|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Listopad - płaszcz, torebki, kosmetyki :)
Witam
Zdjęcia są w drugi wątku ![]() Poszukuję: -płyny do kąpieli, balsamy, kremy do rąk, stóp - o neutralnych, nieowocowych, słodkich zapachach -perfumy chloe EDP -nowe tusze do rzęs -żele do mycia twarzy-dermokosmetyczne, nawilżające - najchętniej Dermedic, nawilżający -kremy do twarzy - dermokosmetyczne, nawilżajace -drewniany grzebień TBS - nowy -wcierka JANTAR -płyny micelarne Mam do wymianę : -frakcja sojowa ECOSPA - otworzylam kilka dni temu, ale zapach mnie zniechęcił. Frakcja nie była nawet dotykana, Przechowuję w lodówce. -1 nowy korektor Collection 2000 lasting perfection w kolorze 03 warm medium. Produkt jest nowy, nigdy nieotwierany (na zdjęciu są dwa)a -sól morska - użyta raz -pianka do włosów kręconych Nivea - niewielki ubytek -pianka kręconych Aussie - użyta raz -maseczka zwężająca pory Ziaja - użyta raz -płyn kręconych Marion 2x - niewielkie ubytki -balsam do ciała YR gruszka - użyty raz -lipidowy żel do mycia twarzy Ziaja - ubytek niewielki - niedawno otwarty -podkład Mac studio fix nc 15 - 2 cm w buteleczce -puder prasowany catrice - odcień warm peach - użyty na próbę, ale nie mój kolor Jest jak nowy -tonik uroda melisa - zużycie ok 1/3 -korektor korektor w pędzelku Gosh click'n conceal - kolor 01 - zużycie niewielke, ponieważ używany był może ok 5 razy -torebki ZARA używane - za każdą zapłaciłam 199 zł -botki Prima moda - rozmiar 39, założone raz i leżą. Są jak nowe. Edytowane przez KZag Czas edycji: 2015-11-06 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad - płaszcz, torebki, kosmetyki :)
-balsam do ciała YR gruszka - użyty raz
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za plaszcz zara?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.