Facet okazuje zainteresowanie a potem przestaje.. JAK MAM TO ROZUMIEC? Pomozcie!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-04, 16:45   #1
Piraniax28
Przyczajenie

Red face

Facet okazuje zainteresowanie a potem przestaje.. JAK MAM TO ROZUMIEC? Pomozcie!!

Czesc wszystkim️ Pierwszy raz w zyciu dodaje post na forum w necie z prosba o czyjs punkt widzenia (najlepiej meski, ale nie koniecznie). Otoz do rzeczy.. Mam last 28 choc moge zabrzmiec jak nastolatka z moimi "problemami", ale nie moge przestac o Nim myslec i nie mam z kim o tym porozmawiac, bo jakos mi glupio..
Okolo rok temu zapisalam sie na silke. Chodze glownie na zajecia grupowe. Nawet nie myslalam, zeby kogos podrywac itp, bylam skupiona na sobie i swoich celach. ON-instruktor fitness, jeden z ktorym mam zajecia. Nie wiem ile ma lat, na pewno jest troche starszy. Na poczatku byl w porzadku, poprawial od czasu do czasu technike cwiczen, pozniej z biegiem czasu zaczal sie witac, pytac co slychac, nastepnie dostrzegac i chwalic efekty. Pierwsze zajecia z Nim-nie uznalam go za kogos mega atrakcyjnego. Nie jest to moj typ. A raczej nie byl. Ale wszystko sie zmienilo o 360 stopni. Co raz czestsze nie przypadkowe spojrzenia i dlugie patrzenie w oczy, ktore podobalo mi sie. Podoba mi sie to w jaki sposob na mnie patrzy oraz jego pewnosc siebie. Zaczelam o Nim myslec co raz czesciej no i przy okazji wyobrazac sobie brzydkie rzeczy z Nim. Zaczal szukac okazji, zeby mnie przypadkowo dotknac, a to komplementujac nowa pare legginsow, a to podczas rozciagania, cwiczen, podajac sztange, ciezarki cokolwiek i patrzac mi przy tym gleboko w oczy. Glownie nasza komunikacja odbywala sie wzrokowo, zawsze jak zagada to odpowiadam bardzo zdawkowo lub nie odzywam sie w ogole i strzele jakas glupia mine. Pozniej zaczal prawic mi komplementy podczas cwiczen, potrafi stanac na przeciwko mnie, patrzec w oczy i mowic, ze ladnie wygladam, ze mu sie podobam itd.. Ja nigdy nie powiedzialam Mu zadnego komplementu. Pozniej jakos to troche ucichlo moze przez moje zachowanie, ale zaczal znowu. Czasem jak o cos pytam to udaje, ze nie slyszy i zbliza sie pod sama twarz, komplementuje moj zapach. Moja reakcja jest zawsze taka, ze podziekuje lub nawet nie i tylko sie usmiechne bo sapie ze zmeczenia 😜 czesto tez powtarza mi, ze mam piekny usmiech no i ze powinnam czesciej sie usmiechac, bo zawsze mam taka powazna mine, a ja na to, ze przychodze tu cwiczyc a nie sie usmiechac. Wtedy Go troche schlodzilam.. Ktoregos dnia przed zajeciami jak czekalam pod sala wyrosl nagle przede mna i powoli pocalowal mnie w dwa policzki, powiedzial ze to specjalne powitanie od niego. Mnie zatkalo i nic nie wydusilam z siebie, ale podobalo mi sie. Kilka razy pytal o moj numer, raz odpowiedzialam ze chcialby z taka ironia i On powiedzial, ze no jasne i ze mam dobre poczucie humoru. Wiec juz Nie wiem czy chcial ten numer czy sie nabija? Potem znow byly tylko spojrzenia.. Po tym buziaku ostatnio znowu podszedl przed zajeciami i zapytal mnie o numer, a ja powiedzialam, ze nie pamietam.. On powiedzial, ze zobacze, ze ktoregos dnia gdzies mnie w koncu zabierze, a ja udalam, ze nie doslyszalam co on tam powiedzial.. Kolejna sytuacja, przyniosl mi chusteczki zebym pot mogla wytrzec, a ja na to, ze nie potrzebuje i ze mam recznik. A On ze zero dziekuje i odszedl.. Pozniej znowu sie gapil a ja udaje ze Go nie widze i nagle podszedl do mnie i pyta czy mam jakis problem? Wkurzylam sie. Powiedzialam, ze nie, ale On moze ma. Pozniej jeszcze skomplementowal moj wyglad na kolejnych ktorys zajeciach a ja nawet dziekuje nie odpowiedzialam, bo bylam wsciekla za ton jakim zapytal o problem, na to On ze juz w takim razie nie podejmuje wiecej prob rozmowy ze mna.. Teraz widze, ze powinnam byc troche bardziej dostepna. Nie wiem czemu tak sie zachowuje.. Od tamtej pory On zaczal traktowac mnie praktycznie jak powietrze. Po prostu wolalabym sie znalezc z Nim na jakims bardziej neutralnym gruncie niz silka. Mam ochote czasem podejsc i zafundowac mu z zaskoczenia takiego buziaka w usta ale boje sie czy reakcja bedzie pozytywna. Mam tez Jego numer. Z jakiejs tam ulotki.. Ale nie wiem czy powinnam napisac czy jednak nie w tej sytuacji.. Jak to odkrecic? Czy On jest na prawde zainteresowany? Pomozcie, bo nie moge przestac o Nim myslec. Domyslam sie, ze pewnie duzo osob mi pojedzie po bandzie, ale prosze o konstruktywna krytyke i rade. Z gory dziekuje za cenny czas poswiecony na przeczytanie tego wpisu i nie moge doczekac sie odpowiedzi😉 Mam nadzieje, ze nie wszystko jeszcze stracone i jakos da sie ta sytuacje odkrecic..
Piraniax28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 17:18   #2
stewardesa
BAN stały

Dot.: Facet okazuje zainteresowanie a potem przestaje.. JAK MAM TO ROZUMIEC? Pomozcie

A co tu jest do rozumienia? Przestał, bo próbował tyle razy, a Ty za każdym razem dałaś mu kosza. Napisz do niego.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 17:31   #3
MagdalenaSzs
Rozeznanie

Dot.: Facet okazuje zainteresowanie a potem przestaje.. JAK MAM TO ROZUMIEC? Pomozcie

