|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Neopersen
Hej,
nie wiem czy to dobry dział i czy ten temat już był, ciężko mi się w tym wszystkim połapać. Mam nadzieję, że nie oberwę zbyt mocno, jeśli coś pochrzaniłam. Mam pytanie do Was, forumowiczki. Czy któraś z Was brała tabletki neopersen forte na nerwy? Czy to coś pomaga? Czy uspokaja? No i czy nie przeszkadza np w kierowaniu samochodem? Chciałabym brać je tak na codzień, bo chodzę taka niespokojna: egzaminy, praca, milion projektów do wykonania, ale też myślę o tym, żeby wziąć sobie jedną przed egzaminem na prawo jazdy. Co poradzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Neopersen
Cytat:
A co pisze w ulotce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mój mężulek w aptece dostał ziołowe tabletki labofarm- farmaceutka twierdziła, że można samochód prowadzić - ale max na 2 godz przed jazdą zażyć tabletkę; a neopersen forte działa chyba podobnie
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny postanowiłam zaryzykować i kupić te tableteczki
![]() Nie wiem czy to kwestia placebo czy naprawdę działają, ale czuję się super, nerwy na wodzy, a koncentracja bez zmian ![]() Używam od 3 dni i jest spoko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
a bralas je przed egzaminem na prawko? jesli tak to jak pomoglo cos bo ja mam juz niedlugo i tez cos potrzebuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Brałam je przed pierwszym i przed drugim egzaminem i nie zdałam. Przed trzecim już nie brałam i zdałam. Ale nie oceniałabym tych tabletek jako przeszkadzających, tylko jako nieskutecznych - przynajmniej w moim przypadku.
Teraz mam na receptę od pana psychiatry, bo okazało się być dość poważnie ze mną. Ale jeśli to jest mały stres to możesz chyba wziąć sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Myślę że Neopersen pomaga tak jak " pomagają" tabletki na odchudzanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
brałam już neopersen, valused i piłam neospasminę. po neopersenie byłam lekko otumaniona i słyszałam bębny w uszach
![]()
![]() |
#10 |
amzu
|
Witam. Biorę 4-ty dzień po jednej tabletce i pomaga. Jestem spokojniejsza, nie trzęsą mi się ręce, zaczęłam się śmiać, jednak czuję się trochę otępiała i senna. Na razie nie pracuje więc mi to nie przeszkadza. Ogólnie działanie oceniam pozytywnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.