Niezrozumia³e i niespodziewane zachowanie kelnerki w restauracji - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2015-09-29, 15:33   #1
anton94
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 11

Niezrozumia³e i niespodziewane zachowanie kelnerki w restauracji

Niech kto¶ spróbuje wyja¶niæ mi bardzo dziwn± sytuacjê - niew³a¶ciwe, moim zdaniem, zachowanie kelnerki.
By³em w niedzielê z wycieczk± na obiedzie w restauracji. Dobra, polska restauracja. Tylko d³ugo czekalismy na podanie do stolików, bo lokal choæ niedu¿y to pe³en ludzi, a kelnerka tylko jedna, choæ w sumie to i tak nie¼le dawa³a sobie radê. Patrz±c na ni± mo¿na by³o stwierdziæ ,¿e co¶ jest nie tak, bo czêsto przykuca³a, kuli³a siê.
Po zjedzeniu obiadu poszed³em do mêskiej toalety, ale by³a zajêta wiec czeka³em przed drzwiami. Wtedy us³ysza³em krzyk z zaplecza - 'no mo¿esz teraz pój¶æ, ale szybciutko!'- i kelnerka dosz³a do drzwi damskiego wc, ale te¿ by³ zajêty. Ci±gle przed nim przykuca³a. Ledwo otworzy³y siê drzwi mêskiego wc a kelnerka wyprzedzi³a mnie mówi±c - 'bardzo pana przepraszam i dziekuje' - i wesz³a przede mn± pochylona zataczaj±c ostentacyjnie pup±. Czeka³em wiêc dalej, przeciez nie pójde do damskiego Kelnerka wysz³a dopiero po kilku minutach i ku mojemu zaskoczeniu wysz³a bez rajstop -z go³ymi nogami, a by³o to juz popo³udnie i wcale nie by³o tak ciep³o, bo znacznie mniej ni¿ 20 stopni. Dla mnie bardzo dziwne, ¿e dziewczyna-kelnerka wesz³a do mêskiego wc i to jeszcze przede mn±- czekaj±cym w kolejce facetem, który zreszt± jest klientem-go¶ciem i to wesz³a TYLKO po to ¿eby zdj±æ sobie mo¿e minutê szybciej, ni¿ w damskim rajstopy (a nawet nie mia³a w nich oczka).
anton94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 15:42   #2
_Aneta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 243
Dot.: Niezrozumia³e i niespodziewane zachowanie kelnerki w restauracji

Mo¿e bardzo jej siê chcia³o siku i podczas ¶ci±gania rajstop zahaczyla o nie paznokciem/pier¶cionkiem i posz³o oczko
Stary 2015-09-29, 15:43   #3
MajowaMilka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 70

Jak dla mnie to jako ¿e by³a sama na zmianie, nie mog³a wyj¶æ do toalety na siku, kto¶ jej pozwoli³, mia³a niewiele czasu, bo musia³a wracaæ na salê, wiêc skorzysta³a z mêskiej. Pewnie popu¶ci³a, wiêc ¿eby nie lataæ w posikanych rajstopach, zdjê³a je. Tak niestety wygl±daj± realia pracy w polskich knajpach... Dla mnie nic nietypowego ani dziwnego.

Edit: albo faktycznie zahaczy³a o co¶ robi±c siku
MajowaMilka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 15:43   #4
Lady in Blue
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 651

Cytat:
Napisane przez anton94 Poka¿ wiadomo¶æ
Niech kto¶ spróbuje wyja¶niæ mi bardzo dziwn± sytuacjê - niew³a¶ciwe, moim zdaniem, zachowanie kelnerki.
By³em w niedzielê z wycieczk± na obiedzie w restauracji. Dobra, polska restauracja. Tylko d³ugo czekalismy na podanie do stolików, bo lokal choæ niedu¿y to pe³en ludzi, a kelnerka tylko jedna, choæ w sumie to i tak nie¼le dawa³a sobie radê. Patrz±c na ni± mo¿na by³o stwierdziæ ,¿e co¶ jest nie tak, bo czêsto przykuca³a, kuli³a siê.
Po zjedzeniu obiadu poszed³em do mêskiej toalety, ale by³a zajêta wiec czeka³em przed drzwiami. Wtedy us³ysza³em krzyk z zaplecza - 'no mo¿esz teraz pój¶æ, ale szybciutko!'- i kelnerka dosz³a do drzwi damskiego wc, ale te¿ by³ zajêty. Ci±gle przed nim przykuca³a. Ledwo otworzy³y siê drzwi mêskiego wc a kelnerka wyprzedzi³a mnie mówi±c - 'bardzo pana przepraszam i dziekuje' - i wesz³a przede mn± pochylona zataczaj±c ostentacyjnie pup±. Czeka³em wiêc dalej, przeciez nie pójde do damskiego Kelnerka wysz³a dopiero po kilku minutach i ku mojemu zaskoczeniu wysz³a bez rajstop -z go³ymi nogami, a by³o to juz popo³udnie i wcale nie by³o tak ciep³o, bo znacznie mniej ni¿ 20 stopni. Dla mnie bardzo dziwne, ¿e dziewczyna-kelnerka wesz³a do mêskiego wc i to jeszcze przede mn±- czekaj±cym w kolejce facetem, który zreszt± jest klientem-go¶ciem i to wesz³a TYLKO po to ¿eby zdj±æ sobie mo¿e minutê szybciej, ni¿ w damskim rajstopy (a nawet nie mia³a w nich oczka).

