|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
szukam filmu z youtube
Na wstępie witam wszystkich, jestem tu nowy. Tzn. wcześniej czytałem forum ale nie byłem zarejestrowany
![]() A teraz do rzeczy. Kiedyś przypadkiem trafiłem na pewien filmik na youtube.com, teraz niestety nie mogę go znaleźć Był to filmik w stylu jakiegoś poradnika. Tzn. Polacy chłopak z dziewczyną coś tam mówią, tłumaczą, siedzą obok siebie na jakiejś sofie i nagle dziewczyna siada chłopakowi na kolanach face to face i się całują. W tym filmiku chodziło chyba o to jak usiąść facetowi szybko na kolana czy też pocałować. Nie pamiętam dokładnie... Może ktoś z Was kojarzy ten filmik? Jeśli tak to niech podrzuci linka. To było coś w stylu tego filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=FAeCHVWiTx8 ale to nie jest ten film którego szukam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: szukam filmu z youtube
Nikt nie kojarzy?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: szukam filmu z youtube
Oj chyba nikt nie pomoże
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

Był to filmik w stylu jakiegoś poradnika. Tzn. Polacy chłopak z dziewczyną coś tam mówią, tłumaczą, siedzą obok siebie na jakiejś sofie i nagle dziewczyna siada chłopakowi na kolanach face to face i się całują. W tym filmiku chodziło chyba o to jak usiąść facetowi szybko na kolana czy też pocałować. Nie pamiętam dokładnie...