|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Boyzilian - wasze doswiadczenia.
Witam serdecznie….
Pisze do Was w troche nietypowej sprawie…. Mianowice szefowa salonu kosmetycznego w ktorym pracuje poinofrmowala mnie,ze ze wzgledu na coraz wieksze zainteresowanie Panow epilacja mniejsc intymncych zamierza wprowadzic taka usluge rowniez u nas... Tak wiec chcialabym sie dowiediec od Was jak to wyglada w praktyce.... Czy sa ustalane jakiejs zasady z panami.... Szczerze mowiac najbardziej sie obawiam facetow, ktorzy sa tym zainteresowani, bo szukaja jakis nowych ‘doznan’. Wyczytalam, o doswiadczeniach jednej kosmetyczki, ktora to wlasnie takie klienta miala.... ahh.. Spotkaly was kiedys jakies nieprzjemne sytuacje? Zdaza sie ze Panowie nie sa w stanie zapanowac nad swoim przyrodzeniem? Jak wtedy reagujecie? Chwila przerwy?.... Ja bym chyba umarla ze smiechu..... No i w sumie jak na taka prace reaguja Wasi mezowie czy chlopacy? Moj wraca za pare dni z delegacji i jestem ciakawa jego reakcji.... Z gory dzieki za wszelkie wskazowki i infos. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Boyzilian - wasze doswiadczenia.
Odpowiem z punktu widzenia klienta. Miałem ten zabieg 6 razy laserem light-sheer, wcześniej próbowałem woskiem, ale zrezygnowałem z powodu nieprzyjemnych podrażnień. W większości specjalistycznych salonów ten zabieg to już standard i nie budzi zdziwienia. Z tego co wiem, do rzadkości należą mężczyźni, którzy chcą się umówić w celach erotycznych. Klient dostaje jednorazową bieliznę, która pozwala oswoić się z niecodzienna sytuacją. Ja depilowałem całość, łącznie ze szparą międzypośladkową, więc i tak kosmetyczka musiała tę bieliznę rozciąć i usunąć w czasie zabiegu. Depilacja laserowa dość mocno boli, zwłaszcza w czasie kilku pierwszych zabiegów. W czasie zabiegu trzeba mieć też specjalne okulary i się zupełnie nic nie widzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej,
dzieki limone17 za info. Ustala Twoja kosmetyczka z Toba jakies 'zasady'? Jak by nie bylo organizm czasami sie zachowuje nie tak jak w danej chwili sobie tego zyczymy.... i co wtedy? A co jesli to i owo trzeba przesuna w bok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej,
dzieki limone17 za info. Ustala Twoja kosmetyczka z Toba jakies 'zasady'? Jak by nie bylo organizm czasami sie zachowuje nie tak jak w danej chwili sobie tego zyczymy.... i co wtedy? A co jesli to i owo trzeba przesuna w bok? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.