Cytat:
Napisane przez Piraniax28 Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim️ Pierwszy raz w zyciu dodaje post na forum w necie z prosba o czyjs punkt widzenia (najlepiej meski, ale nie koniecznie). Otoz do rzeczy.. Mam last 28 choc moge zabrzmiec jak nastolatka z moimi "problemami", ale nie moge przestac o Nim myslec i nie mam z kim o tym porozmawiac, bo jakos mi glupio..
Okolo rok temu zapisalam sie na silke. Chodze glownie na zajecia grupowe. Nawet nie myslalam, zeby kogos podrywac itp, bylam skupiona na sobie i swoich celach. ON-instruktor fitness, jeden z ktorym mam zajecia. Nie wiem ile ma lat, na pewno jest troche starszy. Na poczatku byl w porzadku, poprawial od czasu do czasu technike cwiczen, pozniej z biegiem czasu zaczal sie witac, pytac co slychac, nastepnie dostrzegac i chwalic efekty. Pierwsze zajecia z Nim-nie uznalam go za kogos mega atrakcyjnego. Nie jest to moj typ. A raczej nie byl. Ale wszystko sie zmienilo o 360 stopni. Co raz czestsze nie przypadkowe spojrzenia i dlugie patrzenie w oczy, ktore podobalo mi sie. Podoba mi sie to w jaki sposob na mnie patrzy oraz jego pewnosc siebie. Zaczelam o Nim myslec co raz czesciej no i przy okazji wyobrazac sobie brzydkie rzeczy z Nim. Zaczal szukac okazji, zeby mnie przypadkowo dotknac, a to komplementujac nowa pare legginsow, a to podczas rozciagania, cwiczen, podajac sztange, ciezarki cokolwiek i patrzac mi przy tym gleboko w oczy. Glownie nasza komunikacja odbywala sie wzrokowo, zawsze jak zagada to odpowiadam bardzo zdawkowo lub nie odzywam sie w ogole i strzele jakas glupia mine. Pozniej zaczal prawic mi komplementy podczas cwiczen, potrafi stanac na przeciwko mnie, patrzec w oczy i mowic, ze ladnie wygladam, ze mu sie podobam itd.. Ja nigdy nie powiedzialam Mu zadnego komplementu. Pozniej jakos to troche ucichlo moze przez moje zachowanie, ale zaczal znowu. Czasem jak o cos pytam to udaje, ze nie slyszy i zbliza sie pod sama twarz, komplementuje moj zapach. Moja reakcja jest zawsze taka, ze podziekuje lub nawet nie i tylko sie usmiechne bo sapie ze zmeczenia 😜 czesto tez powtarza mi, ze mam piekny usmiech no i ze powinnam czesciej sie usmiechac, bo zawsze mam taka powazna mine, a ja na to, ze przychodze tu cwiczyc a nie sie usmiechac. Wtedy Go troche schlodzilam.. Ktoregos dnia przed zajeciami jak czekalam pod sala wyrosl nagle przede mna i powoli pocalowal mnie w dwa policzki, powiedzial ze to specjalne powitanie od niego. Mnie zatkalo i nic nie wydusilam z siebie, ale podobalo mi sie. Kilka razy pytal o moj numer, raz odpowiedzialam ze chcialby z taka ironia i On powiedzial, ze no jasne i ze mam dobre poczucie humoru. Wiec juz Nie wiem czy chcial ten numer czy sie nabija? Potem znow byly tylko spojrzenia.. Po tym buziaku ostatnio znowu podszedl przed zajeciami i zapytal mnie o numer, a ja powiedzialam, ze nie pamietam.. On powiedzial, ze zobacze, ze ktoregos dnia gdzies mnie w koncu zabierze, a ja udalam, ze nie doslyszalam co on tam powiedzial.. Kolejna sytuacja, przyniosl mi chusteczki zebym pot mogla wytrzec, a ja na to, ze nie potrzebuje i ze mam recznik. A On ze zero dziekuje i odszedl.. Pozniej znowu sie gapil a ja udaje ze Go nie widze i nagle podszedl do mnie i pyta czy mam jakis problem? Wkurzylam sie. Powiedzialam, ze nie, ale On moze ma. Pozniej jeszcze skomplementowal moj wyglad na kolejnych ktorys zajeciach a ja nawet dziekuje nie odpowiedzialam, bo bylam wsciekla za ton jakim zapytal o problem, na to On ze juz w takim razie nie podejmuje wiecej prob rozmowy ze mna.. Teraz widze, ze powinnam byc troche bardziej dostepna. Nie wiem czemu tak sie zachowuje.. Od tamtej pory On zaczal traktowac mnie praktycznie jak powietrze. Po prostu wolalabym sie znalezc z Nim na jakims bardziej neutralnym gruncie niz silka. Mam ochote czasem podejsc i zafundowac mu z zaskoczenia takiego buziaka w usta ale boje sie czy reakcja bedzie pozytywna. Mam tez Jego numer. Z jakiejs tam ulotki.. Ale nie wiem czy powinnam napisac czy jednak nie w tej sytuacji.. Jak to odkrecic? Czy On jest na prawde zainteresowany? Pomozcie, bo nie moge przestac o Nim myslec. Domyslam sie, ze pewnie duzo osob mi pojedzie po bandzie, ale prosze o konstruktywna krytyke i rade. Z gory dziekuje za cenny czas poswiecony na przeczytanie tego wpisu i nie moge doczekac sie odpowiedzi😉 Mam nadzieje, ze nie wszystko jeszcze stracone i jakos da sie ta sytuacje odkrecic..
Zgrywasz jakąś niedostępną księżniczke? Facet ma na białym koniu przyjechać do Ciebie? Ile razy ma Ci dać do zrozumienia, że jest Tobą zainteresowany?
Faktycznie brzmi jak problem nastolatki i zachowujesz się jak nastolatka, a nie dorosła kobieta.
Nie zdziwię się, jak już nie będzie chciał z Tobą utrzymywać jakiś bliższych kontaktów, ot klientka z siłowni.
Stary 2015-06-04, 17:34   #4
HealthOne
Zadomowienie

Cytat:
Czesc wszystkim Pierwszy raz w zyciu dodaje post na forum w necie z prosba o czyjs punkt widzenia (najlepiej meski, ale nie koniecznie). Otoz do rzeczy.. Mam last 28 choc moge zabrzmiec jak nastolatka z moimi "problemami", ale nie moge przestac o Nim myslec i nie mam z kim o tym porozmawiac, bo jakos mi glupio..

nie rozumiem co napisałaś.

Odpowiedziałaś mu z ironią że ''cooo, chciałbyś?'' i facet obrócił pytanie o numer w żart,tak?

