|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ból na końcu...
Witam
jakos miesiąc temu odbyłam swój pierwszy raz z moim o 7 lat starszym facetem, ból przy rozerwaniu błony dziewiczej występował aczkolwiek nie był on nieznośny, wręcz powiedzialabym że spokojnie do wytrzymania. Od tamtego czasu uprawiamy seks w miare regularnie ale niestety odczuwam ból podczas dociskania penisa do końca, problem tkwi w tym że jęcze z bólu a nie z roskoszy.Mam wrażenie jakby "w środku" było coś na co mój partner naciska....Tylko co. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ból na końcu...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo możliwe, bałam się że problem tkwi we mnie... i tak czy siak udam się do ginekologa, ale juz mnie troszkę uspokoiłaś
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli zdarza się to np. w pozycji na pieska to możesz mieć tyłozgięcie macicy, nic groźnego, po prostu taka budowa.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Może za długi penis
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie, może partner może się pochwalić dużym przyrodzeniem
powiedz mu, że cię boli i żeby był delikatniejszy, a jeśli to nie ustąpi to może wizyta u lekarza?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Szop pracz
|
To mi przypomniało jedno zdanie z zajęć wychowania seksualnego w gimnazjum "pamiętajcie chłopcy, pochwa to nie studnia bez dna"
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
"pamiętajcie chłopcy, pochwa to nie studnia bez dna" hahaha prawda
![]() Propsy za wychowanie seksualne w gimnazjum, za moich czasów (albo w mojej szkole) tego nie było
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Szop pracz
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Annabelka to w takim razie jesteśmy podobny rocznik
teraz moja bratanica ma coś w stylu wychowania do życia w rodzinie prowadzone przez katechetkę/księdza, także tego
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Ja zawsze powtarzam za moim biseksualnym kolegą: w dupę to możesz i 30 cm, w pochwę nie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
Za duży rozmiar albo może się nie umiesz wyluzować, bo się martwisz, że będzie boleć? Zmień pozycję, albo niech facet spróbuje nie robić tego tak mocno - czasem się można zapomnieć i w seksie "dobijać" się z całej siły. Jak w każdej będzie mocno boleć to ginekolog.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Czytalam o tylozgięciu i to odpada, poniewaz nie boli mnie to w kazdej pozycji. Posluchalam sie waszych rad i porozmawialam z nim, przyjąl to bardzo spokojnie, przytulil itd. wywnioskowalam tez ze bardzo czesto pytal mnie podczas stosunku czy wszystko w porzadku i czy nie boli ( ale akurat wtedy nie bolalo), wczesniej mial dziewczyne i ten sam problem dlatego pytal i sie troszczyl
Jest ode mnie starszy i wątek seksualny ma juz za sobą, ja natomiast bylam nowicjuszką, dlatego troche sie zestresowalam ta rozmowa ale jakos to bylo. Do ginekologa i tak bede sie musiala wybrac bo chcialabym sprawdzic czy wszystko jest w porzadku
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

jakos miesiąc temu odbyłam swój pierwszy raz z moim o 7 lat starszym facetem, ból przy rozerwaniu błony dziewiczej występował aczkolwiek nie był on nieznośny, wręcz powiedzialabym że spokojnie do wytrzymania. Od tamtego czasu uprawiamy seks w miare regularnie ale niestety odczuwam ból podczas dociskania penisa do końca, problem tkwi w tym że jęcze z bólu a nie z roskoszy.Mam wrażenie jakby "w środku" było coś na co mój partner naciska....Tylko co. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam

powiedz mu, że cię boli i żeby był delikatniejszy, a jeśli to nie ustąpi to może wizyta u lekarza?