|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Perfumy na pierwszą randkę
Cześć dziewczyny!
Przejrzałam ten wątek i znalazłam tylko czym byście chciały pachnieć na pierwszej randce,ale mam pytanie. Otóż chodzi mi jakie perfumy są dobre na pierwszą randkę?Na pewno nie mogą być duszące.Ale pytanie jakie jeszcze nie mogą być,a jakie powinny być? Czy w stylu np.dawnych z avonu Today Tomorrow Always in Bloom czy Christiny Aguilery?A może znacie jakieś takie klasyczne,które są najlepsze na tę okazję ![]() Dziękuję Jeśli temat jest bez sensu proszę o zamknięcie go. Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2008-09-13 o 13:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Perfumoholik z wyboru
|
Dot.: Perfumy na pierwszą randkę
Wg mnie to zalezy od miejsca, w ktorym ta randka sie odbedzie
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ja bym wybrala cos makabrycznie slodkiego, aby chlopak zobaczyl co moze go czekac
![]() ![]() a tak powaznie, to mysle ze na taka okazje nalepszymi perfumami bede Twoje ulubione. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Ja wybrałabym Chance lub Lempicką, a z tańszych to np. Puma Flowing lub Adidas Fruity Rythm.
Osobiście lubie owocowe perfumki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja wybieram zawsze klasyczne Poison - pomyślne przejście zatrutego testu dobrze rokuje na przyszłość
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pan i Wladca, ktory wlasnie podczytuje mi przez ramie,
( rozrywkowo chlop traktuje Wizaz i nasze "problemy" ;-) ) podpowiada, ze Boudoir ( jadra mu sie przy nich kurcza ) ![]() Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2008-09-15 o 08:26 Powód: literowka, ktora w oczy kole :-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wybrała coś, w czym się dobrze czuję - swobodnie, lekko, nieprzebrana, nawet jeśli ten zapach nie wygrywa w rankingach na najbardziej seksowny
![]() Gustu tego faceta i tak nie przewidzisz.
![]() |
#8 |
Perfumoholik z wyboru
|
haha chcialam napisac o 'przetestowaniu' ofiary
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Wszystko bedzie ok w odpowiednich ilościach.
Więc suma sumarum - Angel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
takie jakie lubisz i w których dobrze się czujesz. I zależy jeszcze jak sie ubierzesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
najważniejsze to sie za bardzo nie oblać perfumami na pierwszą randkę. najlepiej mieć jakiś dobry antyperspirant, żeby być świeżą w stresowej sytuacji <ja używam lady speed stick invisible> no i jakieś delikatne perfumki za uszkiem. mój typ to Light blue D&G.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
jak dla mnie Cacharel Amor Amor - zmysłowy lub DKNY - Be Delicious - świeży. Ale Amor działa na facetów mmmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Lady of Harley-Davidson
|
ja bym wybrala dkny. lekki przyjemny, na pewno go nie zadusi a ladnie pachnie, raczej trafia uniwersalnie w meskie gusta. na pewno bym nie uzyla poison albo lempickiej
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
ja ci powiem z meskiej strony, co bys nie "ubrala" to i tak piersi sie beda bardziej liczyly w ogolnym rozrachunku anizeli zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak kobieta nie ma liczacych sie piersi, to sobie moze potestowac i dobrac odpowiednie w perfumerii ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Wszystko zależy od:
a) użytkowniczki perfum- tego jakie lubi, w jakich sie dobrze czuje b) okoliczności przyrody w jakich się randka odbędzie ![]() c) naszych niecnych (lub wcale nie takich niecnych) zamiarów wobec obiektu randkowania i przewidywanego dalszego ciągu randki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
wyjdz w takich perfumach ktore by Ci sie podobaja, dla mnie jest to najwazniejsze, jak mi sie podobaja to rezon wzrasta, jakbym nosil cos dla kogos to nie wiem chyba troche bylbym zagubiony bardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hmm jeśli ta randka miałaby się odbyć gdzieś w klubie to pewnie Euphoria CK, jeśli spacer w zimny jesienno-zimowy wieczór to pewnie Jungle Kenzo, jeśli jakiś teatr czy coś poważniejszego to może Poeme Lancome... Ale ktoś tam wspominał o Amor Amor Cacharel i wydaje mi się, że to by było dobre praktycznie na każdą okazję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Amor amor jak najbardziej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Już po randce,dzięki za wszystkie odpowiedzi,bo byłam ciekawa ogólnie jakie zapachy lubicie
![]() Użyłam Euphorii,jeśli kogoś to interesuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
pierwsza na mysl przyszla mi Lempicka... ale osobiscie chyba wybralabym cos swojego. Wazne abys Ty sie czula dobrze, pewnie.
![]() ups... spoznilam sie, pardą...
wymiana kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1279427 wymiana ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272992 Moda przemija, styl pozostaje Poszukuję La Cautiva Fueguia Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-09-16 o 19:02 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hehe to nic,dzięki i tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mi też.
Słodka, lekka, kokieteryjna, powinna się podobać, ale wiadomo - nie ma takiego zapachu, który przypadnie do gustu każdemu.
![]() |
![]() |
#26 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ja na randkę (obojętne, czy pierwszą, czy setną) użyłabym tego, co lubię i na co akurat mam ochotę. I bynajmniej nie polecam Tobie tego, co bym wybrała. ![]() Z resztą, co to za pomysły te kobiety mają, żeby zgrywać przed mężczyznami kogoś, kim nie są, przebierać się, wybierać "nieswoje" zapachy. To z kim potem ma się taki chłopak umawiać? Z dziewczyną, czy atrapą?
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mi sie podoba jak kobieta ma swoje zdanie, nie musimy miec tego samego, przeciez ile razy zdarza sie ze jedno z nas lubi w pizzy inne dodatki i ciezko czasami dojsc do porozumienia, na ktorym pewno oboje stracimy :P, ale to jest fajne jakbym mial sie zgadzac z kims w kazdej kwesti to byloby za nudno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiadomo,że jak nie lubię zapachów za słodkich to,żeby mi tu każdy płacił to ich nie użyję. Widzę,że nie do końca zrozumiałaś ten wątek,ale to mniejsza z tym nie to było w nim najważniejsze. Ale żeby nie było już jakiś tutaj odchodzących tematów to jeśli mogę prosić moderatora o zamknięcie tego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale na serio- zapach na randkę- pierwszą- musi być przede wszystkim dla mnie najleszy, taki w ktorym ja się czuję świetnie. Takie samopoczucie procentuje i o to własnie chodzi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.