![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() karmelkowe włosy:))
jol
![]() od baardzo dawna podobaja mi sie jak to nazwyam "karmelowe" wlosy..w czwartek ide podciac koncowki i moze bym sobie zrobila taki kolor ![]() jak macie dziewczynki jakies fotki karmelkowych wlosow to wklejajcie...tyle szukalam w necie i tylko to co zalaczam wyszperalam(fajne ale nie to nie jest do konca to COS ![]() karmelek1.jpg karmelek2.jpg karmelek3.jpg karmelek4.jpg karmelek5.jpg karmelek6.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: karmelkowe wlosy:))
jeszcze tio:
karmelek7.jpg karmelek8.jpg karmelek9.jpg karmelek10.jpg aa i jeszcze jedno mam taki jasny braz teraz(bardzo spranyyyy i juz nieladnie to zaczyna wygladac ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...ond-wlosie-jpg http://www.wizaz.pl/forum/attachment...nd-wlosie2-jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
up up !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio w sklepie widziałam taką farbe z loreala . na opakowaniu modelka ma naprawde piękny karmelkowy brąz. Tylko nie wiem czy taka farba nie ściemnieje w rzeczywistości na twoich włosach , w zasadzie chyba wszystkie farby sklepowe ciemnieją.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
pamietasz moze nazwe?? kurcze masz racje ze ciemnieja i dopiero jak sie spieraja wtychodzi cos podobnego,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Niestety nazwy nie pamiętam ale już zaczełam poszukiwania w internetowych sklepach , bo dokładnie pamiętam jak wyglądało pudełko , więc jak tylko je odnajde to na pewno napisze.
Jeszcze do niedawna sama chciałam mieć takie włosy , ale troche się przestraszyłam bo obecnie mam czarne więc czekała by mnie dekoloryzacja , poza tym taki kolor jest bardzo trudny do osiągnięcia w domu ( bo może być za ciemny i spierać się no rudo ) a do fryzjera nie bardzo mi się widzi chodzić tak często ( włosy mi rosną bardzo szybko ). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
heh ja mam taki kolor w wyniku nieudanych prób rozjaśniania a potem przyciemnienia , no i słonko zrobiło swoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ładne te kolorki, sama się do takiego karmelu przymierzam już chyba od 4 m-cy,ale martwie się,że wydam kase kolor nie wyjdzie jaki mial wyjsc,albo ze nie bedzie mi pasował
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No dobra jeszcze nie znalazłam tego koloru mimo usilnych starań , ale i tak się nie poddam.
![]() Wstępnie znalazłam kilka kolorów podobnych do naszego wymarzonego : - Recital preference- jasny kasztan - ....................... - mrożny kasztan - .......................- złoty bursztyn - ....................... -jasny bursztyn Myśle że z połączenia tych bursztynów mogłby wyjść coś naprawde ciekawego , tylko która znas się odważy na takie kombinacje ![]() makijarz zawsze można zmyć i zrobić nowy i tak do oporu a z włosami to troche gorzej nie można ich farbować na inny kolor dzień w dzień ![]() O i jeszcze znalazłam jeden ciekawy kolorek : - Feria flash brown P13 - jasny złocisty kasztan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Tylko,że te kasztany i bursztyny coś czuje,że jak nic będą się spierać na rudo - chyba.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zapewne masz racje zwłaszcza po pierwszym farbowaniu a jeśli ktoś ma suche lub zniszczone włosy to z pewnością kolorem się długo nie nacieszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
roxsi
robilam kieedys tym Feria flash brown P13 - jasny złocisty kasztan --? loo matko! wyszedl mi jakis marchewkowo-oblesny ;/ musialam od razu zamalowac ciemnym brazem. A co do karme;lu. otoz poszlam dzis do fryzjerskiego sklepu a tam pani powiedziala ze mi nie wyjdzie taki kolor..ja sie pytam"a jaki mi wyjdzie?"..ona: "noo hmm nie wyjdzie" ja: "jaki w takim razie?" ona:"zaden" AAAHA! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No to widac babka zna się na farbowaniu
![]() ![]() No bo skoro czarnulka może być blondynką to dlaczego Ty nie możesz być karmelowa? Dziwna ta kobieta ![]() A może kupisz farbe od tego allegrowicza? 8/27 Carmel. Widziałam na wizażu jedną dziewczyne która ta farba odrazu z brązu przeszła na blond. Pisała,że chciała taki kolor,a ten allegrowicz pobrał jej odpowiedni.Może jak napiszesz ze chcesz karmel i jaki masz kolor włosów to doradzi ![]() Tu link PROFESJONALNA FARBA DO WĹ�OSĂ�W+ GRATIS ALCANTARA (112298214) - Aukcje internetowe Allegro Albo ten PROFESJONALNA FARBA * COLECTION BRONZE * ALCANTARA (111513499) - Aukcje internetowe Allegro
![]() |
#14 |
BAN stały
|
aaa .... zakochalam sie wlasnie w tym kolorze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
z tego co wiem to wella ma odcien karmelowa czekolada
zobacz sobie tutaj www.wella.pl
![]() |
#16 |
BAN stały
|
moze tu bedzie troszke lepiej widac ta karmelowa czekolade Magazyn Kosmetyki ( to opakowanie nizej) jak myslicie wyjdzie cos podobnego z tego ??