A sk±d wiesz, ¿e ona tam tylko te rajstopy zdejmowa³a?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogl±d - wszêdzie na zachodzie jest ¶wietnie, krainy mlekiem i miodem p³yn±ce, tolerancja i dobry gust w ka¿dej dzielnicy, a w tej Polsce to sam za¶cianek i ludzi na Vogue'a nie staæ

Lady in Blue jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 15:44   #5
201607111028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 904

Mo¿e mia³a okres i poplami³a bieliznê i rajstopy, a nie mia³a drugich rajstop na zmianê.

Co za rozkmina w ogóle XD
201607111028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 15:58   #6
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Wiadomo¶ci: 3 397

a u mnie w pracy dzisiaj dziewczyna podeszla do regalu i bez slowa wziela segregator. nie wydaje sie Wam, ze powinna cos powiedziec? To jest regal MOJEGO dzialu.
To bylo niezrozumiale i niespodziewane zachowanie wspolpracowniczki w pracy.
Damayanti jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 16:39   #7
anton94
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez MajowaMilka Poka¿ wiadomo¶æ
Jak dla mnie to jako ¿e by³a sama na zmianie, nie mog³a wyj¶æ do toalety na siku, kto¶ jej pozwoli³, mia³a niewiele czasu, bo musia³a wracaæ na salê, wiêc skorzysta³a z mêskiej. Pewnie popu¶ci³a, wiêc ¿eby nie lataæ w posikanych rajstopach, zdjê³a je. Tak niestety wygl±daj± realia pracy w polskich knajpach... Dla mnie nic nietypowego ani dziwnego.

Edit: albo faktycznie zahaczy³a o co¶ robi±c siku
No co Ty, a¿ tak? Jak to mozliwe? I dlaczego wcisnê³a sie przede mn±? To niezbyt taktowne, zw³aszcza, ¿e do damskiej te¿ ju¿ by³a pierwsza w kolejce i dos³ownie moment pó¼niej zwolni³o siê. A co do rajstop, to jak mog³a zahaczyæ sikaj±c?- bo nie nie rozumiem.
Stary 2015-09-29, 16:46   #8
_Mia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 121

Cytat:
No co Ty, a¿ tak? Jak to mozliwe? I dlaczego wcisnê³a sie przede mn±? To niezbyt taktowne, zw³aszcza, ¿e do damskiej te¿ ju¿ by³a pierwsza w kolejce i dos³ownie moment pó¼niej zwolni³o siê. A co do rajstop, to jak mog³a zahaczyæ sikaj±c?- bo nie nie rozumiem.
Mówi±: kto nigdy nie pracowa³ w gastro, nie zna ¿ycia

A tak na marginesie, jak znam facetów, to z tym krêceniem do Ciebie pup±, to sobie troszkê wyobrazi³e¶
_Mia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 17:02   #9
allmode
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 736

Cytat:
A co do rajstop, to jak mog³a zahaczyæ sikaj±c?- bo nie nie rozumiem.
Porwaæ rajstopy mog³a zak³adaj±c je lub zdejmuj±c - bo siê je zazwyczaj ¶ci±ga do sikania
Praca w gastronomii nie nale¿y do lekkich.
allmode jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 17:10   #10
anton94
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez carolina662 Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e mia³a okres i poplami³a bieliznê i rajstopy, a nie mia³a drugich rajstop na zmianê.
To co wtedy, zdjê³a te¿ majtki i chodzi³a bez niczego? A w ogóle to po co zdjê³a te rajstopy? przecie¿ by³o ch³odno, a i tak nikt by nic nie widzia³,bo mia³a spódniczkê.
Stary 2015-09-29, 17:15   #11
201607111028
Konto usuniête

Cytat:
To co wtedy, zdjê³a te¿ majtki i chodzi³a bez niczego? A w ogóle to po co zdjê³a te rajstopy? przecie¿ by³o ch³odno, a i tak nikt by nic nie widzia³,bo mia³a spódniczkê.
No ale co Ciê to ch³opie obchodzi? xD

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-29, 17:24   #12
Zilka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 565

Autor pewnie my¶li, ze kelnerka dyba³a na jego cnotê
Zilka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 17:40   #13
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 697

Cytat:
Autorze, gratulujê spostrzegawczo¶ci.

