|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
WRÓŻKA -opinie woj. śląskie
Witam
Chciałabym dowiedzieć sie coś na temat wróżek... Opiszcie coś ![]() ![]() Czekam na Wasze opinie w tym temacie. Może macie jakieś sprawdzone miejsca? Ja osobiście nigdy nie byłam,ale chciałabym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRÓŻKA -opinie woj. śląskie
Ja nie chodzę ale się wypowiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
znam dobrą wróżkę, nie oszustkę, ale niestety z podkarpacia;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja w to nie wierzę
![]() Jeśli ma się dużo kasy i nie ma co z nią zrobić to można skorzystać ale moim zdaniem jest to kasa wyrzucona w błoto ![]()
Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. — Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A nie lepiej kupić sobie karty i podręcznik(można też wypożyczyć z biblioteki) i wróżyć sobie samodzielnie. Można też zabawiać tym znajomych.
Ale traktowanie tego na serio i wydawanie kasy na wróżki nie ma większego sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja chodzę do słynnej będzińskiej wróżki. Mieszka na Osiedlu Zamkowym.
Chociaż uprzedzam, że warunki w jakich mieszka są dalekie od nazwania ich godnymi. Brud, smród... Gdy się wchodzi do niej do mieszkania, z żołądka aż się cofa... Mimo wszystko jest to jednak przemiła, starsza kobieta. Przepowiednie zawsze się sprawdzają. Polecam. P.S. Poza tym ta kobieta nie robi tego dla pieniędzy. Za wróżbę symbolicznie bierze 5, 10 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jesli ktos jest chętny ja stawiam od dłuższego czasu katy, pracuje na 3 taliach, wspomagam się też jasnosłyszeniem, jasnowidzeniem, numerologia i astrologią...stawiam karty przez telefon, gg...można też meilownie się ze mną skontaktować...jeśli ktoś chętny to proszę napisać na pw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz to już nie pamiętam co mi powiedziała i czy to się sprawdziło czy nie - moja wróżba była nijaka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Podziwiam niektorych. Pamietam jak mnie kumpela ciagnela do tej będzinskiej wrozki jakies 10lat temu... skonczylo sie na tym, ze weszlam i wyszlam, bo chcialo ze mnie wyjsc cos innego
![]() Co wowczas wywrozyla kolezance to nie pamietam, a teraz juz nie mam kontaktu by dowiedziec sie czy warto bylo tak zasmierdnac. Tak to slyszalm tylko historie, ze kolezance kolezanki przepowiedziala prawde, ale jako sceptyk uwazam, ze pewne informacje nalezy mocno przesiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
szanowna pani "cuś" to, ze pani nie wierzy to już pani problem... są ludzie, którzy wierzą i bardzo sobie chwalą...a swój śmiech na sali także proszę zachować dla siebie...taką postawą wykazuje "pani" czystą ignorancje oceniając moja prace nic na jej temat nie wiedząc i nawet nie próbując się czegoś dowiedzieć... prosta zasada...najpierw poznaj potem oceń.. Edytowane przez Maiko1 Czas edycji: 2012-01-19 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
A ja chciałam skorygować swoją wypowiedź. Otóż, rozmawiałam z kolegą z Będzina i dowiedziałam się, że tam gdzie jest zamek to wbrew pozorom nie jest Osiedle Zamkowe. Także żeby nie wyprowadzić nikogo w las, podaję namiary: wróżka mieszka niedaleko zamku, w kamienicy na przeciwko Domu Parafialnego im. Jana Pawła II, ul. Góra Zamkowa 9.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Kiedyś czytałam, że ważny jest również dzień, w którym się wróży, ponieważ słynna wróżka z Będzina to starsza kobieta i często wydaje się być zmęczona po całym tygodniu gości z prośbami o wróżbę.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja też sceptycznie do tego podchodziłam
![]() Edytowane przez kingka Czas edycji: 2016-03-12 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.