![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jaki mam kształt twarzy i jaką fryzurę wybrać?
Hej ! Kompletnie nie wiem jaki mam kształt twarzy... niby patrzę mówię "podłużna!" Ale na zdjęciu widzę coś innego... pomocy !
![]() I jaka fryzura by mi pasowała? (Tylko nie piszcie "w tej jest spoko") ta była na próbę, a chce coś zmienić mam grzywkę w sumie na czoło, ale nie chce... bo wyglądam jak dziecko, chce doroślej ![]() Zdjęcie w prostych przedstawia mnie prawie codziennie, bo taką noszę fryzurę. Ale chce coś zmienić ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki mam kształt twarzy i jaką fryzurę wybrać?
Może chciałabyś je skrócić, zostawić dłuższe kosmyki z przodu a tył krótko wyciąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hm nie jestem w stanie ocenić czy masz wysokie czoło bo go po prostu nie widać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny myślę , że to prostokąt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Masz chyba taką jak ja :P Prostokąt albo owal...,
nie jestem w stanie określić bo masz na zdjęciach zasłoniętą linię szczęki która właśnie określa kształt buzi ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Według mnie twarz jest pociągła
![]() W sensie najlepsza fryzura to taka, która bardziej już nie wydłuża, czyli krótsze niż teraz, najlepiej przycięte w okolicy ucha? Może troszkę niżej, wyżej, można kombinować, żeby nie było prosto.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...00698432_n.jpg
tutaj chyba będzie lepiej widać... krótkie już miałam kiedyś, strasznie mi nie ładnie.. długie też myslałam, że jest spoko, ale w sumie faktycznie wydłuża... chce pocieniować, ale boję się tego, bo mam bardzo mało włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to jest bardźiej pod owalną, a nie podłuźna... I nie radźiłabym krótkich włosów nawet gdyby była podłuźna twarź będźie jesźćźę dłuźsźa- mimo iź jest powiedźiane,źe skróci. Bźdury
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Przepraszam,że nie na temat ale strasznie spodobał mi sie Twój kolor włosów co to za kolor,zdradź mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Napisałaś, że "wyglądasz jak dziecko", zdecydowanie się z tym nie zgadzam. Wyglądasz na przemalowaną dwudziestkę, więc wszystko by się zgadzało
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Z Joanny Paloną kawę
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Różu to ja używam nawet za dużo.. Kryjący aż taki nie mam tak w sumie na zdjęciu wygląda :/, ale nie jest tak. Brwi mam masakryczne bez malowania nie chciałabyś ich widzieć... W jednej mam brwi w drugiej prawie nie, tylko je podmalowuje, bo mam spore luki, a ostatnio zmieniłam cienie na trochę jaśniejsze i postanowiłam na zmianę fryzury, robię taką https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...30819916_n.jpg na noc zakręcam włosy upinam do góry przedziałek jak widać i rano roztrzepuję je ugniatam pianką i trochę tapiruje, nie wiem czy ładnie to wygląda ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Proste do ramion też będą ok. Albo dłuższy bob. I koniecznie rudy odcień, bardzo Ci ładnie
![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Ale masz ładne oczyyyy <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Mi się bardziej podobasz w rozpuszczonych z grzywką, która jest genialna.
Jeśli chcesz coś zmienić, to zacznij od uczesania na co dzień, niekoniecznie muszą to być zawsze drastyczne cięcia.
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
A co sądzicie o tej co teraz na co dzień robię ?
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...49279239_n.jpg Fryzura zajmuję mi około 6-7 minut ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Fryzura spoko, ale spróbuj zmienić kolor ust. Ten jest bardzo nietwarzowy - dla Twojego typu urody już kompletnie nie pasuje (żółtawy odcień cery+mleczny róż na ustach - to nie może się udać). Wrzuć foto z neutralnymi ustami.
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I popieram koleżankę powyżej. Zmieniłabym zdecydowanie pomadkę na ciemniejszą, proponowałabym Ci kolory : pomarańczowe, czerwone, brzoskwiniowe.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
W prostych https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...94347784_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...24916076_n.jpg w kucyku jakimś takim :P tutaj nie mam nic na ustach https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...63571319_n.jpg mam bardzo małe usta więc chyba czerwona szminka odpada :/ może zaproponujecie mi jakieś szminki firmy i wgl? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem najładniej ci w tym rudym kolorze https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...00698432_n.jpg
Paradoksalnie - gdy masz depresyjną osobowość, lepiej dajesz sobie radę z przewlekłym bólem. Lepiej dajesz sobie radę z sytuacjami, które nie dają nadziei na poprawę. ![]() Nie warto martwić się czymś, czego nie można uniknąć. Dość będzie zmartwień, kiedy to nastąpi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
na razie do rudego nie wracam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
przez przypadek własnie trafiłam na twój profil na fb takie sama zdjecia tam masz :P mamy wspolnego znajomego
![]()
Paradoksalnie - gdy masz depresyjną osobowość, lepiej dajesz sobie radę z przewlekłym bólem. Lepiej dajesz sobie radę z sytuacjami, które nie dają nadziei na poprawę. ![]() Nie warto martwić się czymś, czego nie można uniknąć. Dość będzie zmartwień, kiedy to nastąpi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem brwi sa do zapuszczenia, bo za duzo rwiesz przy nosie, a szeroki rozstaw jest bardzo niekorzystny dla proporcji twarzy. Wlosow na glowie bym nie ruszala, bo masz fajne
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Super wyglądasz w rudym i dzięki kochana za fotki. Ogólnie to zacznę od tego, że jesteś śliczną kobietą ! Twoje kości policzkowe i piękne duże oczy <33 w kucyku wyglądasz sexi
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#24 | ||
Przyczajenie
|
Dziękuję
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
bo mam "dzikie" na początku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Tak ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- tak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to rzadko się maluję, więc może i się nie znam, ale moje odczucie jest też takie, że za mocno trochę się malujesz. Jak na wieczór, to ok, ale na co dzień postawiłabym na coś delikatniejszego ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Nie maluje się tak mocno na co dzień. Kiedyś może tak teraz tylko tusz, podkład, róż, brwi, korektor
![]() Jeżeli mi się nudzi to testuje jakieś makijaże :P. Wczoraj "testowałam" nową fryzurkę : https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...90316267_n.jpg ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Tak się pomalowałam wczoraj ![]() Makijażów uczę się z youtube. Chciałabym być makijażystką... ale nie wiem jak mi to wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do makijaży - troszkę zazdroszczę. też się uczę blendować, żeby cienie były spójne i czasami jak wyjdzie to jestem mega zadowolona ale czasami nie wychodzi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Jak na moje oko to diament
O kształtach twarzy masz tutaj: http://matleenamakeup.blogspot.com/2...ty-twarzy.html Co do cięć - powinnaś z uwagi na podbródek wybierać te zalecane do twarzy trójkątnej.
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() strasznie lubię robić makijaż, chociaż wiadomo nie mam oka wizażystki to wiadomo, że są nierówności, bo w szkołach tego uczą jak trzymać pędzel i jak zrobić równo.. cieni też nie mam jakiś szałowych, zwykłe tanie.. ale próbuję ! :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.