Prawda jest taka, ¿e ta kelnerka wspó³pracuje z wywiadem obcego, wrogiego pañstwa. W rajstopach (a w³a¶ciwie to w poñczochach) znajdowa³a siê zaszyfrowana wiadomo¶æ. Musia³a je zdjêæ i ukryæ we wcze¶niej wyznaczonym miejscu w mêskiej toalecie, aby umówiona osoba (szpieg) mog³a je przej±æ i przekazaæ dalej. Musia³a wej¶æ do toalety przed Tob±, aby zd±¿yæ przed przybyciem tej osoby. Aby zaszyfrowaæ wiadomo¶æ zastosowano specjalny uk³ad nitek w splocie, co jest ca³kowicie niedostrzegalne dla osób niewtajemniczonych, a pozwala na przesy³anie szczegó³owych danych. W takich rajstopach mo¿na swobodnie przekraczaæ granice kraju, podró¿owaæ, nie boj±c siê zdemaskowania nawet podczas rewizji osobistej.

Jak zaszyfrowaæ wiadomo¶æ w tkaninie przedstawiono w filmie dokumentalnym pt. "Wanted. ¦cigani". Polecam.

Nie mów nikomu o tym, czego siê tutaj dowiedzia³e¶.
Inaczej znajdziesz siê w niebezpieczeñstwie.
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 18:22   #14
anton94
BAN sta³y

Cytat:
Stary 2015-09-29, 18:32   #15
201607040940
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 562

Cytat:
wiesz co Anton? Id¼ i zapytaj Jej.
Mam nadziejê ¿e nikt mnie nigdy nie zapyta dlaczego sunê szybko do toalety, a niedajbo¿e dlaczego zmieni³am spodnie/ spódniczkê/ rajstopy/ koszulkê.
201607040940 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 18:32   #16
201607231707
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 19 414

nie, majtki sobie uplot³a z papieru toaletowego, ale na rajstopy ju¿ nie starczylo, we¼ id¼ obejrzyj serial czy co¶
201607231707 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 18:42   #17
Czarna2000
Inez

Wiadomo¶ci: 4 350

Byæ mo¿e kelnerka mia³a "nag³± potrzebê". Nie chce debatowaæ nad tym co i dlaczego mog³o j± przycisn±æ, ale nale¿y zdawaæ sobie sprawê z tego, ¿e cz³owiek mo¿e zje¶æ co¶ nie¶wie¿ego, mieæ okres (czasami skurczê powoduj± biegunki) czy po prostu nie mieæ kiedy wyj¶æ na siku. Mega odkrywcze.
Wciskanie siê w kolejkê by³o nietaktowne, ale mo¿e po prostu nie wytrzyma³a d³u¿ej. W takich sytuacjach znaczek na drzwiach wc nie jest istotny, to nie podstawówka w której strasz± mêsk±.
Jak ¶ci±ga³a rajstopy mog³a zahaczyæ paznokciem i posz³o oczko. Jak zdarzy³o jej siê wybrudziæ bieliznê i rajstopy chyba lepiej zdj±æ, ogarn±æ siê i jak najszybciej za³o¿yæ czyste. Jakby trzyma³a pod spódniczk± mog³o jej przeciekn±æ.
Nie wierzê, ¿e ludzie maj± takie problemy.
Czarna2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 18:58   #18
201612051530
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 64

Skoro siê kuli³a to przeciêtnie inteligentny cz³owiek domy¶li³by siê ¿e prawdopodobnie co¶ j± bola³o, rajstopy pewnie porwa³a (mi czêsto zdarza³o siê porwaæ naci±gaj±c je z powrotem) wiêc je zdjê³a. Po co ta rozkmina w ogóle.