Z jednej strony, facet jest twoim trenerem- mogłaś pomylić jego zaangażowanie zawodowe i zwykłą otwartość z zainteresowaniem, ale z drugiej strony te buziaki i komplementy..
Masz numer- napisz do niego smsa jak ci głupio zadzwonić tak wprost. Napisz na przykład że dziś albo jutro robisz sobie cheat day od fitnessu i czy nie miałby ochoty dołączyć do ciebie i spotkać się na dobrą kawę
myślę że możesz oczekiwać że będzie chętny.
Stary 2015-06-04, 17:37   #5
ZoltaKredka
Raczkowanie

Facet po prostu sobie odpuścił. Ile można się prosić? Nie pcha się tam gdzie go nie chcą.
Stary 2015-06-04, 17:45   #6
StarFighter
BAN stały

Gość odpuścił i udaje brak zainteresowania, ale gdybyś mu dała do zrozumienia że się nim interesujesz to szybko by wrócił, za pewne obawia w związku z Twoim brakiem aprobaty też jakis oskarżeń z Twojej strony o molestowanie np. które mogłyby mu przysporzyć kłopotów zawodowych
StarFighter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 17:48   #7
zlotniczanka
plum plum

Cytat:
Okolo rok temu zapisalam sie na silke. Chodze glownie na zajecia grupowe. Nawet nie myslalam, zeby kogos podrywac itp, bylam skupiona na sobie i swoich celach. ON-instruktor fitness, jeden z ktorym mam zajecia. Nie wiem ile ma lat, na pewno jest troche starszy. Na poczatku byl w porzadku, poprawial od czasu do czasu technike cwiczen, pozniej z biegiem czasu zaczal sie witac, pytac co slychac, nastepnie dostrzegac i chwalic efekty. Pierwsze zajecia z Nim-nie uznalam go za kogos mega atrakcyjnego. Nie jest to moj typ. A raczej nie byl. Ale wszystko sie zmienilo o 360 stopni. Co raz czestsze nie przypadkowe spojrzenia i dlugie patrzenie w oczy, ktore podobalo mi sie. Podoba mi sie to w jaki sposob na mnie patrzy oraz jego pewnosc siebie. Zaczelam o Nim myslec co raz czesciej no i przy okazji wyobrazac sobie brzydkie rzeczy z Nim. Zaczal szukac okazji, zeby mnie przypadkowo dotknac, a to komplementujac nowa pare legginsow, a to podczas rozciagania, cwiczen, podajac sztange, ciezarki cokolwiek i patrzac mi przy tym gleboko w oczy. Glownie nasza komunikacja odbywala sie wzrokowo, zawsze jak zagada to odpowiadam bardzo zdawkowo lub nie odzywam sie w ogole i strzele jakas glupia mine. Pozniej zaczal prawic mi komplementy podczas cwiczen, potrafi stanac na przeciwko mnie, patrzec w oczy i mowic, ze ladnie wygladam, ze mu sie podobam itd.. Ja nigdy nie powiedzialam Mu zadnego komplementu. Pozniej jakos to troche ucichlo moze przez moje zachowanie, ale zaczal znowu. Czasem jak o cos pytam to udaje, ze nie slyszy i zbliza sie pod sama twarz, komplementuje moj zapach. Moja reakcja jest zawsze taka, ze podziekuje lub nawet nie i tylko sie usmiechne bo sapie ze zmeczenia �� czesto tez powtarza mi, ze mam piekny usmiech no i ze powinnam czesciej sie usmiechac, bo zawsze mam taka powazna mine, a ja na to, ze przychodze tu cwiczyc a nie sie usmiechac. Wtedy Go troche schlodzilam.. Ktoregos dnia przed zajeciami jak czekalam pod sala wyrosl nagle przede mna i powoli pocalowal mnie w dwa policzki, powiedzial ze to specjalne powitanie od niego. Mnie zatkalo i nic nie wydusilam z siebie, ale podobalo mi sie. Kilka razy pytal o moj numer, raz odpowiedzialam ze chcialby z taka ironia i On powiedzial, ze no jasne i ze mam dobre poczucie humoru. Wiec juz Nie wiem czy chcial ten numer czy sie nabija? Potem znow byly tylko spojrzenia.. Po tym buziaku ostatnio znowu podszedl przed zajeciami i zapytal mnie o numer, a ja powiedzialam, ze nie pamietam.. On powiedzial, ze zobacze, ze ktoregos dnia gdzies mnie w koncu zabierze, a ja udalam, ze nie doslyszalam co on tam powiedzial.. Kolejna sytuacja, przyniosl mi chusteczki zebym pot mogla wytrzec, a ja na to, ze nie potrzebuje i ze mam recznik. A On ze zero dziekuje i odszedl.. Pozniej znowu sie gapil a ja udaje ze Go nie widze i nagle podszedl do mnie i pyta czy mam jakis problem? Wkurzylam sie. Powiedzialam, ze nie, ale On moze ma. Pozniej jeszcze skomplementowal moj wyglad na kolejnych ktorys zajeciach a ja nawet dziekuje nie odpowiedzialam, bo bylam wsciekla za ton jakim zapytal o problem, na to On ze juz w takim razie nie podejmuje wiecej prob rozmowy ze mna.. Teraz widze, ze powinnam byc troche bardziej dostepna. Nie wiem czemu tak sie zachowuje.. Od tamtej pory On zaczal traktowac mnie praktycznie jak powietrze. Po prostu wolalabym sie znalezc z Nim na jakims bardziej neutralnym gruncie niz silka. Mam ochote czasem podejsc i zafundowac mu z zaskoczenia takiego buziaka w usta ale boje sie czy reakcja bedzie pozytywna. Mam tez Jego numer. Z jakiejs tam ulotki.. Ale nie wiem czy powinnam napisac czy jednak nie w tej sytuacji.. Jak to odkrecic? Czy On jest na prawde zainteresowany? Pomozcie, bo nie moge przestac o Nim myslec. Domyslam sie, ze pewnie duzo osob mi pojedzie po bandzie, ale prosze o konstruktywna krytyke i rade. Z gory dziekuje za cenny czas poswiecony na przeczytanie tego wpisu i nie moge doczekac sie odpowiedzi�� Mam nadzieje, ze nie wszystko jeszcze stracone i jakos da sie ta sytuacje odkrecic..
zmiana o 360 stopni oznacza najczęściej, że się wróciło do punktu wyjścia, czyli zatoczyło pełne koło - wygląda na to, że Ty się zadurzyłaś (na oko o 180 stopni), a on właśnie zrobił kółko od braku zainteresowania przez adorację do braku zainteresowania. Zastanów się, czy chcesz próbować, by nie kręcić nim w kółko, jak bączkiem

Edytowane przez zlotniczanka
Czas edycji: 2015-06-04 o 17:52
zlotniczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-04, 17:57   #8
cava
Zakorzenienie

Tak, jak najbardziej, można być zainteresowanym a potem sie odinteresować, jak obiekt zainteresowania zachowuje sie tak jak Ty, wobec tego mężczyzny.
Zachowywłaś się bardzo niemiło, wręcz chamsko w odpowiedzi na jego zaloty, więc facetowi sie odechciało, bo ile mozna się odbijać od ściany?

