![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Odświeżony sierpniowy wątek Blezikowej <3NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Witam was kochane w moim nowym wątku ![]() Znajdziecie u mnie ubrania w rozmiarach XS-M oraz obuwie w rozmiarze 37-38 ![]() Na wymianę szukam wszystkiego co wpadnie mi w oko w rozm. S obuwia 37 małe 38 ![]() Chętnie przygarnę również ładne ubranka dla chłopca w rozmiarze 92 i wzwyż oraz wszelakie rzeczy dla domu (nowe ręczniki, ozdoby, narzuty itp) oraz kosmetyki ![]() Wszystkie rzeczy staram się jak najlepiej opisać, zawsze informuję o każdej nawet najmniejszej wadzie ![]() Na życzenie robię dodatkowe zdjęcia, ale nie zawsze na sobie ![]() Ja odpisuję u Ciebie, a Ty u mnie (nie śledzę wątków) ![]() Wysyłam tylko listem poleconym, przy większym gabarycie paczką pocztową. Potwierdzenie nadania trzymam do momentu aż otrzymam od Ciebie przekupkę ![]() Nie zawsze kupuję nowe koperty, przeważnie rzeczy pakuję w koperty z "odzysku". Nie wysyłam pierwsza !! Mam konto na innym znanym portalu gdzie mam ponad 400 pozytywnych komentarzy (dla zainteresowanych się ujawnię ![]() Osoby mające mniej niż 10 komentarzy wysyłają paczki jako pierwsze !! ![]() Rzeczy wymienione oznaczam TAK ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-29 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odświeżony sierpniowy wątek Blezikowej <3
SPODNIE
![]() Miętowe rurki. Rozmiar z metki 26. Stan ogólny określam na bardzo dobry jedynie w kieszeni z przodu zafarbowała mi chusteczka i zrobiła małe plamki na kieszeni z przodu i z tyłu. Zrobiłam sobie w tym miejscu małe przetarcia, dziury i nic nie widać. Można dodatkowo pokombinować coś samemu. Nowe z papierową metką rurki z dziurami. Rozmiar 36. Kosztowały 99zł. DOKŁADKA 11.09. ![]() Marmurkowe spodnie z wysokim stanem z zipem z tyłu. Rozmiar z metki 36 jednak dla mnie to bardziej 38. Stan idealny - spodnie założone dwa razy (na mnie już za duże), bardzo elastyczne. Śliczne marmurki z ciut wyższym stanem i zipem z tyłu marki SinSay. Rozmiar 34. Spodnie są nowe z metką. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-11 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE CZ. 2
![]() Rurki z wysokim stanem, fabrycznie przecierane. Rozmiar z metki 36. Stan ogólny bardzo dobry. Daję jedynie mały minus za zszycie gumki na górze oraz od strony wewnętrznej została urwana metka po czym zostały dwie dziurki. DOKŁADKA 15.09. ![]() Melanżowe spodnie dresowe z koronką po boku. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. W pasie sznureczek którym można regulować szerokość. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-27 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE CZ. 3
![]() DOKŁADKA 21.09. ![]() Melanżowe dresowe spodnie ze ściągaczami na dole nogawek. W pasie gumka. Rozmiar z metki M jednak osoba na zdjęciu nosi rozmiar S i są dobre. Stan bardzo dobry z małym minusem za lekkie zaciągnięcie na jednej z nogawek - zaciągnięcie nie rzuca się w oczy podczas użytkowania. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-21 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
BUTY
![]() Kalosze w panterkę. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. Czerwone platformy Atmosphere. Rozmiar 37. Platformy sa praktycznie nowe gdyż były założone tylko jeden raz i to w dodatku w domu. Fleczki i podeszwy nie naruszone. Buty przez dłuższy czas leżały w pudełku stąd mają małe, niewidoczne podczas noszenia lekkie przebarwienia (widać na zdjęciu). DOKŁADKA 03.09. ![]() Czarne klasyczne balerinki New Yorker. Balerinki są nowe, noszone tylko po domu, bo myślałam, że się rozciągną. Rozmiar 37. Czarne baleriny z ćwiekami. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. Balerinki New Yorker. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-11 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
BUTY CZ. 2
![]() Szare trampki w rozm. 37. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem ponieważ w trampach należy wymienić wkładki na nowe. Od zewnątrz nie posiadają żadnych zabrudzeń, dziur, przetarć. Koralowe balerinki Boot square. Rozmiar 38. Miękka wkładka wewnętrzna z ozdobnymi kwiatkami. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 21.09. ![]() Czarne sandałki kupione w Croppie. Rozmiar 37. Stan idealny - założyłam je raz dosłownie na 10 min, ale okazały się za małe Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-21 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
