|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy zakończyć tę relację?
Cześć dziewczyny,
coraz bardziej zastanawiam się nad zakończeniem 3-miesiecznego zwiazku, chłopak wrócił wczoraj z delegacji miesięcznej do miejscowości 20 km od mojej i na razie piszemy wiadomości - nie zadzwonil ani nie zaproponował spotkania, jedynie ze "może pojutrze". Czuje się dziwnie traktowana? Myślicie, ze nie ma sensu tego ciągnąć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy zakończyć tę relację?
Cytat:
Jedynym powodem, dla którego rozważasz rozstanie jest to, że czujesz się źle potraktowana. (Nie pomyślałaś o tym, żeby najpierw spróbować wyjaśnić sprawę, porozmawiać, powiedzieć, że nie chcesz być tak traktowana [określić co to znaczy "tak"], a dopiero potem ewentualnie się rozstawać?) Na czym polega to "złe" potraktowanie? Wrócił do domu i macie kontakt smsowy, tak? Dziwne, że nie porozmawialiście przez telefon, że nie umówiliście się na spotkanie. Dlaczego Ty nie zadzwoniłaś do niego? Może umów się z nim i pojedź do niego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie zadzwoniłam, bo chyba to on powinien okazać chęć spotkania, to on wyjechał, a nie ja. Ja czekałam jak głupia na niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
On wyjechał wbrew Tobie? Masz do niego pretensje / żal o to, że pojechał? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
live your passion
|
Jak dla mnie to ten związek nie ma zbyt dobrej przyszłości. Ani on się nie odezwał ani ty się nie odezwałaś. Wydaje mi się, że na początku związku ludzie tym bardziej powinni łaknąć kontaktu, ale może się mylę. Tutaj wygląda mi na takie "a nie zadzwonię do niej, bo w sumie po co", a w odpowiedzi "w sumie ja siedziałam to on powinien". Jeśli obydwoje postanowicie tak czekać to możecie się nigdy nie doczekać. Trzeba postawić sprawę jasno i porozmawiać. Poza tym 20km to tak mało, że nie powinno to stanowić żadnego problemu.
Dbam o włosy. angielski - C2 rosyjski - B2 hiszpański - ? Edytowane przez TakaSamaInna Czas edycji: 2015-09-07 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Jesteś pewna, że to związek? Z opisu brzmi jak niezbyt ciepła znajomość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.