Wątpię, czy teraz by pozytywnie zareagował na jakieś propozycje kawy czy czegoś.
Ja na jego miejscu miałabym dość.

No ale spróbowac można, najwyżej sie będzie musiało przetrawić odmowę.

Tylko daruj sobie te pocałunki z zaskoczenia, bo naprawdę... w takiej sytuacji to on już wcale nie musi tego chciec i moze sie to skończyć niemiło dla Ciebie.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 18:09   #9
Piraniax28
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez HealthOne Pokaż wiadomość
nie rozumiem co napisałaś.

Odpowiedziałaś mu z ironią że ''cooo, chciałbyś?'' i facet obrócił pytanie o numer w żart,tak?

Z jednej strony, facet jest twoim trenerem- mogłaś pomylić jego zaangażowanie zawodowe i zwykłą otwartość z zainteresowaniem, ale z drugiej strony te buziaki i komplementy..
Masz numer- napisz do niego smsa jak ci głupio zadzwonić tak wprost. Napisz na przykład że dziś albo jutro robisz sobie cheat day od fitnessu i czy nie miałby ochoty dołączyć do ciebie i spotkać się na dobrą kawę
myślę że możesz oczekiwać że będzie chętny.
Dokladnie tak wygladala pierwsza sytuacja z numerem. Odpowiedzialam tak glupio troche tez dlatego, ze mnie zaskoczyl.
Co do napisania to boje sie, ze On teraz mnie jakos zbyje i boje sie okazac moje docs duze zainteresowanie wlasnie poprzez to, ze zdobylam Jego numer i ze kiedy On juz zaczal mnie zlewac to teraz ja sie narzucam. Boje sie ze mnie kopnie teraz, a nie chce rezygnowac z jego zajec... Ale nie moge przestac o Nim myslec
Stary 2015-06-04, 18:15   #10
StarFighter
BAN stały

Facet to nie kobieta. Z tego co pisałas to on się narzucał bardzo. Mnie Twoje zachowanie nie dziwi, pocałunki od zupełnie obcego faceta to przesada. Nie znalazl sobie nowego obiektu westchnień pewnie tylko widział brak zainteresowania, w dodatku bal się że narobisz mu kłopotów i zluzowal. Moim zdaniem na propozycje kawy by zareagował pozytywnie, nie widzę przeszkód
Stary 2015-06-04, 18:24   #11
Rena
Zakorzenienie

zgadzam sie ze nie tylko dalas mu kosza, ale wrecz bylas chamska.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-04, 18:42   #12
Piraniax28
Przyczajenie

Przede wszystkim dziekuje wszystkim za tyle odpowiedzi i w tak krotkim czasie
Przepraszam, ze pisze tak chaotycznie.
Odpowiadam do wszystkich razem, zeby sie nie powtarzac.
TAK, wiem ze glupio sie zachowywalam. Ale jakos boje sie, ze wlasnie jak pojdzie to dalej to sie zadurze. Boje sie z jednej strony, ze On duzo dziewczyn moze tak podrywac, bo za pewne moze miec w tym wprawe i z tad ta jego pewnosc siebie, ktora mnie strasznie kreci. Z drugiej strony obserwuje Go w kontaktach z innymi dziewczynami i widze, ze traktuje je normalnie, inaczej niz mnie. Z trzeciej strony inni ludzie juz chyba zaczynaja widziec, ze cos sie kreci miedzy nami, bo ostatnio kolega powiedzial, ze chyba Mu sie podobam, bo wciaz na mnie patrzy i mnie obserwuje, to samo kolezanka. Jakis czas temu byla sytuacja, ze podczas rozciagania podszedl do mnie i polozyl moja noge na swoim podbrzuszu, wyprostowal w kolanie i zaczal mnie rozciagac, prawie zrobilam szpagat haha, no i przy tym tak bezczelnie patrzyl mi sie w oczy i powiedzial, ze jestem bardzo rozciagnieta. W tamtym tygodniu po wyjsciu z zajec mijalismy sie na ulicy i zaczelismy sie wpatrywac w siebie jak zahipnotyzowani, az w koncu sie speszylam, odwrocilam glowe i polecialam. Innym razem po jednym z moich glupich zachowan do Niego, tak w zartach kopnelam Go lekko noga i zaczal sie znowu usmiechac, a na kolejnych zajeciach zrobil to samo mi. Jak dyskretnie dac Mu sygnal, ze jestem zainteresowana i nie chce juz zgrywac lodowatej ksiezniczki i dac Mu ten glupi numer oraz zaprosic sie gdzies wspolnie wyjsc? Czasem az sie gotuje, zeby napisac do Niego, ale wole, zeby jednak ta inicjatywa wyszla od Niego. Jestem ostrozna, bo boje sie, ze moze robic tak do wielu dziewczyn, ale z drugiej strony mimo tego iz czasem tak bezczelnie potrafi mnie dotknac, ze doslownie zaczynam sie robic mokra i to nie koniecznie od potu, to czasem jego spojrzenie jest takie normalne i szczere. Choc mysle tez, ze moze mnie tak testuje na ile moze sobie ze mna pozwolic. Ale nie robi tak do innych dziewczyn.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Ahaaaa.. Dodam jeszcze, ze z innymi rozmawiam normalnie. No tylko wlasnie nie z Nim.. Jakos nie potrafie wlasnie przez to, ze zaczelam byc zainteresowana i to idzie jakos z automatu. Pytal tez, czy mam kogos, oczywiscie w sposob ze niby tak przypadkiem a nie wprost, ej masz chlopaka:P Widzial tez kiedys jak znajomy ktory tez tam pracuje tlumaczyl mi akurat technike cwiczen itp i chyba specjalnie stal na przeciwko i gadal z innym gosciem i mnie obserwowal i to bezczelnie. W koncu poszedl, ale pozniej jeszcze wrocil i jak przechodzil to wlepial we mnie te swoje slepia jakby chcial mnie zabic wzrokiem. Pozniej widzial mnie znowu jak sie do niego przysiadlam i rozmawialismy. Na kolejnych zajeciach zapytal mnie czy to moj chlopak, odpowiedzialam dlaczego pyta, On powiedzial, zebym Mu odpowiedziala wiec powiedzialam, ze nie. No to zapytal, czy ja Mu sie podobam, powiedzialam, ze moze, nie wiem. Zapytal, czy On podoba sie mi, to odpowiedzialam po co pyta, a On zebym odpowiedziala, a ja juz nie odpowiedzialam nic i poszlam.. Czy myslicie, ze On jest szczery czy ze mna pogrywa? Tego sie wlasnie boje.. Choc w sumie po co mialby to robic.. Nie wiem.. Ale tyle sie slyszy o trenerach wyrywajacych dziewczyny dla sportu. Boje sie, ze moze jestem dla Niego jakims punktem do odhaczenia..
Stary 2015-06-04, 18:52   #13
zlotniczanka
plum plum

podchody to macie oboje, jak dzieciaki w piaskownicy.
Zaproponuj mu kawę przez smsa - możesz nawet teraz . Jak się z Tobą spotka - obserwuj. Jak nie chcesz być "numerkiem do odhaczenia" to po prostu nie idź z nim do łóżka za szybko, przekonasz się wtedy, jakie ma intencje.

zlotniczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 19:22   #14
Piraniax28
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zlotniczanka Pokaż wiadomość
podchody to macie oboje, jak dzieciaki w piaskownicy.
Zaproponuj mu kawę przez smsa - możesz nawet teraz . Jak się z Tobą spotka - obserwuj. Jak nie chcesz być "numerkiem do odhaczenia" to po prostu nie idź z nim do łóżka za szybko, przekonasz się wtedy, jakie ma intencje.
Hej dziekuje bardzo za odpowiedzi. Niestety nie wiem czy sie przelamie, zeby do Niego napisac, On nie wie, ze mam Jego numer, ani tez nie wiem czy dam rade zrobic cokolwiek konkretnego. Boje sie negatywnej reakcji po tym wszystkim. Widze sie z Nim 3 razy w tyg, nastepne zajecia w sobote. Mysle, zeby poczekac na obrot sprawy. Chcialabym wykonac jakis krok, ale cos mnie blokuje. Probowalam dzisiaj lapac Go wzrokiem, ale widac, ze On teraz ani nie mysli spojrzec na mnie. Ale za to jak po zajeciach siedzialam na sofie kolo recepcji i udawalam, ze grzebie cos w telefonie to widzialam ze patrzyl na chwile ale udawal ze tego nie robi i ja tez. Boze, co za glupota i zal.pl, jak male dzieci.. Wiem, wiem.. Ale ogolnie w domu wciaz mi powtarzaja, ze ja na starosc zamiast madrzejsza to co raz bardziej dziecinna sie robie:P O matko, chcialabym sie z Nim spotkac tak normalnie po silce na neutralnym gruncie i pogadac jak ludzie

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez StarFighter Pokaż wiadomość
Facet to nie kobieta. Z tego co pisałas to on się narzucał bardzo. Mnie Twoje zachowanie nie dziwi, pocałunki od zupełnie obcego faceta to przesada. Nie znalazl sobie nowego obiektu westchnień pewnie tylko widział brak zainteresowania, w dodatku bal się że narobisz mu kłopotów i zluzowal. Moim zdaniem na propozycje kawy by zareagował pozytywnie, nie widzę przeszkód
Fajnie, ze wypowiedzial sie jakis mezczyzna, bo na stronie WIZAZ to nie liczylam na to za bardzo, a warto poznac meski punkt widzenia. Dopisalam troche nizej jesli chcial bys poswiecic chwile i zerknac Ogolnie to moglabym pogadac z facetem na ten temat, wlasnie z tym, ktory tlumaczyl mi cwiczenia, problem w tym, ze ja Mu sie podobam i nie chce z tego powodu z Nim o tym rozmawiac i pytac o porady, troche tak nie wygodnie.. Co do mojego obiektu westchnien to widze, ze jest ostatnio bardziej poddenerwowany i nie w takim humorze jak jest zawsze. Nie wiem, czy to moze przeze mnie, watpie czy by sie tak przejmowal, ale jest taki odkad wlasnie powiedzial, ze wiecej nie bedzie podejmowal prob rozmowy ze mna. Widze tez, ze wkurza go kiedy gadam z innymi gosciami i jestem dla nich mila, usmiecham sie normalnie itp. Wiem, ze On mogl pomyslec, ze Go chamsko olalam, a to wlasnie przez to, ze jestem zainteresowana i to jakos automatycznie mi wychodzi, a z tymi ktorymi nie jestem zainteresowana rozmawiam na luzie. No glupiej to juz byc nie moze.. Ojaaaaa, porazka. Dzieki za odpowiedz i byloby milo jak bys sie odniosl jeszcze do kilku faktow, ktore napisalam ponizej Chyba spedze tu dzisiaj caly wieczor no i na mysleniu o Nim...
Stary 2015-06-04, 19:32   #15
MagdalenaSzs
Rozeznanie

A nie możesz do niego podejść i zaproponować kawy?
Skoro on nie wie, że masz jego numer, Ty nie chciałaś dać mu swojego, to teraz będziecie przez 10 smsów dogadywać się z kim, kto piszę?

Potraktowałaś go naprawdę niefajnie/chamsko(moim zdaniem), więc miej na tyle odwagi i zagadaj do niego jak do normalnego człowieka i zaproponuj spotkanie.

I jeszcze jedna ważna uwaga, zastanów się poważnie jak masz zamiar go teraz traktować, bo jak dalej będziesz odwalać jakieś szopki/chamskie odzywki, to lepiej sobie odpuść, serio.
Stary 2015-06-04, 19:34   #16
StarFighter
BAN stały

MNo to jest typowy kogut, nie uznający swojej porażki, dlatego drażnią go Twoje kontakty z innymi mężczyznami. Chce zachować męskość i demonstruje teraz twardy charakter. Jak taki typ faceta Ci odpowiada to złap z nim kontakt na najbliższym spotkaniu na pewno nie odmówi, zaproponuj żeby Ci pomógł w ćwiczeniach, pogadaj z nim wtedy i podejdz do tego z chłodną głową. Musisz wyjść z twarzą z tego a nie wracać z podkulonym ogonem bo wlezie Ci na głowę od razu.

Edytowane przez StarFighter
Czas edycji: 2015-06-04 o 19:35
Stary 2015-06-04, 19:51   #17
rickybobby
Wtajemniczenie

Dlaczego piszesz- on- z dużej litery
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-04, 22:07   #18
olaodkota
Raczkowanie

Na Twoim miejscu zostawiłabym coś przypadkiem na tej siłowni po treningu. Bluzę/ telefon ? Cokolwiek. Może jakiś notes z Twoim numerem telefonu ? Tak żeby musiał Ci to oddać następnym razem, to byłby dobry pretekst to rozmowy i do naprawienia tego co już trochę zdążyłaś sknocić.
Fajnie jest być niedostępną, ale Ty trochę pojechałaś po bandzie.
olaodkota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 09:20   #19
Gregorius_
BAN stały

Chyba już wiem dlaczego na południu Europy podryw jest czymś naturalnym i nawet po odmowie człowiek ma ... radość z całej sytuacji.

Tam po prostu, po ewentualnej odmowie, nie czujesz się jakbyś obraził majestat, nie czujesz się jakbyś zrobił coś złego, tylko jest fajnie, i zabawnie. A u nas ? No cóż, idealny przykład w tym poście.