BLUZY, SWETRY
![]() Szara dłuższa bluza Cropp. Rozmiar z metki S jednak bluza ma szerszy krój także będzie dobra także na M-kę.Stan idealny -bluza założona zaledwie dwa razy. Długi sweterek z wywijanym golfem. Na golfie ozdobne guziczki. Można go nosić na wiele sposobów. Stan oceniam na dobry - sweterek wymaga ogolenia maszynką do ubrań. Rozmiar uniwersalny. Szara bluza oversize SinSay. Rozmiar z metki S jednak jest dość szeroka więc będzie także dobra na większe rozmiary. Stan idealny- raz założona. Miętowy sweterek z kieszonką marki SinSay. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry z minusem za dwa małe zaciągnięcia (wystarczy przeciągnąć nitki szydełkiem) Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-27 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
KURTKI, ŻAKIETY
![]() Jeansowa kurtka bolerko Gina Tricot. Rozmiar z metki 34 jednak będzie dobra również na rozmiar 36. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Koralowy żakiet. Rozmiar z metki M, ale według mnie jest mniejszy. Stan oceniam na bardzo dobry. Czarny żakiet Reserved. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry z małym minusem. Eko skórka w kolorze rudym/karmelowym. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-03 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
SPÓDNICE, SPODENKI
![]() Spódnico-spodenki o szerszym kroju marki Only. Spodenki są z wysokim stanem, ale gumkę można podwijać. Rozmiar z metki S. Stan idealny - raz założone. Spódniczka floral marki H&M. Rozmiar z metki 36. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 03.09. ![]() Spodenki w kropki H&M. Rozmiar 34, ale będą dobre również na 36. Stan bardzo dobry. Czarna obcisła spódniczka Amisu. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-27 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKI
![]() Śliczna sukienka w kolorze pudrowego różu z elementami eko skórki (kieszonka, obszycia). Rozmiar z metki S jednak sukienka jest szerszego kroju także będzie dobra również na rozmiar M. Stan idealny. Sukienka jest nowa, nigdy nie założona lecz bez papierowych metek. Sliczna marmurkowa sukienka. Rozmiar z metki M, ale sukienka ma szerszy krój także będzie dobra również na mniejsze rozmiary. Stan bardzo dobry. Sukienka fabrycznie cieniowana. Śliczna marynarska sukienka H&M. Rozmiar z metki 34 jednak sukienka będzie dobra również na rozmiar S. Ja noszę rozmiar S i sukienkę mam ogólnie dobrą jedynie jest na mnie ciut za krótka nad czym ubolewam ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-08-15 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI
![]() Mgiełka H&M. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry . Miętowe koronkowe body Butik. Body są nowe z papierową metką. Rozmiar 38, ale to bardziej 36. Czarne koronkowe body. Rozmiar uniwersalny (według mnie to S/M). Stan bardzo dobry. Miętowa koronkowa bluzka Amisu. Rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem za lekko zmechacony tył. Bluzka SinSay. Rozmiar z metki S, ale to typowy oversize. Stan bardzo dobry. Bluzka. Rozmiar ok. S. Stan bardzo dobry. Bluzeczka Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-03 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI CZ. 2
![]() Bluzka Camaieu z ćwiekami z tyłu. Rozmiar z metki XS. Stan idealny. Bluzka z baskinką Bershka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia. DOKŁADKA 03.09. ![]() Biała mgiełka H&M. Rozmiar z metki 34, ale idealnie będzie pasować również na rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-27 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
BOKSERKI, TOPY
![]() Brzoskwiniowy top Tally Weijl. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Asymetryczna, dłuższa bokserka Amisu. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. Top New Yorker. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry z minusem za malutką plamkę. Top z ustami Gina Tricot. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry z minusem za zszyta malutką dziurkę. Bokserka Stradivarius. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Top New Yorker. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry z minusem. Koronkowa bokserka H&M. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Neonowa bokserka oversize. Rozmiar z metki M. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-27 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
BIELIZNA
