![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Co głupiego ostatnio zrobiłyście?
Tak mnie naszło
![]() Ja: -wczoraj bawiłam sie makijażem i postanowiłam zmyć pomadkę mydłem do rąk. przy naczynkowej hiperwrażliwej skórze, wiedziałam,że nie moge, ale stwierdziłam, że to nie będzie takie "prawdziwe" mycie, więc na pewno się nic nie stanie ![]() ![]() -z pełną premedytacją zaspałam na obowiązkowe ćwiczenia dziś rano, będą konsekwencje, ale poduszka była taaaka miękka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Co głupiego ostatnio zrobiłyście?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hahahahah ![]() ![]() ![]() jakiś czas temu wybierałam się na impreze. byłam tak uradowana tym faktem i tak się spieszyłam, że pomyślałam, ze otworze tacie bramę wyjazdową. jak wyszłam nawet nie zauważyłam że brama była otwarta, ale mimo to podeszłam zamknęłam ją i z powrotem otworzyłam. po chwili zorientowałam się co zrobiłam i zobaczyłam, że cały ten czas przyglądał mi się sąsiad. miał dziwną minę xD speszaona szybko uciekłam do domu ; D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
limitowana - hahaha!
![]() ja ostatnio wchodzę do garażu po rower i było ciemno wiec nadepnęłam na coś. to były grabie i dostałam w czoło, haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
astro-loszka
|
Umówiłam się ze swoim EX :P
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hahaha ... xD
Kiedyś podczas kłótni z nauczycielką: "Ale mamo ja chce piątke" ... Dodam że to była matematyka i odpowiedź ... xD ostatnio jak mama budziła mnie na mature z matmy ... " Spi*** nie ide" po chwili wstałam i "O cześć mamo" ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Powiedziałam do wychowawcy:
- KABEL! ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Błotna kompiel z kolegą . Poślizgneliśmy się i wylądowaliśmy na błocie . A potem tak iśc przez miasto jak wszyscy się patrza . Poślizg był niezły ale widok BEZCENNY .
![]() I jeszcze jedna rzecz powiedziałam do babki z chemi zamiast kwas żrący powiedziałam cytuje "kwas rżnący" Poczym spaliłam się ze wstydu . Mina nauczycieliki również bezcenna . Ale co tam dostałam +3 i czerwona jak burak usiadłam na miejscu . ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
1. zakochałam się
2. wiązałam z tym za duże nadzieje 3. znowu się zawiodłam apropo posta DirtyDiana91 . ostatnio na wycieczce w górach powiedziałam do wychowawczyni "ale babciuu ja już nie mam siły!" . dodam, że jest już trochę po 50 więc chyba się wkurzyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mi to codziennie coś głupiego do głowy wpadnie,
![]() ale z takich ostatnich to : ; chodzilam po ulicy w szlafroku ![]() ; zamknelam kota w szklarni na caly dzien ![]() ; zamiast normalnej herbaty zaparzylam kuzynowi przeczyszczającą ![]() ; zamroziłam pepsi, po odkręceniu korka wybuchła mi..niedość ze cała kuchnia byla w napoju to byłam cała mokra i klejąca ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
w pracy powiedziałam do klientki
"prosze uważac na tubke kremu, bo te opakowania sa jakies felerne i krem wytryskuje za szybko " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
cyrkonia
![]() jak sie ma wprawne raczki to zawsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
ze wczoraj znowu.
mam złamaną nogę. wczoraj przypadkiem zaczełam się ścigać ze starszą panią na ulicy(zaczełam ją wyprzedzać, ona uchwyciła mój wzrok i dawaaaj- nie da sie wyprzedzić kulawej). wygrałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dzinek nawet nie probowałam tej gafy odkręcać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hahaha .... xD
Wczoraj byłam w sklepie gdzie było strasznie dużo manekinów ... Zaczełam coś tam szukać między tymi "szmatami" i nie mogłam znalesc konkretnej bluzki ... i koło mnie stał jeden z tych manekinów... i zaczełam gadac ... "wie pani szukam takiej bluzki .... " Zaczełam opisywac tłumaczyć jak porąbana. W końcu podchodzi do mnie jakiś facet i mówi "Ale ona chyba Ci nie pomoże" ... Ja se myśle o co mu chodzi ekspiedientka stoi koło mnie i słucha tak ja powinna pewnie zaraz mi pomoże, i jeszcze z tekstem do tego goscia wypaliłam "A pan czego chce ?" Gostek zaczął smiać ze mnie ... Ja nie wiem o co biega, za nim zajarzyłam że to manekin mineło jakieś 5 min ... Wstyd jak nie wiem co ... xD I jeszcze jedna hitoria, ale przytrafiła sie jakiejs pannie a ja byłam świadkiem xD Stałam w kolejce do kasy ... przedemna jakas laska (13 lat nie wiecej jak Boga