|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Czyzby wycofywali Dune Diora?
czesc kochane,
dzisiaj ktos mi powiedzial, ze DUNE bedzie wycofywany. To moje najukochansze perfumy i szczerze mowiac, przerazila mnie ta informacja. Szukalam jakis info w necie, ale nic konkretnego nie znalazlam. Jak sadzicie, to plotka,czy naprawde je wycofuja? Pozdrawiam, Magda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Czyzby wycofywali Dune Diora?
Od kogo się tego dowiedziałaś?
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Kolezanka mi powiedziala, ze slyszala ze wycofuja.
Wiec zastanawiam sie czy robic dozywotnie zapachy. Ale z drugiej strony to ich kultowy zapach wiec nie wiem po co mieliby go wycofac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Ja nic nie słyszałam o wycofaniu. Może zapytaj koleżanki gdzie to usłyszała?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No właśnie, spróbuj potwierdzić to źródło, skąd koleżanka wie, bo tu jest nas więcej takich, co będą musiały zrobić zapasy na zawsze...
![]() ![]() Szukam i szukam na stronach anglojęzycznych, ale to co znajduję pochodzi z lat 2010-2012 i trudno to nazwać rzetelnymi źródłami, raczej pocztą pantoflową i nie dotyczy edt. Z drugiej strony, Midnight Poison też przecież popularne było i wycofali (kto to zrozumie dlaczego...) Edytowane przez scorpionetka Czas edycji: 2015-09-03 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Zapytałam Robin z bloga Now Smell This - nic nie słyszała o wycofywaniu Dune. Ale oczywiście o niczym to nie świadczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Kolzeanka slyszala od kolezanki...
ja pytalam u mnie w perfumerii, babeczka nic nie slyszala. TZ, jak tylko uslyszal ta plotke to polecial i kupil mi jedna butelke. <3 Mam nadzieje, ze to tylko bezsensowna plotka. myslalam nawet zeby napisac do diora, tylko wlasnie nie wiem gdzie i zapytac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja też kocham Dune i zainteresowałam się tą informacją, którą zobaczyłam w pytaniu na blogu Bois de Jasmin pod recenzją Dune. Jeśli rzeczywiście kogoś to bardzo nurtuje to myślę, że można bez żenady zadać pytanie na dior.com. Ja kiedyś bez ceregieli wysłałam na polską stronę Estee Lauder pytania na temat Tuscany Per Donna. Dostałam wyczerpującą odpowiedź na każde z nich
![]() Mimo wszystko jednak plotki o wycofaniu wydają mi się przesadzone. Na stronie Diora w liście zapachów Dune cały czas ma swoje miejsce, są informacje na temat zapachu itp. Istnieje także strona z listą wycofanych zapachów w roku 2015. Dune tam nie ma - w ogóle żadnego zapachu Diora. Jeśli ktoś jest zainteresowany tą listą to wystarczy napisać "The discontinued perfume list 2015". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.