Typowy przykład księżniczki - zołzy (sorry autorko). Dała mu kosza pierdyliard razy, traktowała obcesowo i zaskoczona, że przestał się odzywać.

Dorośnij, stań się kobietą i przestań się zachowywać jak gówniara. Może mój ton wypowiedzi nie jest idealny, ale naprawdę to są świetne rady. Inaczej niejeden facet Ci przeleci koło nosa.

Też bym Ciebie, po takiej dawce, traktował jak powietrze i marzył o tym, aby znaleźć jakiś inny obiekt zainteresowań - mniej wredny i wyniosły (odmawiać też można z klasą).

Znam kilku trenerów fitness - zdarzają się spoko ludzie, z zasadami, ale 3/4 z nich, jest trenerami fitness nie bez przyczyny Dobrze o tym pamiętać

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2015-06-05 o 09:24
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 09:20   #20
meski_punkt
Raczkowanie

Podryw trenera dosyć prymitywny, mógł zaproponować kawę czy cokolwiek. Ten pocałunek był idiotyczny. Mimo wszystko jednak, to dałaś mu w brzydki sposób do zrozumienia, że nie chcesz z nim się spotkać poza siłownią. Jeśli gość ma honor(nie wygląda na takiego z Twoich wypowiedzi) to odrzuci Twoje zaloty. Jeśli jednak nie ma(co bardziej prawdopodobne), zgodzi się na spotkanie. Tylko uważaj, z siłownią miałeś kiedyś trochę wspólnego i wiem, że wielu trenerów zwyczajnie chce wykorzystać swoją pracę i sylwetkę tylko do jednej czynności.
Gdyby następnym razem prosił o numer to zrób jak uważasz - chcesz to mu daj. Tylko uważaj na siebie i nie rób nic bez przemyślenia. Pamietaj, że to trener, jesli wyjdzie niezreczna sytuacja to ciezko pozniej bedzie wrocic do treningow. pozdrawiam
meski_punkt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-05, 09:22   #21
StarFighter
BAN stały

Gregorius jej zachowanie było adekwatne to nachalnego zachowania trenera. Był prymitywny i nieelegancki

Czas edycji: 2015-06-05 o 09:24
Stary 2015-06-05, 10:27   #22
Piraniax28
Przyczajenie

No dobra, czyli w 90% Waszych wypowiedzi to ja dałam siana i głupio się zachowałam.. Może jest w tym trochę racji, ale też nie jestem pewna czy to dobrze, że okazuje mi zainteresowanie przy innych, no bo na zajęciach są też inni ludzie. Nie potrzebuję aż takiej uwagi.. Co On jeszcze robi? Np. wcześniej prawił mi kazania, że w ogóle się nie uśmiecham, wciąż mam minę jak kot srający na pustyni (nie cytuję Go dokładnie, tylko streszczam haha:P), że nie odzywam się do nikogo, nie mówię cześć, nie witam się itp itd.. Jak ja to widzę? Przychodzę na zajęcia, idę tam ćwiczyć, robię co mam zrobić i spadam. Czasami było tak, że przyszłam On do mnie podszedł i powiedział dzień dobry, co słychać... A ja z moją miną jak kot srający na pustyni odburknęłam hej, spoko :P No ale kurcze, nie jesteśmy znajomymi przecież więc nie uważam, że mam się z Nim akurat witać, jeśli z innymi nieznajomymi tego nie robię których również widzę tam codziennie. Tyle że oni mnie nie zagadują. Przynajmniej tej samej płci, haha :P No może jednak coś ze mną jest nie tak, sama już mam mętlik w głowie.. Poza tym On zawsze pamięta jak się źle czułam czy coś.. Jak nie miałam energii, żeby porządnie ćwiczyć jak zawsze i pytał, czy wszystko ok ze mną, ja mówię, że mam okres, albo że jestem przeziebiona czy kiepsko się czuje, to On potrafił jeszcze na kilku kolejnych zajęciach pytać, czy już wszystko ok. Pewnie też żeby zagaić rozmowę, no a ja oczywiście OK i koniec tematu. Może gdyby nie było tyle ludzi wokoło i każdy by nie nasłuchiwał co my tam gadamy to byłabym bardziej na luzie wydaje mi się. Była jeszcze taka sytuacja na recepcji kiedy rozmawiałam z tym drugim kolegą, On przyszedł podpisać te swoje papierki po zajęciach, no i zapytał jego czy my coś razem krecimy itp, moj kolega powiedział, że tak i do mnie na ucho, a niech będzie zazdrosny. Ale potem jak już tamten odchodził to powiedział, że żartuje tylko.. No i ON zaczął znowu że piękna ze mnie dziewczyna, ale powinnam się trochę częściej uśmiechać a nie wciąż chodzić z kaczym dziubkiem. Ja odpowiedziałam, że po prostu jestem skupiona na tym co robie. On na to, że teraz to już rozumie, ale że sprawiam wrażenie wiecznie niezadowolonej (czy coś w tym rodzaju), a ja na to, że przychodzę tu ćwiczyć, a nie się szczerzyć do wszystkich i że nie muszę się do nikogo uśmiechać, szczególnie do Niego. On powiedział tylko ahaaa, ok.. i poszedł. A mój kolega stwierdził, że chyba się obraził. Ja nawet nie widziałam Jego miny, bo nawet na Niego nie spojrzałam. No i właśnie dużo jest takich sytuacji kiedy On próbuje jakoś zacząć rozmowę, a ja tak się zachowuję, więc w sumie myślę, że może nawet nie dam Mu się bardziej wykazać w mniej prymitywnym podrywie, bo od razu Go gaszę i On się boi mnie gdzieś po prostu zaprosić. Od tej pory kiedy zaczął traktować mnie jak powietrze (no prawie) była taka sytuacja, że na zajęciach część moich ciężarków ktorych nie używałam leżała trochę przede mną i On nagle do mnie wyjeżdża, czy mogę je przesunąć bo toruję Mu przejście. Ja wybałuszyłam na Niego oczy i nic się nie odezwałam tylko nogą przesunęłam je na bok. On ogólnie wyglądał na wściekłego na tamtych zajęciach, prawie chodziła Mu warga. Nie wiem czy ogólnie miał zły dzień, czy to ja w Nim aż takie emocje wzbudzam..?? Wczoraj był ten sam problem kiedy już ćwiczyliśmy na matach, On tylko przeszedł koło mnie i nogą przesunął te moje ciężarki i coś sobie pochrząkał pod nosem.. Ja np nie widzę w tym problemu, żeby dać kroka czy coś, na sali jest dużo miejsca. Widzę też, że obserwuje i nasłuchuje jak rozmawiam z innymi facetami. Tzn oni zawsze zagadują mnie, bo ja jakoś pierwsza z nikim nigdy nie rozmawiam. No ale to właśnie dlatego, że przychodzę tam ćwiczyć, a nie w celach towarzyskich. Wiem, że to może wyglądać, że uważam się za jakąś wielką paniusię a do tego, że jestem wredna, ale w sumie nie obchodzi mnie co sobie myślą inni i mam to gdzieś. Mam tylko ochotę Jego poznać bliżej, ale chyba trochę nawaliłam i przesadziłam z tym chłodem i niedostępnością. No ale właśnie w tym sęk, że nie chce teraz lecieć do Niego z podkulonym ogonem jak napisał StarFighter tylko jakoś subtelnie przyciągnąć z powrotem Jego zainteresowanie i pokazać, że tym razem może liczyć na trochę więcej ciepła i akceptacji z mojej strony.
Sorry, że się tak rozpisuję i przynudzam, w życiu nie udzielałam się na żadnym forum, ale jak widzicie moja desperacja sięgnęła zenitu haha i kiedyś musi być ten pierwszy raz :P Dzięki za wszystkie odpowiedzi, nie pomagacie mi, bo jedni piszą, że to ja nawaliłam (większość) a facet, mam na myśli Ciebie StarFighter, że to On beznadziejnie i nachalnie podrywa :P No i co tu teraz masz zrobić Kobieto?? Chyba będę podstawiać Mu nogi przy każdej okazji na tych zajęciach haha:P No obraził się koleś na maksa..
Nie mogę się doczekać jutra Znowu Go zobaczę
Stary 2015-06-05, 10:40   #23
StarFighter
BAN stały