![]() Dwie pary nowych majteczek. Granatowe rozmiar S/M, koralowe mają na metce rozmiar XXL, ale to zdecydowanie S. Czarny biustonosz push-up. Rozmiar z metki 34/75. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 15.09. ![]() Śliczny miętowy strój kąpielowy. Na majteczkach jest przyklejona jeszcze wkładka. Do biustonosza można włożyć dodatkowe wkładki. Rozmiar z metki M. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-27 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
BIELIZNA CZ. 2
![]() Biały biustonosz Mat. Rozmiar 70C. Stan bardzo dobry. Biustonosz długo leżał w szafie, bo o nim zapomniałam jednak dalej jest bielutki. Nowy z papierową metką biustonosz DKaren. Rozmiar 70C. Satynowa haleczka. Rozmiar M. Stan idealny. DOKŁADKA 03.09. ![]() Seksowna haleczka. Rozmiar uniwersalny (ja nosiłam przy S-ce). Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-03 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
DODATKI
![]() Nowy z papierową metką komin Atmosphere. Chabrowy gruby komin na jesień/zimę. Stan bardzo dobry. Nowa (bez papierowej metki) brzoskwiniowa apaszka. Beżowy komin z frędzlami. Stan bardzo dobry. Grafitowa apaszka. Stan bardzo dobry. Apaszka w pastelowych kolorach. Stan bardzo dobry. Grubsza apaszka w odcieniach brązu. Stan bardzo dobry z minusem. Dwie pary rękawiczek. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-27 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA, OKULARY
![]() Okulary (brak tych na samej górze). Stan bardzo dobry. Kolczyki. Niektóre używane, niektóre nowe. Komplet nowych bransoletek Mohito. Bransoletka z motylkami. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-08-15 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
KOSMETYKI
![]() Masło antycellulitowe Delia (raz użyte). Błyszczyk Cien. Odcień Glossy Red. Tylko wypróbowany. Szminka Miss Sporty. Odcień 053 (czerwony). Kilka razy użyta. Peeling Soraya. Prawie nowy. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-08-15 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
RÓŻNOŚCI
![]() Stojak na kolczyki. Praktycznie nieużywany, ma jedna małą fabryczną wadę. Rajstopy Knittex 40 Den.. Założone jeden raz. Serwetki. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-04 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 27.08.
![]() Rurki marki Pull&Bear. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-27 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 03.09.
![]() Treginsy marmurkowe Pull&Bear. Rozmiar z metki 36. Stan ogólny bardzo dobry jedynie daję mały minus za małe zaciągnięcie z tyłu na nogawce (nie widać tego podczas noszenia). Melanżowe spodnie dresowe z zipami na dole nogawek. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry - bez wad. Spodnie dresowe ze ściągaczami na dole nogawek. Rozmiar z metki S. Stan idealny - spodnie są nowe, wyprane, nigdy nie założone. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-09 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 03.09.
![]() Leginsy floral. Rozmiar uniwersalny (według mnie ok. S/M). Stan bardzo dobry z minusem za dwie maleńkie dziurki. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-27 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 03.09.
![]() Neonowa bokserka Pull&Bear. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Szara bokserka. Rozmiar ok. S. Stan bardzo dobry. Miętowa bokserka Pull&Bear. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Torebka w odcieniu ciemnej mięty. Stan idealny. Kilka razy założona. DOKŁADKA 08.09. ![]() Śliczny czarny płaszczyk z kapturem i pikowanymi rękawami. Rozmiar S. Płaszczyk był noszony przez cały poprzedni sezon. Nie ma żadnych plam. Jedyną wadą jest dziura w podszewce w jednej z kieszeni (spokojnie można to zaszyć). Płaszczyk wymaga lekkiego ogolenia maszynką. Śliczna beżowa parka ze skórzanymi rękawami. Rozmiar z metki S. Parka była założona tylko jeden raz jednak mi nie spasowała. Parka jest bardzo ciepła, w środku oraz na kapturze ma kożuszek. WYMIENIĘ TYLKO NA COŚ O WARTOŚCI 200ZŁ !! NAJLEPIEJ ZA INNĄ PORZĄDNĄ KURTKĘ NA ZIMĘ. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2015-09-08 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...9&d=1439574704 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1439573981
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1439574864
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1439574864 cos u mnie?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.