|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zegarek odwrotnie chodzący
Witam.
Było na forum wiele wątków o tworzeniu własnych zegarków z wykorzystaniem zakupionego mechanizmu. Wpadłam na pomysł zrobienia na prezent zegarka, który chodził by odwrotnie(do tyłu) ![]() ![]() Będę ogromnie wdzięczna!! Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: zegarek odwrotnie chodzący
O to by było dobre
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
nieiwem jak taki zegarek zrobic ale mamy taki w klasie od chemii zawsze mnie wkurzal bo nigdy nie moglam sie w nim polapac
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeżeli miałby być to zegar stojący to możnaby było pokombinować coś z lustrem (odbicie lustrzane). Tylko wówczas w odbiciu musiałyby być same wskazówki (bez cyfr - bo również się "obrócą"), a cyfry można by namalować już na lustrze.
Gorzej jeżeli chcesz zegarek na rękę :-D
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Grzebałam dzisiaj w sieci w poszukiwaniu mechanizmów zegarowych i trafiłam na coś takiego http://www.conrad.pl/index.php?art=199079&back=serch
![]() Od razu przypomniał mi się ten temat, więc podrzucam. Po wpisaniu w google "antyzegar" powinno się tego znaleźć więcej. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.