Jego zachowanie jest nieprzyzwoite co najmniej, Ty nic nie nawalilas po co komuś facet któremu brak oglady i wręcz kultury. Jak taki typ Ci odpowiada to już sama musisz zdecydować co dalej
Stary 2015-06-05, 10:51   #24
Piraniax28
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MagdalenaSzs Pokaż wiadomość
A nie możesz do niego podejść i zaproponować kawy?
Skoro on nie wie, że masz jego numer, Ty nie chciałaś dać mu swojego, to teraz będziecie przez 10 smsów dogadywać się z kim, kto piszę?

Potraktowałaś go naprawdę niefajnie/chamsko(moim zdaniem), więc miej na tyle odwagi i zagadaj do niego jak do normalnego człowieka i zaproponuj spotkanie.

I jeszcze jedna ważna uwaga, zastanów się poważnie jak masz zamiar go teraz traktować, bo jak dalej będziesz odwalać jakieś szopki/chamskie odzywki, to lepiej sobie odpuść, serio.
Hej Dzieki za odpowiedzi!
No właśnie w tym sęk, że teraz już wiem, że może ciut byłam za oschła, ale czy to oznacza, że teraz mam przez to paść przed Nim na kolana?? Czasem mnie korci wysłać tą wiadomość albo czatować po zajęciach przy wyjściu dać Mu buziaka z zaskoczenia i życzyć miłego dnia, ale chyba się nie zdobedę na takie kroki jak przyjdzie co do czego.. To że nie dałam Mu się od razu na tacy to chyba tak źle o mnie nie świadczy.. Liczę, że może za niedługo trochę ochłonie i znowu nadarzy się jakaś okazja na konwersację, wtedy obiecałam sobie, że będę milsza. Mam nadzieję, że się jeszcze nadarzy, w tym cały ambaras.. No ale z drugiej strony jeśli na prawdę Mu zależy to chyba nie powinien się tak łatwo poddać, czyż nie? Czy moje zachowanie w stosunku do Niego to już była totalna klęska i każdy facet na Jego miejscu miałby dość??

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Jego zachowanie jest nieprzyzwoite co najmniej, Ty nic nie nawalilas po co komuś facet któremu brak oglady i wręcz kultury. Jak taki typ Ci odpowiada to już sama musisz zdecydować co dalej
Co wg Ciebie konkretnie było nieprzyzwoitego??
Stary 2015-06-05, 11:00   #25
StarFighter
BAN stały

Buziak z zaskoczenia od nieznajomego, ciągła obserwacja połączona z zazdrością nawet Twojego kumplami spytał o to czy flirtuje z Tobą. Robienie uwag dotyczących Twojego zachowania na zajęciach, jakby zapomniał że każdy tam przychodzi dla siebie, a nie na wspólne ćwiczenia. Kolejne to nieładnie zachowanie wobec Ciebie po jego odrzuconych zalotach. Tak się dżentelmen nie zachowuje

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Myśli że będzie miał każdą
Stary 2015-06-05, 11:03   #26
Piraniax28
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez meski_punkt Pokaż wiadomość
Podryw trenera dosyć prymitywny, mógł zaproponować kawę czy cokolwiek. Ten pocałunek był idiotyczny. Mimo wszystko jednak, to dałaś mu w brzydki sposób do zrozumienia, że nie chcesz z nim się spotkać poza siłownią. Jeśli gość ma honor(nie wygląda na takiego z Twoich wypowiedzi) to odrzuci Twoje zaloty. Jeśli jednak nie ma(co bardziej prawdopodobne), zgodzi się na spotkanie. Tylko uważaj, z siłownią miałeś kiedyś trochę wspólnego i wiem, że wielu trenerów zwyczajnie chce wykorzystać swoją pracę i sylwetkę tylko do jednej czynności.
Gdyby następnym razem prosił o numer to zrób jak uważasz - chcesz to mu daj. Tylko uważaj na siebie i nie rób nic bez przemyślenia. Pamietaj, że to trener, jesli wyjdzie niezreczna sytuacja to ciezko pozniej bedzie wrocic do treningow. pozdrawiam
No wlasnie z tad m.in. wynika też moje zachowanie, że obawiam się sytuacji w której coś pójdzie nie tak, a nie chcę rezygnować z Jego zajęć, bo lepszych nie ma akurat.
Co do pocałunku to mi się akurat podobało :P I to był bardzo grzeczny pocałunek w policzki, ludzie czasem się tak witają, bez przesady :P Choć ja się akurat z Nim w taki sposób jeszcze nie witałam, ale nie mam nic przeciwko jakby to powtorzył
Dziekuje za odpowiedz i Twoj punkt widzenia, mam nadzieję, że jeszcze spróbuje nawiązać jakiś kontakt i mam zamiar być trochę milsza, ale oczywiście ostrożna jak do tej pory i trochę wybadać sprawę. Chodzi tylko o to, czy On jeszcze tego kontaktu będzie próbował, bo widać, że mocno się obraził..
Stary 2015-06-05, 11:05   #27
StarFighter
BAN stały

No teraz się zgrywa ale to tylko pozory na pewno dalej by chciał. Szczególnie jakbyś to Ty zaczęła się starać, takiemu facetowi by się to na 100% spodobalo

