WRÓŻKA -opinie woj. śląskie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-23, 11:29   #1
stokrotka1404
Zadomowienie

WRÓŻKA -opinie woj. śląskie

Witam

Chciałabym dowiedzieć sie coś na temat wróżek...
Opiszcie cośCzy chodzicie?Gdzie w woj. śląskim można iść na sprawdzonego np. tarota czy coś w tym stylu

Czekam na Wasze opinie w tym temacie.

Może macie jakieś sprawdzone miejsca?

Ja osobiście nigdy nie byłam,ale chciałabym
stokrotka1404 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-23, 13:34   #2
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja
Dot.: WRÓŻKA -opinie woj. śląskie

Ja nie chodzę ale się wypowiem Nie wieże we wróżki z opowiadań wiem, że ludzie mówią że przepowiedziała prawdę ale one mówią ogólniki pasujące do każdego. Mojej mamie wywróżyła ze wygra samochód i do tej pory samochodu nie ma Jesli chcesz isc dla zabawy to proszę bardzo ale jesli interesuje cię przysłość to nic odkrywczego się nie dowiesz. Co najwyżej jej słowa spowodują że będziesz dążyć by przepoowiednia się sprawdziła. To tylko moje zdanie Oczywiście każdy ma prawo do własnego Pozdrwaiam
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-23, 13:43   #3
PurBlanca90
Raczkowanie

znam dobrą wróżkę, nie oszustkę, ale niestety z podkarpacia;/
PurBlanca90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-23, 16:12   #4
Milus93
Raczkowanie

GG do Milus93

Ja w to nie wierzę
Jeśli ma się dużo kasy i nie ma co z nią zrobić to można skorzystać ale moim zdaniem jest to kasa wyrzucona w błoto
Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza.
— Marilyn Monroe
Milus93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-23, 17:33   #5
rapunzel8
Zadomowienie

A nie lepiej kupić sobie karty i podręcznik(można też wypożyczyć z biblioteki) i wróżyć sobie samodzielnie. Można też zabawiać tym znajomych.
Ale traktowanie tego na serio i wydawanie kasy na wróżki nie ma większego sensu.
rapunzel8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 20:47   #6
muzeumolbrzymuf
Rozeznanie

Ja chodzę do słynnej będzińskiej wróżki. Mieszka na Osiedlu Zamkowym.
Chociaż uprzedzam, że warunki w jakich mieszka są dalekie od nazwania ich godnymi. Brud, smród... Gdy się wchodzi do niej do mieszkania, z żołądka aż się cofa...

Mimo wszystko jest to jednak przemiła, starsza kobieta.
Przepowiednie zawsze się sprawdzają.
Polecam.

P.S. Poza tym ta kobieta nie robi tego dla pieniędzy. Za wróżbę symbolicznie bierze 5, 10 zł.
muzeumolbrzymuf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 11:30   #7
stokrotka1404
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muzeumolbrzymuf Pokaż wiadomość
Chociaż uprzedzam, że warunki w jakich mieszka są dalekie od nazwania ich godnymi. Brud, smród... Gdy się wchodzi do niej do mieszkania, z żołądka aż się cofa...

Polecam.

P.S. Poza tym ta kobieta nie robi tego dla pieniędzy. Za wróżbę symbolicznie bierze 5, 10 zł.
Słyszałam o niej...Ale czy faktycznie jest az tak dobra?????
stokrotka1404 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-18, 21:08   #8
Maiko1
Raczkowanie

jesli ktos jest chętny ja stawiam od dłuższego czasu katy, pracuje na 3 taliach, wspomagam się też jasnosłyszeniem, jasnowidzeniem, numerologia i astrologią...stawiam karty przez telefon, gg...można też meilownie się ze mną skontaktować...jeśli ktoś chętny to proszę napisać na pw
Maiko1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 08:49   #9
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maiko1 Pokaż wiadomość
jesli ktos jest chętny ja stawiam od dłuższego czasu katy, pracuje na 3 taliach, wspomagam się też jasnosłyszeniem, jasnowidzeniem, numerologia i astrologią...stawiam karty przez telefon, gg...można też meilownie się ze mną skontaktować...jeśli ktoś chętny to proszę napisać na pw
taaa... za drobną opłatą inwigilacja forum z wizażu, konta na fejsie i nk... Nie wierzę w takie cuś przez telefon czy gg... jak dla mnie śmiech na sali
Stary 2012-01-19, 09:54   #10
madalena83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muzeumolbrzymuf Pokaż wiadomość

Polecam.

