|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Asymetria oczu - co dalej?
Witam. Borykam się z trudnym problemem natury estetycznej. Mam jedno oko mniejsze od drugiego (foto). Najbardziej widać ten problem gdy się uśmiecham. Co mogę z tym defektem zrobić? Nie ukrywam, że bardzo przeszkadza mi to w kontaktach międzyludzkich i znacznie obniża swoją samoocenę...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Asymetria oczu - co dalej?
jak dla mnie oczy sa tej samej wielkosci
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Jedno oko jest trochę większe od drugiego, jednak różnica nie jest taka wielka no i i to jest zupełnie normalne - ja też tak mam, tak samo jak 100% ludzkości
Nikt nie jest idealnie symetryczny. Jeżeli to taki duży problem dla ciebie to skontaktuj się z jakimś dobrym chirurgiem, może coś będzie potrafił ci poradzić na ten kłopot.
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Z tymi problemami to zawsze jest tak, że tylko my je widzimy. Choc w przypadku własnych oczu musi być to trudne do zauważenia bez ciągłego stania przed lustrem :P Ja tam nie widzę na zdjęciach żadnej różnicy. Sama jedno oko mam minimalnie większe, bardziej otwarte. Większość ludzi tak ma, ale mało kto się tym przejmuje
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Masz całkowicie normalne oczy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

Nikt nie jest idealnie symetryczny. Jeżeli to taki duży problem dla ciebie to skontaktuj się z jakimś dobrym chirurgiem, może coś będzie potrafił ci poradzić na ten kłopot.