|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Plener w Warszawie- gdzie najpiękniej? :)
Kobietki we wrzesniu slubuję, i tak się wlaśnie zastanawiamy z TŻ
gdzie pojechac na zdjęcia w plener? macie jakies pomysły?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Plener w Warszawie- gdzie najpiękniej? :)
Cytat:
![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/Gdzie;na;z...porady-94.html a od siebie dorzucę jeszcze popularne Łazienki oraz dość przyjemny i przytulny park przy Królikarnii ![]() ![]()
the final countdown... ![]() jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... ![]() Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2009-05-07 o 17:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
To wszystko zależy jakiego typu chcesz mieć zdjęcia.
Pary bardzo często robią sobie zdjecia na Starówce (często nocne - fajne światełko wtedy jest), nad Wisła (plaża po stronie praskiej-niedaleko ZOO, tłem jest Stare Miasto), po lewej stronie - przy moście Gdańskim i na nim, trochę dalej Cytadela Warszawska, ma też pare klimatycznych zakątków (cegła, park) Tak jak już wcześniej było pisane Łazienki (np. na gondoli - widziałam fajne zdjęcia), Powsin i róznego rodzaju parki - w Warszawie jest ich naprawdę dużo i możesz wybrac sobie miejsce jakie najbardziej Ci pasuje. Są też lasy/laski: kabacki, bielański, bródnowski, puszcza kampinowska. My mieszkamy na Tarchominie i tam jest bardzo dużo zielonych zakątków: zdjęcia robiliśmy częściowo w tutejszych zielonych miejscach (które wcześniej nas zauroczyły) i w parku w Jabłonnie. Dla każdego co innego ma urok ... ja osobiście nie lubię Łazienek (owszem są ładne, mają swój urok, ale nie ciągnie mnie tam) a dla innych to miejsce nr 1 i lubią tam chodzić, spacerować itp. Daj znać gdzie zdecydowaliście się te zdjecia robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wątek trochę stary ale może ktoś tu jeszcze zajrzy i mi doradzi... Znacie jakieś bardziej niekonwencjoonalne miejsca na plener? Może jakieś kamienice albo coś zwariowanego? Nie chcemy chyba tak wśród zieleni i kwiatuszków.... Macie jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hej, podbijam wątek.
pralinka1000 udało Ci się coś znaleźć? Może ogród na dachu BUWu, Stara Praga, Zakłady Mechaniczne / Fabryka Traktorów "Ursus" http://www.opuszczone.com/galerie/wawa_ursus2/index.php nie wiem jak z dostępnością, wiadukt na Karowej http://maria.bloog.pl/id,5673820,wyn...l?ticaid=69e95 Szukam jakiś miejskich, ciekawych plenerów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]() Nie musisz mieć wiele. To Twój fotograf ma być kreatywny i powinien zaproponować Wam coś ciekawego. Odpowiedzią na Twoje pytanie powinna zatem być rada: 'znajdź dobrego fotografa'. I nie jest to autoreklama. Tak myślę i szczerze radzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Mam dobrego fotografa, ale wybór miejsc na plener to wspólna decyzja, jego i nasza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
podbijam temat, z tym, że u mnie założeniem jest miejsce jasne, proste, nowoczesne, ale nie industrialne. Prostota, klasyka i architektura. Mam na oku kilka budynków już, ale może przyjdzie Wam coś do głowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Podbijam wątek, bo także zastanawiam się nad miejscami do sesji plenerowej, teraz we wrześniu.
Mamy już takie pomysły:
zdjęcie nr 1 zdjęcie nr 2 zdjęcie nr 3
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Starówka
![]() Mnóstwo inspiracji dla fotografa, budownictwo bardzo urozmaicone kolorystycznie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.