Ból na końcu... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-02, 12:34   #1
Barbra154
Przyczajenie

Ból na końcu...

Witam jakos miesiąc temu odbyłam swój pierwszy raz z moim o 7 lat starszym facetem, ból przy rozerwaniu błony dziewiczej występował aczkolwiek nie był on nieznośny, wręcz powiedzialabym że spokojnie do wytrzymania. Od tamtego czasu uprawiamy seks w miare regularnie ale niestety odczuwam ból podczas dociskania penisa do końca, problem tkwi w tym że jęcze z bólu a nie z roskoszy.Mam wrażenie jakby "w środku" było coś na co mój partner naciska....Tylko co. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
Barbra154 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 14:05   #2
aKatia
Zadomowienie

Dot.: Ból na końcu...

Cytat:
Napisane przez Barbra154 Pokaż wiadomość
Witam jakos miesiąc temu odbyłam swój pierwszy raz z moim o 7 lat starszym facetem, ból przy rozerwaniu błony dziewiczej występował aczkolwiek nie był on nieznośny, wręcz powiedzialabym że spokojnie do wytrzymania. Od tamtego czasu uprawiamy seks w miare regularnie ale niestety odczuwam ból podczas dociskania penisa do końca, problem tkwi w tym że jęcze z bólu a nie z roskoszy.Mam wrażenie jakby "w środku" było coś na co mój partner naciska....Tylko co. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
Jeżeli ma długiego penisa to pewnie uderza w koniec pochwy czy szyjke macicy i to może boleć. Wystarczy mu powiedzieć żeby uważał, nie musi go chyba dociskac do końca skoro ciebie to boli. I sugeruje pozycje w których penetracja nie jest tak głęboka albo kiedy to ty kontrolujesz głębokość.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 20:12   #3
Barbra154
Przyczajenie

Bardzo możliwe, bałam się że problem tkwi we mnie... i tak czy siak udam się do ginekologa, ale juz mnie troszkę uspokoiłaś
Stary 2015-11-02, 20:28   #4
201705230905
Konto usunięte

Jeśli zdarza się to np. w pozycji na pieska to możesz mieć tyłozgięcie macicy, nic groźnego, po prostu taka budowa.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 20:34   #5
201607040946
Konto usunięte

Może za długi penis
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 20:46   #6
rafakoralowa
Przyczajenie

Dokładnie, może partner może się pochwalić dużym przyrodzeniem powiedz mu, że cię boli i żeby był delikatniejszy, a jeśli to nie ustąpi to może wizyta u lekarza?
rafakoralowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 20:47   #7
annabelka
Szop pracz

To mi przypomniało jedno zdanie z zajęć wychowania seksualnego w gimnazjum "pamiętajcie chłopcy, pochwa to nie studnia bez dna"
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 20:51   #8
rafakoralowa
Przyczajenie

"pamiętajcie chłopcy, pochwa to nie studnia bez dna" hahaha prawda
Propsy za wychowanie seksualne w gimnazjum, za moich czasów (albo w mojej szkole) tego nie było
Stary 2015-11-02, 20:57   #9
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo możliwe, bałam się że problem tkwi we mnie... i tak czy siak udam się do ginekologa, ale juz mnie troszkę uspokoiłaś
Do ginekologa co jakiś czas i tak warto zajrzeć i zrób to, będziesz spokojniejsza ale to raczej nic poważnego.
Stary 2015-11-02, 21:06   #10
annabelka
Szop pracz

Cytat:
Napisane przez rafakoralowa Pokaż wiadomość
"pamiętajcie chłopcy, pochwa to nie studnia bez dna" hahaha prawda
Propsy za wychowanie seksualne w gimnazjum, za moich czasów (albo w mojej szkole) tego nie było
Przyznaję, że dziwnie to teraz brzmi, ale to było 10-11 lat temu . I te pąsy na twarzach kolegów.
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 21:22   #11
rafakoralowa
Przyczajenie

Annabelka to w takim razie jesteśmy podobny rocznik teraz moja bratanica ma coś w stylu wychowania do życia w rodzinie prowadzone przez katechetkę/księdza, także tego
Stary 2015-11-02, 22:00   #12
201607040946
Konto usunięte

Ja zawsze powtarzam za moim biseksualnym kolegą: w dupę to możesz i 30 cm, w pochwę nie
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-04, 22:42   #13
201701261449
Konto usunięte

Za duży rozmiar albo może się nie umiesz wyluzować, bo się martwisz, że będzie boleć? Zmień pozycję, albo niech facet spróbuje nie robić tego tak mocno - czasem się można zapomnieć i w seksie "dobijać" się z całej siły. Jak w każdej będzie mocno boleć to ginekolog.
201701261449 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-05, 16:20   #14
Barbra154
Przyczajenie

Czytalam o tylozgięciu i to odpada, poniewaz nie boli mnie to w kazdej pozycji. Posluchalam sie waszych rad i porozmawialam z nim, przyjąl to bardzo spokojnie, przytulil itd. wywnioskowalam tez ze bardzo czesto pytal mnie podczas stosunku czy wszystko w porzadku i czy nie boli ( ale akurat wtedy nie bolalo), wczesniej mial dziewczyne i ten sam problem dlatego pytal i sie troszczyl Jest ode mnie starszy i wątek seksualny ma juz za sobą, ja natomiast bylam nowicjuszką, dlatego troche sie zestresowalam ta rozmowa ale jakos to bylo. Do ginekologa i tak bede sie musiala wybrac bo chcialabym sprawdzic czy wszystko jest w porzadku
Stary 2015-11-06, 10:39   #15
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Czytalam o tylozgięciu i to odpada, poniewaz nie boli mnie to w kazdej pozycji. Posluchalam sie waszych rad i porozmawialam z nim, przyjąl to bardzo spokojnie, przytulil itd. wywnioskowalam tez ze bardzo czesto pytal mnie podczas stosunku czy wszystko w porzadku i czy nie boli ( ale akurat wtedy nie bolalo), wczesniej mial dziewczyne i ten sam problem dlatego pytal i sie troszczyl Jest ode mnie starszy i wątek seksualny ma juz za sobą, ja natomiast bylam nowicjuszką, dlatego troche sie zestresowalam ta rozmowa ale jakos to bylo. Do ginekologa i tak bede sie musiala wybrac bo chcialabym sprawdzic czy wszystko jest w porzadku
Jak miło przeczytać że ktoś posłuchał naszych rad, pogadal z partnerem i problem się wyjaśnił.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości