|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szycie sukni ślubnej w okolicach Katowic
możecie polecić jakieś sprawdzone salony, które uszyją suknię mojego pomysłu??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Szycie sukni ślubnej w okolicach Katowic
Słyszałam, że Dabrowie Górniczej (Salon mody ślubnej róg Piłsudskiego i chyba Katowickiej albo Wojska Polskiego - nie rozróżniam ich
![]() Jeśli nie pomyliłam firm to masz tu do nich telefon 268-33-69 - "Eliz" Wydaje mi się, że też na Kr. Jadwigi 44 robili poprawki do gotowych sukien jeśli coś się klientce nie podobało, albo chciała inaczej tel. 268-18-65 Jak kupowałam tam swoją to pracowała tam taka dość zmierzła kobieta, ale ja załatwiałam wszystko z szafową i było ok, wszytko zrobili dokładnie tak jak chciałam. Wzornictwo mieli na poziomie europejskim, ceny -polskim. Ale to było 5 lat temu! (sama nie mogę w to uwierzyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Re: Szycie sukni ślubnej w okolicach Katowic
Dzięki za adresy. Może jeszcze któraś z Was coś wie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szycie sukni ślubnej w okolicach Katowic
Długo poszukiwaliśmy z partnerką salonu, który uszyje
wybrany przez nas model sukienki. Rozsyłaliśmy do wszystkich salonów w Katowicach zapytania o możliwość i wycenę jej uszycia. Niestety- odpowiedzi albo nie otrzymywaliśmy, albo ich treść pozostawiała wiele do życzenie, albo ostatecznie cena sukienki powalała z nóg i okazywało się, że taniej wyszłoby sukienkę zakupić u producenta za granicą. Gdy już nie mieliśmy nadziei- dostaliśmy długą i wyczerpującą odpowiedź z salonu sukien ślubnych Mira Mariage w Katowicach. Salon znajduję się nie strikte w centrum, ale to nawet zaleta, bo można szybko i łatwo dojechać - bez korków. Zdecydowaliśmy się powierzyć uszycie suknie właśnie temu salonowi. Na miejscu dobraliśmy sporo dodatków, a zestaw i tak wyszedł taniej niż u innych sama suknia. Polecam ten salon nie tylko ze względu na cenę i jakość wykonania, ale również za atmosferę. Prawie zaprzyjaźniliśmy się z właścicielką (bardzo ciepła osoba ) oraz dostaliśmy polecenia na doskonałego fotografa, super salę itd itp. . . Zachwalam, ale na prawdę długo szukaliśmy takiego salonu, a wiem, jak takie informacje mogą pomóc młodym parą, którym ciężko odnaleźć się w gąszczu salonów i krawcowych. Strona www dla zainteresowanych strona salonu: http://www.mira-mariage.pl lub http://mira-mariage.com.pl Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ja polecam krawcową - panią Haras z Katowic, która prowadziła i szyła suknie dla swojego salonu w centrum Katowic, a obecnie przeniosła swój biznes do domu. Szyłam sobie suknię u tej Pani, jej usługi są niedrogie, ma swoje pomysły i potrafi słuchać klientów. Numer tel na życzenie na priva.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli możesz to prześlij proszę na Priv informacje o tej krawcowej. Dzięki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam dawno nikt nie pisał a ja potrzebje namiarów na ta krawcową panią Haras z Katowic proszę o numer czy jakiś kontakt. Pozdrawiam. Dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.