Ja u niej byłam razem z koleżanką ponad 10 lat temu. rzeczywiście warunki strasznie i wtedy chyba ok. 10 kotów tam było - śmierdziało przeraźliwie

Teraz to już nie pamiętam co mi powiedziała i czy to się sprawdziło czy nie - moja wróżba była nijaka za to u koleżanki bardziej wesoło i kolorowo było i wiem, że jej się to spełniło - wróżba dotyczyła studiów i faceta

"Nie da się żyć byle jak ani nawet tak sobie. Trzeba żyć perfekcyjnie"

Jan Lubiński
madalena83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 14:20   #11
Kolczatkowa
Raczkowanie

Podziwiam niektorych. Pamietam jak mnie kumpela ciagnela do tej będzinskiej wrozki jakies 10lat temu... skonczylo sie na tym, ze weszlam i wyszlam, bo chcialo ze mnie wyjsc cos innego

Co wowczas wywrozyla kolezance to nie pamietam, a teraz juz nie mam kontaktu by dowiedziec sie czy warto bylo tak zasmierdnac. Tak to slyszalm tylko historie, ze kolezance kolezanki przepowiedziala prawde, ale jako sceptyk uwazam, ze pewne informacje nalezy mocno przesiac
Kolczatkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 16:53   #12
Maiko1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
taaa... za drobną opłatą inwigilacja forum z wizażu, konta na fejsie i nk... Nie wierzę w takie cuś przez telefon czy gg... jak dla mnie śmiech na sali

szanowna pani "cuś" to, ze pani nie wierzy to już pani problem... są ludzie, którzy wierzą i bardzo sobie chwalą...a swój śmiech na sali także proszę zachować dla siebie...taką postawą wykazuje "pani" czystą ignorancje oceniając moja prace nic na jej temat nie wiedząc i nawet nie próbując się czegoś dowiedzieć...
prosta zasada...najpierw poznaj potem oceń..

Edytowane przez Maiko1
Czas edycji: 2012-01-19 o 16:55
Maiko1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-22, 08:35   #13
muzeumolbrzymuf
Rozeznanie

A ja chciałam skorygować swoją wypowiedź. Otóż, rozmawiałam z kolegą z Będzina i dowiedziałam się, że tam gdzie jest zamek to wbrew pozorom nie jest Osiedle Zamkowe. Także żeby nie wyprowadzić nikogo w las, podaję namiary: wróżka mieszka niedaleko zamku, w kamienicy na przeciwko Domu Parafialnego im. Jana Pawła II, ul. Góra Zamkowa 9.
muzeumolbrzymuf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 09:50   #14
gobi_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka1404 Pokaż wiadomość
Witam

Chciałabym dowiedzieć sie coś na temat wróżek...
Opiszcie cośCzy chodzicie?Gdzie w woj. śląskim można iść na sprawdzonego np. tarota czy coś w tym stylu

Czekam na Wasze opinie w tym temacie.

Może macie jakieś sprawdzone miejsca?

Ja osobiście nigdy nie byłam,ale chciałabym
Czy wiecie gdzie obecnie przyjmuje wróżka? Słyszałam coś o barakach przy Elektrowni w Będzinie..
Kiedyś czytałam, że ważny jest również dzień, w którym się wróży, ponieważ słynna wróżka z Będzina to starsza kobieta i często wydaje się być zmęczona po całym tygodniu gości z prośbami o wróżbę..
gobi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-25, 09:42   #15
kingka
Przyczajenie

Ja też sceptycznie do tego podchodziłam Poszłam tak naprawdę z ciekawości a nie po to żeby rzeczywiście w to uwierzyć. W moim życiu w tym okresie bardzo dużo się działo i chciałam się przekonać czy rzeczywiście coś się zmieni w końcu na plus. Dowiedziałam się wielu rzeczy, większość się zgadzała. Polecam: Wróżka Katowice

Edytowane przez kingka
Czas edycji: 2016-03-12 o 12:20
kingka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości