę niezłe, mają śliczne naturalne zapachy i stosunkowo niskie ceny. Szczególnie urzekła mnie woda toaletowa esprit de fleur. Sama nie wiem jak można je otrzymać ;__;
ja ode mnie z firmy miałam bazę klientów, którzy kupowali te kosmetyki bądź też nie, a jeśli miałam przyjemność rozmawiać z kimś kto zna te kosmetyki to słyszałam pozytywne opinie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.