|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ćwiczenia na spalanie tkanki tłuszczowej
Jakie ćwiczenia powinnam wykonywać by schudnąć? Zależy mi na utracie kg przy minimalnym rozbudowaniu mięśni ponieważ mam ich dosyć sporo, a nie chciałabym więcej, zależy mi jedynie na utracie kilku kilogramów
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ćwiczenia na spalanie tkanki tłuszczowej
Aerobowe, długo trwające.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Cava, a jak już jesteśmy w tym temacie, to zapytam Cię o ten cały katabolizm mięśniowy, którym niektórzy straszą tak, jak kiedyś nasze babcie czarną wołgą
![]() Jest się SERIO czego bać? Jaki jest realny stopień spalenia tych mięśni i przełożenie się tego na metabolizm? Jeśli o mnie chodzi to dodam, że nie podobają mi się zbytnio mięśnie u kobiet, jestem fanką krąglejszych, pełnych kształtów (ale bez przesady), natomiast pani widniejąca na fp "no cardio" na fb straszy mnie swoim wyglądem (a swoją drogą wstawianie przez nich obrazków typu "biegające 150 kg żywej wagi" uważam za bardzo tendencyjne). Sama dążę do zrzucenia kilku kg, zmniejszenia obwodów i czerpania radochy z tego, co robię
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Myślę, że optymalna długość treningu cadio to 45 minut. A jeśli chcesz spalić tłuszcz i mięśnie to polecam bieganie na czczo.
Pamiętaj jednak o zrównoważonej diecie, bo to podstawa każdego treningu. Robiłaś sobie badanie zawartości tkanki tłuszczowej i mięśni w organizmie? Polecam zrobić, może się okazać, że jednak się mylisz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

(a swoją drogą wstawianie przez nich obrazków typu "biegające 150 kg żywej wagi" uważam za bardzo tendencyjne). Sama dążę do zrzucenia kilku kg, zmniejszenia obwodów i czerpania radochy z tego, co robię