|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Netbook w podroz
Witam, mam pewien problem, mam zamiar wyjechac na kilka tygodni, ale nie chce dzwigac laptopa, a ciezko tak bez komputera w ogole. Myslalam nad netbookiem 10 lub 11 cali, tylko nie wiem co kupic. Chodzi mi o cos taniego, tak tylko zeby mozna bylo przejrzec internet i obrobic zdjecia, ewntualnie zgrac je z karty i tam przetrzymywac, az do powrotu do domu.
Wiem, ze obrobka zdjec potrafi byc wymagajaca, a te wszystkie notebooki takie 'slabe' mi sie wydaja, dadza one rade? Czym sie kierowac przy wyborze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Netbook w podroz
Z obrobieniem takim jak np. w Picasie powinno podziałać. Z bardziej zaawansowanym - typu Photoshop czy Gimp bym sie wstrzymała na taniej, małej maszynie.
Jaki budżet chcesz na niego przeznaczyć? Z tanich maszyn popatrz na Acery. Ja bym prawdopodobnie użyła go tylko do zgrania zdjęć i obrobiłabym je hurtem już po powrocie do domu na czymś lepszym.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Netbook w podroz
Dzieki za odpowiedz. Czyli tak jak podejrzewalam te netbooki 'slabe' sa
![]() Chyba tak zrobie, ze kupie cos taniego, tak zeby miec komputer i ewentualnie zgrac tam zdjecia z karty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.