|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Chemia domowa
Jak było to przykleić a jak było to pokierowac proszę gdzie szukać bo nie znalazlam ;p
Znalazłam na all chemię niby niemiecka do zmywarki np 500 sztuk tabletek za ok 80zl. Niewiem czy warto ? normalnie używam glossimy czy ludwika czasem jakiś somat itp Polecacie coś na duze zużycie ? nabazgrane w notatniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Chemia domowa
ja zmywam na połowie tabletki,
do codziennego mycia wystarcza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja zauważyłam że to zależy. Czasem ładnie się rozpuszcza cala a innym razem pół zostaje.
Oglnie szukam czegoś co nie będę musiała co chwile kupować. Widziałam zestawy na allegro no finish 100 tabs ów plus zapachy i dwa płyny do mycia zmywarki za ok 80 zł . I tak se myślę czy to oryginalne itp nabazgrane w notatniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
kiedyś finisha, wanisha, veeta dostawałam za 30-40 % ceny, gdy miałam znajomych w Reckitt Benckiser i kupowali mi w sklepie fabrycznym |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
No finish zawsze był droższy niż ludwik czy glossima. Nr aukcji 5697437870
Tj finish tabletki 100 sztuk,sól finish 4kg ,nablyszczacz finish litrowy, płyn do czyszczenia x2, zapach finish x3 ... za 87,99 plus przesyłka. nabazgrane w notatniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.