|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was umie stawiać Tarota ? - wróżki,jasnowidzenie ?
Czy jest tu jakas wizazanka,ktora umie stawiac tarota ?,mam sprawe niecierpiaca zwloki ;) ,a moze znacie jakas dobra wrozke,z ktora moge sie skontaktowac.... mailowo ? ,mieszkam za granica,wiec dzwonienie nie wchodzi w gre bo bym zbankrutowala :D
Slyzalam o wrozbicie Rodinie,ale niestety nie znalazlam do niego zadnego kontaktu. Korzystalam juz kilkakrotnie z uslug jasnowidzow i wrozek,ostatnio najlapsza okazala sie pewna wrozka znaleziona na onecie,ale niestety na stronie jest jakis blad wiec nie ma mozliwosci kontaktu :rolleyes: Nie wierze slepo we wrozby,ale z moich doswiadczen wynika,ze "cos" w tym jednak jest,raz trafilam na taka wrozke telefoniczna,ktora przyprawila mnie o gesia skorke,powiedziala mi rzeczy zadziwiajace dotyczace mojj owczesnej sytuacji ,a cala reszta sprawdzila sie z najdrobniejszymi detalami,tylo raz tak sie stalo,niestety nie pamietam juz jak sie nazywala :( inne wrozby byly mniej lub bardziej trafe.
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy któraś z was umie stawiać Tarota ? - wróżki,jasnowidzenie ?
Ja słyszałam o pewnej jasnowidz, która mieszkała w mojej okolicy... Współpracowała z nią policja... Wróżyła mojej matce, odnalazła zabitego sąsiada... Świetna była. Szkoda, że nie żyje już... Taki OT.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
sama jestem ciekawa.
![]() ![]() moja koleżanka dzwonila przy mnie do Rodina-dość niesympatyczny,choć wszystko się sprawdziło (nie była to żadna wyczerpująca wróżba,tylko ogólniki) Miałam gdzieś jego oficjalny nr na kom(z ogłoszenia) można się umówić na rozmowe na infolinii. Kupa kasy leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja nigdy nie wierzyłam, że jakaś osoba z zewnątrz może mi powiedzieć o moim życiu bo niby skąd i dlaczego? W moim życiu zaczęło się dużo zmieniać, raczej nie zawsze pozytywnie. Dlatego zdecydowałam się spróbować. Poszłam do jasnowidza i byłam zaskoczona, że podejście było takie profesjonale a teraz jestem przekonana o tym, że bardzo dużo rzeczy się jednak sprawdziło. Więc coś w tym musi być, można uwierzyć.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-26 o 10:16 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
koniecznie musi być tarot?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.