|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nowy znajomy
Cześć! Od jakiegoś czasu gryzie mnie pewna sprawa. Otóż w tym roku zaczęłam studia. W mojej grupie jest pewien facet, który wyjątkowo bardzo mnie pociąga. Odbiega od mojego wzorca "idealnego mężczyzny". Ot taki sobie (wyjątkowo słodki), typowy "społeczniak". Nie mieliśmy okazji rozmawiać na żywo. Ostatnio próbując "zakumplować się z nim" napisałam do niego pod głupim prektekstem "jak było na zajęciach?". Był miły, opisał wszystko dokładnie (widać, że bardzo pomocny człowiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Dot.: Nowy znajomy
Jestescie znajomymi z grupy, wiec pierwszy krok za Toba.
Po prostu podejdz przed zajeciami, zapytaj jak minal weekend, czy widzial trailer filmu, co sadzi o prowadzacym, czy mu sie podoba w miescie. Jest multum tematow. Nie musisz przeciez od razu wyskakiwac z propozycja randki. Mozesz sprobowac zorganizowac grupowe wyjscie na drinka, poza tym teraz jest okres, kiedy samorzady organizuja integracyjne wyjscia, zabawy etc. Edytowane przez Damayanti Czas edycji: 2015-10-22 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Myślałam o zorganizowaniu wyjścia do klubu. W tym rzecz, że zaobserwowałam, że nie jest on typem imprezowicza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
plum plum
|
Cytat:
Wczoraj np była genialna data, można było się umówić na wspólne oglądanie "Powrotu do przyszłości". Możesz też zorganizować np pieszą wycieczkę po mieście w jakim studiujecie albo w jakieś ciekawe miejsce niedaleko. Możesz ich zabrać na jakiś event albo w miejsce, związane ze studiami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jak to 'społeczniak' jak go nazwałaś, to myślę, że lepiej abyś zamiast go wyciągać do klubu, porozmawiała z nim np na fb/gg a potem na żywo nawiązała do tej rozmowy.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
mówiąc "społeczniak" mam na myśli, że bardzo angażuje się w życie społeczne, ciągle coś organizuje, pomaga itd.. Na fejsie bywa rzadko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.