|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Glany w Gdańsku
Hej dziewczyny!
Niedługo jadę do Gdańska by kupić swoje pierwsze glany. Bardzo chciałabym kupić 10 dziurkowce z firmy Steel, ale w Internecie widzę że są tylko te z HD, które nie mają zbytnio pozytywnej opinii. Czy któraś z Was może wie gdzie w Gdańsku kupię glany Steel? Za wszelką pomoc dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Glany w Gdańsku
Może mi się wydaje, ale w HD w Gdańsku w sklepie firmowym sprzedaje się nie tylko HD. Kiedyś mój facet kupował glany w Galerii Bałtyckie w sklepie HD, ale innej firmy. Co prawda nie wiem czy mają tam Steele, ale mimo to warto się przejść i sprawdzić.
Poza tym blisko GB w Gdańsku jest Rockowy lumpeks, gdzie takie glany mogą być i to niekoniecznie używane. Nie możesz kupić przez internet? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jak już pisałam to będą moje pierwsze glany i wolałabym je przymierzyć, a raczej przez Internet się nie da. Jak w Gdańsku by nie było to możecie podać propozycje z Gdyni, Rumii albo Redy. W ostateczności może być Sopot.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czarna owca
|
Nie bywam w Gdańsku, ale napomknę tylko, że moje HD na wysokiej podeszwie sprawują się świetnie już od 4 lat... a nie oszczędzam ich. W dodatku mnie nie obtarły. W każdym razie powodzenia w poszukiwaniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;52983889]Może mi się wydaje, ale w HD w Gdańsku w sklepie firmowym sprzedaje się nie tylko HD. Kiedyś mój facet kupował glany w Galerii Bałtyckie w sklepie HD, ale innej firmy. Co prawda nie wiem czy mają tam Steele, ale mimo to warto się przejść i sprawdzić.
Poza tym blisko GB w Gdańsku jest Rockowy lumpeks, gdzie takie glany mogą być i to niekoniecznie używane. Nie możesz kupić przez internet?[/QUOTE] Niestety w HD może już nie być za bardzo glanów - jakiś rok temu mój facet szukał, i w sklepie powiedzieli, że odchodzą od tego typu obuwia. Rockowy lumpeks... Gdzie? ![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Lendziona 17
https://www.facebook.com/spiritofrockandroll?fref=ts |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.