Czas edycji: 2015-06-05 o 11:06
Stary 2015-06-05, 11:22   #28
MagdalenaSzs
Rozeznanie

Miałaś kiedyś faceta?
Nawet nie wiem co Ci mam napisać, bo z każdym kolejnym Twoim postem mam ochotę zrobić to

Skoro tak się trzymasz stereotypów, że trenerzy personalni zaliczają laski to daj sobie z nim spokój, poważnie, odpuść sobie. I nie dawaj mu żadnych buziaków z zaskoczenia, nie nie i nie.
Nie powiedziałabym, że podrywał Cie ''prymitywnie'', bo przecież zagadywał normalnie, nie? Pytał co u Ciebie/jak sie czujesz/jak Ci się ćwiczy, a jak Ty odburkiwałaś jakieś ok/spoko, no to wybacz, o czym rozmawiać z osobą, która nie chce rozmawiać?
I naprawdę przestań tak analizować każde jego spojrzenie/gest, bo popadasz w paranoje.
Zluzuj trochę.
Stary 2015-06-05, 11:28   #29
Piraniax28
Przyczajenie

Cytat:
Buziak z zaskoczenia od nieznajomego, ciągła obserwacja połączona z zazdrością nawet Twojego kumplami spytał o to czy flirtuje z Tobą. Robienie uwag dotyczących Twojego zachowania na zajęciach, jakby zapomniał że każdy tam przychodzi dla siebie, a nie na wspólne ćwiczenia. Kolejne to nieładnie zachowanie wobec Ciebie po jego odrzuconych zalotach. Tak się dżentelmen nie zachowuje

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Myśli że będzie miał każdą
No właśnie te zachowania też mi się średnio podobały, ale chyba tak okazuje zainteresowanie lub chce zwrócić na siebie moją uwagę, bo ogólnie moja uwagę zawsze była skupiona na mnie, patrzeniu w lustro i podziwianiu siebie haha Chyba poczekam jednak na dalszy rozwój sytuacji i nic nie bedę robić, myślę że w moim przypadku nie będzie to trudne :P Jak Mu zależy niech się stara dalej. Tylko żeby jeszcze chciał się starać, o to jest pytanie..?? Choć z drugiej strony mam ochotę podejść i Go pocałować, jestem ciekawa jakby zareagował i jest to takie ekscytujące Jakbyś Ty się zachował gdyby kobieta która Ci się podoba zrobiła coś takiego? Zgaduję, że byś odwzajemnił i na pewno miło wspominał, myślę że nie często się takie sytuacje zdarzają, więc dobrze by mnie zapamiętał haha Ja lubię takie akcje i adrenalinę, choć jeszcze czegoś takiego nigdy nie zrobiłam, ale mam mega ochotę Tyle że nie wiem, czy jestem aż tak odważna :P
Co do myślenia, że może mieć każdą ja też myślę, że mogę mieć wielu, no ale co w tym złego? Pewność siebie jest fajna, wg mnie dobra i pożądana cecha, a nie być jakąś szarą myszką, wystraszonym facecikiem.. Mi się właśnie ta Jego pewność siebie podoba i dlatego On zaczął mi się podobać m.in., bo od początku tak nie było. I właśnie chcę Mu pokazać, żeby sobie tak nie myślał, że może mieć każdą, a bynajmniej nie tak szybko:P Do tego wydaje się spokojny i opanowany zazwyczaj, lubię Jego sposób poruszania się w sensie chód oraz ruszania się w sensie taniec. Lubię Jego wyraz spojrzenia. Lubię to jak zwykłym dotykiem niby niewinnym potrafi mnie mega podniecić, robi to w taki sposób, że po prostu marzę by się przekonać jak dotykał by mnie w łóżku. Wybaczcie szczerość, no ale przecież i tak w tym wszystkim chodzi o seks, czyż nie? No ale to nie oznacza, że wskoczę Mu do łóżka przy najbliższej okazji. Hmmm... jak Go rozpalać, żeby zaczął o mnie co raz więcej myśleć..? Jakieś pomysły..?

Edytowane przez Piraniax28
Czas edycji: 2015-06-05 o 11:32
Stary 2015-06-05, 11:43   #30
berenka
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie te zachowania też mi się średnio podobały, ale chyba tak okazuje zainteresowanie lub chce zwrócić na siebie moją uwagę, bo ogólnie moja uwagę zawsze była skupiona na mnie, patrzeniu w lustro i podziwianiu siebie haha Chyba poczekam jednak na dalszy rozwój sytuacji i nic nie bedę robić, myślę że w moim przypadku nie będzie to trudne :P Jak Mu zależy niech się stara dalej. Tylko żeby jeszcze chciał się starać, o to jest pytanie..?? Choć z drugiej strony mam ochotę podejść i Go pocałować, jestem ciekawa jakby zareagował i jest to takie ekscytujące Jakbyś Ty się zachował gdyby kobieta która Ci się podoba zrobiła coś takiego? Zgaduję, że byś odwzajemnił i na pewno miło wspominał, myślę że nie często się takie sytuacje zdarzają, więc dobrze by mnie zapamiętał haha Ja lubię takie akcje i adrenalinę, choć jeszcze czegoś takiego nigdy nie zrobiłam, ale mam mega ochotę Tyle że nie wiem, czy jestem aż tak odważna :P
Co do myślenia, że może mieć każdą ja też myślę, że mogę mieć wielu, no ale co w tym złego? Pewność siebie jest fajna, wg mnie dobra i pożądana cecha, a nie być jakąś szarą myszką, wystraszonym facecikiem.. Mi się właśnie ta Jego pewność siebie podoba i dlatego On zaczął mi się podobać m.in., bo od początku tak nie było. I właśnie chcę Mu pokazać, żeby sobie tak nie myślał, że może mieć każdą, a bynajmniej nie tak szybko:P Do tego wydaje się spokojny i opanowany zazwyczaj, lubię Jego sposób poruszania się w sensie chód oraz ruszania się w sensie taniec. Lubię Jego wyraz spojrzenia. Lubię to jak zwykłym dotykiem niby niewinnym potrafi mnie mega podniecić, robi to w taki sposób, że po prostu marzę by się przekonać jak dotykał by mnie w łóżku. Wybaczcie szczerość, no ale przecież i tak w tym wszystkim chodzi o seks, czyż nie? No ale to nie oznacza, że wskoczę Mu do łóżka przy najbliższej okazji. Hmmm... jak Go rozpalać, żeby zaczął o mnie co raz więcej myśleć..? Jakieś pomysły..?
Najlepeij zaprosic na kawe gdzies poza miejscem jego pracy jednak.
I zobaczyc czy macie o czym rozmawiac.
berenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości