|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wesele
Mam wesele i zastanawiam się czy nie zaprosić jako osoby towarzyszącej kolegi swojego byłego chłopaka. Ja znam tego kolegę ale nie wiem czy tak wypada. Bo znajomi mi mówią że to głupi pomysł bo mój były może mieć do mnie pretensje że go zaproszę i że to tak głupio bo to jego kolega jest. Z tego wszystkiego sama już nie wiem co zrobić. A wy co byście zrobili na moim miejscu?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wesele
ale co ma do tego były? Zależy Ci na byłym jeszcze czy nie? Jak nie to ja bym zapraszała i tyle
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zaproś
Najwyżej odmówi. Ale jeśli masz chęć, to dlaczego nie?
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- No w sumie racja. W końcu z byłym mnie już nic nie łączy i nawet nie odzywamy się do siebie więc nic mu do tego. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Zaproś. Idziecie na czyiś ślub, nie na swój (a nawet jeśli to, co byłemu do tego...).
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
A według mnie to zależy od okoliczności. Jeśli nadal się kumplujesz z tym kolegą i masz z nim kontakt pomimo rozstania z byłym i dobrze się z nim dogadujesz to zapraszaj i exem się nie przejmuj, ale jeśli to jest taki o kolega z którym parę razy gadałaś przy okazji, gdy bylaś z ex, niezbyt dobrze go znasz i znajomość się urwała przy rozstaniu z ex to wedlug mnie lepiej znaleźć kogoś innego na to wesele.
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Edytowane przez Strokrotkaaa Czas edycji: 2015-08-25 o 19:49 |
||
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Tak z innej beczki to ja zajętego faceta nie zapraszałabym na wesele bo sama bym nie chciała by mój TŻ szedł na wesele z jakąś koleżanką, a gdyby go jakaś zaprosiła to szczerze mówiąc bym się trochę zirytowała bo co to nie można sobie znaleźć jakiegoś wolnego kolegi?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ale ja nie mam pewności że on kogoś ma. Jakbym wiedziała że kogoś ma to nawet bym o nim nie pomyślała żeby go zaprosić .
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Zaproś
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Ej no, przecież Ty go nie chcesz zaprosić na striptiz czy jakąś orgię, tylko na wesele
.Zaprosiłabym. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Też bym zaprosiła
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki. Wasze zdanie mi pomogło bo tu mnie koleżanka tak zjechała że nie bo jak to to tak można. Bo to przecież jego kolega jest. I czy mi nie wstyd bo mój były powie że specjalnie zaproszę jego kolegę żeby jemu na złość zrobić niby
Edytowane przez Strokrotkaaa Czas edycji: 2015-08-26 o 21:27 |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Byly to byly,a co bedzie to nie wiadomo.Zapraszaj i baw sie dobrze
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Posłuchałam was i zaprosiłam go. Teraz czekam na jego decyzje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

Najwyżej odmówi. Ale jeśli masz chęć, to dlaczego nie?