|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwne myśli i nastawienie
Mam problem..w listopadzie jadę do Krakowa na 10 dni na kurs. Nie wiem zupełnie dlaczego mam obawy, że coś mi się tam stanie..Nie czuje się bezpieczna. Nie znam tam nikogo, będę mieszkać w hostelu.. Nie wiem dlaczego dręczą mnie takie myśli, bo wcześniej pojechałam sama na Erasmus i wszystko było ok.
Jak sobie z tym poradzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Dziwne myśli i nastawienie
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kiedyś leczyłam się na nerwicę ale z powodów somatycznych "kołatanie serca". Teraz leków już nie biorę, nie mam objawów.
Generalnie jestem szczęsliwa, mieszkam z TŻ razem, jednak niestety teraz nie pracuję i praktycznie całe dnie spędzam sama w domu i chyba mam za dużo czasu na myślenie i analizy ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Rozmawiasz na bieżąco o swoich obawach z TŻ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ja bym do tego jeszcze dodała że statystycznie znaczna większość rzeczy których się boimy - nie dzieje się
Inaczej to by oznaczało, że przewidziałaś przyszłość ![]() Ja miałam coś podobnego przed długą trasą na wakacje - czułam że coś nam się z TŻem stanie w drodze i nie wrócimy stamtąd. A tu proszę, żyjemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do TŻ tak mam z nim b. dobry kontakt mówię mu o swoich problemach ale on starając się mnie pocieszyć mówi ze jestem mądra, że we mnie wierzy, że na pewno sobie poradzę itp a to co ja sobie myslę o sobie jest nadal ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dlatego napisałam że "ja bym DO TEGO jeszcze DODAŁA" - czyli do Twojej wypowiedzi w kwestii nerwicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.