|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kłodzko i okolice
Panie i Panowie prośba o podrzucanie jakiś pomysłów co zobaczyć w okolicach Kłodzka. Będę wdzięczna też za pomysły gdzie zjeść, posiedzieć itp.
Wybieram się tam na majówkę i to co na pewno chcę zobaczyć to Szczeliniec Wielki. Do tego może Złoty Stok, Zdroje na trasie PL-CZK oraz samo Kłodzko, ale co więcej nie mam pomysłu. Chciałam dostać się też na Śnieżnik, ale jest chyba słabo z komunikacją publiczną w rejonie Bolesławowa, Kletna czy Siennej? Będę wdzięczna za podrzucenie jeszcze jakiś pomysłów jak najlepiej wykorzystać czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Podróżniczka
|
Dot.: Kłodzko i okolice
Do Międzygórza dostaniesz się normalnie PKSem z Kłodzka i stamtąd wejście na Śnieżnik ale jednak ciężko jest w jeden dzień to obrócić ponieważ w weekendy ostatni powrotny autobus do Kłodzka jest jakoś o 12 albo o 13 więc chyba najlepiej zostać na noc w schronisku jeśli już albo w Międzygórzu. To też piękne , malownicze miasteczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.