karmelkowe wlosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
czarna_orchidea21
masz racje co do tej babkli w sklepie ogolnie jakas dziwna byla...z jej wypowiedzi wywnioskowalam ze NIC mi nie wyjdzie na wlosach ![]() ![]() ![]() _cleooo_& martinka_m boje sie tej welli chociaz przuznaje sie bez bicia ze kiedys chcialam ja kupic..tyle ze ja obawiam sie efektu"wlosy ciemniejsze o ton-dwa" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
śliczny tewn kolor
![]() myśle że wiele zależy od wyjściowego koloru włosów. łatwiej uzyskać taki gdy ma sie włosy blond - wella ma taki odcień Palisander, mysle że by się nadał ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wella - Tabela odcieni
1 z brazow to ten kolor ? robila moze ktoras z dziewczyn ta farbka wlosy? albo karmelowa czekolada ??? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ale te z welli - jeśli chodzi o produkty konsumenckie - strasznie wchodzą w rudość i wcale bym się nie zdziwiła jakby ta karmelowa czekolada wyszła na włosach pomaranczowo-ruda. Palisander miała moja koleżanka KArmelu to to nie przypominało,ale może zależy od włosów.
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Osiągam taki kolorek(jak na zdjęciu),ale wymaga troszkę czasu
![]() ![]() ![]() Osobiście nie trafiłam jeszcze na farbę,ktora dawała bym taki kolor od razu ![]()
"Ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic, albo cofnąć czas (...)" Edytowane przez Medżi_86 Czas edycji: 2006-09-11 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
A jak myslicie czy osobie o jasnej karanacji, brazowych oczach tez by taki pasował?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Witam
Ja miałam kiedyś taki kolorek (załączona fotka) ale on chyba nie jest karmelkowy?jak mysicie?Bardziej zimny...ale moze gdyby polozyc odcien np z L;oreala jasny kasztan to zapewne wyszedłby taki-fakt wazne jest jaki kolorek jest bazą ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Joanna Brodzik też ma chyba taki karmelowy blond chyba..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Kolor na pierwszym zdjęciu Brodzik- nie podoba mi się za bardzo.Moze inaczej...ona mi sie nie podoba w tym kolorze
![]() Na drugim zdjeciu juz lepiej i bardziej ten kolor wyglada na karmelkowy ![]() boniulka jaki śliczny kolorek ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
albo kolorek Ciary-tez taki karmelkowy,albo Keira Knightley...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ooo tak!!!Super kolorki!!!
![]() ![]() ![]()
"Ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic, albo cofnąć czas (...)" Edytowane przez Medżi_86 Czas edycji: 2008-02-06 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że "karmelkowy" to ciepły kolor. a niektóre dziewczyny lepiej wyglądają w zimnych. Ze mną też tak było. Farbowałam się na kasztanowo, ale fryzjerka "widziała" mnie w chłodnym brązie. I tak mnie ufrarbowała. I wyglądam lepiej. Ponoc. Mam Jasną karnację, zielone oczy, trochę piegów od słońca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ooo! moj wateczek zostal odswiezony
![]() Agatko91 masz moze jakies fotencje? wtedy bedzie łatwiej Ci doradzic...bo tak w ciemno to można zazwyczaj krzywdę zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.