|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
grzebień laserowy hairmax
Witam Was Drogie Panie!
jestem tu nowa, więc nie wiem, czy może był już kiedys poruszany ten temat, mam problem z wypadającymi włosami, stosowałam już wszystko... znajoma zza granicy podpowiedziała mi i istnieniu tego urządzenia, czy któraś o nim coś słyszała? czy są w może w Polsce gabinety kosmetyczne, trychologiczne czy jakieś salony fryzjerskie, które oferują takie zabieg przy użyciu tego grzebienia laserowego? za granicą ten cały hairmax jest bardzo popularny, a w Polsce? proszę Was o pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: grzebień laserowy hairmax
Witaj
Słyszałam tylko o ozono terapi grzebieniem szklanym koszt około 20 zł za jeden zabieg.Korzystałam z tej usługi.Zabiegi musza być w miare systematyczne okolo 4 w miesiącu.Pomogły na przesuszona skórę glowy ale nie odnotowałam zmniejszenia wypadania wlosow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam w internecie, że można go kupić. Wydatek nie mały
![]() http://hairmax.net.pl/
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie!
a słyszałaś coś o nim więcej? jakieś opinie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nic a nic
![]() ![]() Poza tym znalazłam jeszcze inny laserowy grzebień: http://vivicomb.pl/ A próbowałaś pić drożdże, pokrzywę, skrzyp? ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Może spróbuj szamponu nanogen.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
nie, nie... mam już przerobione szampony, tabletki wzmacniające, jakieś specyfiki czyniące cuda i chce spróbować czegoś innego
odnośnie tych grzebieni laserowych, vivicomb jest najdroższy i ma tylko jeden model z 12 wiązkami lasera za to hairmax ma 3 modele, 7, 9 i 12 wiązek lasera i przede wszystkim jest tańszy, dzięki za podesłanie tych stron! ![]() wpisałam sobie w youtube hasło hairmax i jest sporo pozytywnych wypowiedzi na jego temat, wygląda na to, że za granicą robi furorę cóż.... szukam dalej jakiś wypowiedzi, dzięki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
EdytaFizjo32 daj znać jak odkryjesz coś fajnego
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Wygląda mi to na autoreklamę danego urządzenia
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
autoreklama ? co takiego ? wypraszam sobie, jestem fizjoterapeutką więc sama na codzień mam do czynienia z użytkowaniem lasera, tzw. biostymulacji laserowej na zwyrodnienia,przyspieszen ie regeneracji tkanek itd itp więc sama widzę i znam jego właściwości, a to że zbieram opinie o takim urządzeniu to coś złego? najwidoczniej laser ma szerokie zastosowanie, zatem szukałam opini właśnie tutaj, być może akurat ktoś coś o nim wie i by mi doradził, a to, że przeanalizowałam koszty tych laserów dwóch firm, i wyraziłam swoje zdanie - to chyba mam do tego prawo
![]() poza tym na forach jest wiele wymienianych nazw kosmetyków, firm, nazwisk fryzjerów, kosmetyczek itd... bo gdzie lepiej znaleźć opinie jak nie własnie tutaj? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To jest ewidentnie aoutoreklama.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
![]()
Trochę czasu już minęło od postu. Czy nabyłaś któryś z tych laserowych grzebieni? Sprawdza się? Opinie np. na Amazon są bardzo zróżnicowane.
Ciekawi mnie też czym różnią się Hairmax i Vivicomb, prócz ceny. Strony internetowe obu laserowych grzebieni mają dokładnie te same badania, certyfikaty i zdjęcia. Może Vivicomb to tylko kupiony patent/licencja Hairmaxa przez emiracką firmę? Czy ktoś wie?! ![]() Pozdrawiam serdecznie Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam,od środy używam hairmax-a,za kilka tygodni zdam relacje z przebiegu kuracji,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
koniecznie ! czekam bo widziala go przecenionego i zastanwiam sie
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja także czekam z niecierpliwością na jakąś opinię czy komuś to pomogło. Zastanawiam się nad kupnem. Proszę nie zapomnij zdać relacji.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Po 3 miesiącach stosowania, nie zauważyłem niestety żadnych rezultatow.
Będę stosował kolejne 3 miesiące i liczę, ze sytuacja się zmieni.Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Hej bakonfs, minęły już 3 miesiące... i jak pomogło coś?
Bardzo proszę o wypowiedzenie opinii kogoś kto stosował grzebień Hairmax |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Tabletki na wypadanie włosów - https://locerin.pl/ W ciągu zaledwie trzech tygodni moje włosy przestały wypadać i już mogę widzieć nowe, silniejsze wlosy rosnące w łysych miejscach.
Edytowane przez maria753 Czas edycji: 2019-02-01 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny, no wpadłam tu bo właśnie robię research w temacie tych grzebieni. Moja mama jest po dwóch miesiącach naświetlań kaskiem laserowym w gabinecie kosmetycznym i wygląda na to, że laser hamuje u niej łysienie (androgenowe - zdiagnozowane u dermatologa) i poprawia wygląd włosów. Mam nadzieję, że grzebienie działają podobnie, bo kask kosztuje ponad 5 tys. - masakryczna inwestycja.
Lecę szukać dalej, ale wstępnie potwierdzam że laser działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Mój tata używał Vivicomba i efekt jest naprawdę zadowalający. Wiadomo że nie będzie miał już nigdy tak wspaniałej fryzury jak wtedy gdy podrywał moją mamę ale inwestycja wg niego udana. Kupił go tutaj vivicomb.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Znalazłam nowość na hairmax.net.pl laserBand 82 wiązki laserowe 3900 zł.
Trochę taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Grzebień stosowałem prawie 8 miesięcy i nie zauważyłem znacznej poprawy w odrostach
![]() Od siebie proponuję Kirkland minoxidil 5%...efekt mega ![]() Pieniążki za grzebień Hairmax zwracają, także warto spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Być może nie stosowałeś tak jak powinieneś.... Aby zobaczyć widoczne rezultaty trzeba używać przede wszystkim na czystą i świeżo umytą skóre głowy i regularnie.
Mnie niestety nie stać na takie urządzenie, moja koleżanka sobie kupiła i czasami jak jestem u niej pozwala mi użyć, ale takie używanie nie używanie to co mi da!? Natomiast ona ma fantastyczne efekty z tym, że przy długich włosach troche trzeba poczekać zanim odrosną nowe wlosy i dogonia Twoją długość. To pierwsze urządzenie na świecie które wykorzystało technologię LLLT do leczenia utraty włosów. Jest bardzo popularne na świecie. Minoxidil to fakt też świetnie działa bo jest to produkt ktory tez podobnie jak HAIRMAX posiada certyfikat FDA i badania kliniczne. Mam nadzieje, że rodzinka zrzuci sie dla mnie na taki prezent na 25 urodziny ![]() Pozdrawiam wszystkich sfrustrowanych problemem utraty włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.