Swoj± drog± w niektórych miejscach kelnerki maj± naprawdê ciê¿ko, ma³o dziewczyn do pomocy, nie mo¿esz nawet pój¶c do toalety albo czego¶ zjesc, bo manager wrzeszczy. No i te 4,50 z³ za godzinê...
201612051530 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 19:01   #19
_Mia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 121

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;52941351]Musia³a je zdjêæ i ukryæ we wcze¶niej wyznaczonym miejscu w mêskiej toalecie, aby umówiona osoba (szpieg) mog³a je przej±æ i przekazaæ dalej. Musia³a wej¶æ do toalety przed Tob±, aby zd±¿yæ przed przybyciem tej osoby. [/QUOTE]
Mo¿e to on jest t± osob±, ale jest tak tajny, ¿e sam o tym nie wie. Albo napisa³ ten post dla picu, ¿eby zmyliæ obcy wywiad.

Czarna2000 chyba wyczerpa³a temat
_Mia jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-29, 19:22   #20
anton94
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez MajowaMilka Poka¿ wiadomo¶æ
A dlaczego mia³aby "popu¶ciæ", skoro nawet skróci³a sobie czekanie wchodz±c przede mn± do mêskiego wc? I dlaczego nie widzisz w tym jej zachowaniu "nic nietypowego ani dziwnego"?
Stary 2015-09-29, 19:32   #21
Elfir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 836

Anton - dostajesz od mnie odznakê Virtuti Cebularii

Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 19:41   #22
Czarna2000
Inez

Wiadomo¶ci: 4 350

Cytat:
A dlaczego mia³aby "popu¶ciæ", skoro nawet skróci³a sobie czekanie wchodz±c przede mn± do mêskiego wc? I dlaczego nie widzisz w tym jej zachowaniu "nic nietypowego ani dziwnego"?
Bo mo¿e czeka³a wcze¶niej? Bo nie mog³a wyj¶æ obs³uguj±c klientów (by³a sama)? Bola³ j± brzuch?

Dziewczyny, troll? Bo ja ju¿ nie nad±¿am.
Czarna2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 19:43   #23
dominikmeller25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 166

Cytat:
A dlaczego nie spyta³e¶ siê jej dlaczego pakuje siê do mêskiej toalety, gdzie ma rajstopy itd?
Serio nikt na wiza¿u nie jest jakim¶ cz³owiekiem który niewidz±c danej osoby jest w stanie odgadn±æ jej my¶li itd

Swoj± drog± temat zaczyna przypominaæ rozkminy Imperialisty z innego w±tku gdzie g³ówna bohaterka musia³a byæ chora bo olewa³a facetow pij±cych whisky w klubie
dominikmeller25 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 19:44   #24
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 697

Cytat:
Napisane przez Czarna2000 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, troll? Bo ja ju¿ nie nad±¿am.
Oczywi¶cie, ¿e troll. Nawet zabawny.
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 19:52   #25
201607111028
Konto usuniête

No dobra. Zdjê³a majty i rajstopy i czeka³a, a¿ wparujesz do kabiny, ¿eby pobzykaæ. Niestety trochê za d³ugo zwleka³e¶. Co wygra³am? xD
Stary 2015-09-29, 20:10   #26
ARAKSJEL
Hrodebert

Wiadomo¶ci: 4 441

Cytat:
Co wygra³am? xD
Darmowy sta¿ w restauracji obs³uguj±cej wycieczki z gimnazjum.
ARAKSJEL jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 20:32   #27
201607111028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Poka¿ wiadomo¶æ
Darmowy sta¿ w restauracji obs³uguj±cej wycieczki z gimnazjum.
Nie przyjmujê.
Stary 2015-09-29, 20:50   #28
cleopadra
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 095

a moze miala ponczochy samonosne a nie rajstopy?Moze jedna ponczocha stracila przylepnosc i zjezdzala z nogi,wiec sie kulila by ja podniesc a jak miala chwilke czasu to wpadla do lazienki i zdjela ponczochy
cleopadra jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-09-29, 20:57   #29
anton94
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez cleopadra Poka¿ wiadomo¶æ
a moze miala ponczochy samonosne a nie rajstopy?Moze jedna ponczocha stracila przylepnosc i zjezdzala z nogi,wiec sie kulila by ja podniesc a jak miala chwilke czasu to wpadla do lazienki i zdjela ponczochy
Nie ¿artuj sobie, widzia³em, ¿e mia³a rajstopy i niczego sobie nie podnosi³a
Stary 2015-09-29, 20:58   #30
201607111028
Konto usuniête

Cytat:
Nie ¿artuj sobie, widzia³em, ¿e mia³a rajstopy i niczego sobie nie podnosi³a
Co wygra³am, pytam.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-10-01 02:25:58

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.