kocham) i tak oglądała prezerwatywy ... W końcu wzieła jedno opakowanie i położyła na taśmie ... przychodzi jej kolej i babka w kasie sie pyta "A ty za młoda nie jesteś na takie ekscesy z chłopakiem, pewnie nawet nie ejstescie na serio" Dziewczyna spaliła buraka i wybiegła ze sklepu jak oparzona zostawiajac wszystkie zakupy. A babka w kasie : "Ale ja bym jej przeciez sprzedała te prez. tylko pytałam" MASAKRA jednym słowem ... Oj a u nas w klasie to do ciula jest takich przypałów. .. A tak BTW kiedyś do gościa od wf powiedziałam że jest kabel, radio i wszyskie inne możliwe środki przekazywania informacji bo podkablował wychowawczyni, że używam "niestosownych słów" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
siedzę i myślę
|
W sklepie do ekspedientki powiedziałam :
"Poproszę kartkę 30 do pluska" ![]() wyszłam na jakąś sweetaśną idiotkę ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny boskie jesteście
![]() ![]() Mój kolega miał podobną sytuację. Wchodzi do autobusu i widzi wysoką, smukłą postać w czarnej kurtce. Postac miała włosy bardzo podobne do naszego znajmego z klasy - takie jakby afro. Więc kolega do niego podchodzi i się wita tak jak faceci mają to u mnie w klasie w zwyczaju: klepie z całej siły w plecy i mówi 'Cześć s*ko, gdzie jedziesz?' a tu się okazało, że postać to nie znajmy a pani po czterdziestce.... ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Po usłyszeniu, że dostałam 1 ze sprawdzianu, i przez to będę miała niższą ocenę na koniec roku zaczęłam się śmiać i chichotać.
Ale teraz mi nie do śmiechu ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Robiłam zakupy, napchałam cały wózek, poszłam do kasy, wyłożyłam na ladę, pani skasowała, ja zapakowałam, poczym zauważyłam, że nie zabrałam pieniędzy!
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
odpisałam na smsa ;/ najgłupsza rzecz jaką wczoraj zrobiłam i bardzo tego załuje ;D
![]() |
![]() |
#23 |
przyczajony tygrys
|
dziewczyny jesteście boskie- popłakałam się ze śmiechu
facet pytał o drogę, zbytnio nie wiedziałam gdzie to jest i jak zaczełam mu tłumaczyć to się pogubił, bo tak pokręciłam,podziękował i odjechał ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Jeszcze w szkole:
Nieznajoma panna, z klasy, z którą miałyśmy lekcje siedzi sobie plecami do mnie przy stoliku i cos pisze. Ja zazwyczaj nie zwracam zbytniej uwagi na otoczenie, przez moje roztrzepanie oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Siedzę z koleżanką w Rzymskiej pizzerni, obok siedzi z 7 chłopaków-każdy piegowaty w niebieskiej bluzce (widok niezwykły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
jakoś jesienią wybrałam się na miasto z przyjaciółką. zgłodniałyśmy i stwierdziłyśmy, że pójdziemy do jakiejś pizzerii. znalazłyśmy jakąś małą i przytulną. widać było, że jest dosyć drogo. ale pomimo to usiadłyśmy, zamówiłyśmy i chciałyśmy płacić, ale kelnerka stwierdziła, że zapłacimy po zjedzeniu. Męczyłyśmy tą pizze chyba godzinę przy czym śmiałyśmy się i obgadywałyśmy wszystko dookoła. po zjedzeniu wstałyśmy, a za ladą stał jakiś inny kelner. nie zwróciłyśmy uwagi, że nie zapłaciłyśmy i po prostu wyszłyśmy jakby nigdy nic xd dopiero w domu zorientowałyśmy się co się stało
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Rano wlałam sobie wody do kubka po kawie z fusami po czym szybko wypiłam wszystko duszkiem - a było takie wstrząśnięte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam smsa do nie tej osoby co trzeba
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja wciąż robię coś głupiego, ale zgodnie z tematem odpowiem co zrobiłam ostatnio ![]() Wysłałam do koleżanki z kl. smsa z prosbą o powiedzenie co było zadane z niemieckiego. Nie odpisała pół godziny, to postanowiłam wysłac tego samego smsa do kolegi. Zmieniłam imię i wysyłam- niestety znów do tej kolezanki ![]() ![]() Innym razem rzecz się miała pod budką z lodami ![]() Postanowiłyśmy z siostrą kupic po lodzie (po 2 gałki) Akurat nie bylło innych klientów, więc powiedziałyśmy, że zaraz, tylko przygotujemy pieniądze ![]() Okazało się, że te moje pieniądze to nic innego jak groszaki. Lody miały kosztowac jakoś 5 zł i zaczęło się wielkie liczenie- po groszu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna "wpadka" miała miejsce ostatnio, kiedy szłam do sklepu, a ktoś zaczął trąbic i machac. Odruchowo odmachałam z uśmiechem, ale zaraz zobaczyłam, że to nie do mnie, tylko pani za mną ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.