|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Same skarby
W miniony weekend byłam w zapachowym raju
W trzech sklepach była taka ilość perełek, że zwariowałam Aż mi się płakać chciało, że nie dysponowałam odpowiedni ilością gotówki A oto co wypatrzyłam: - Escada Collection - w nagiej wersji + mleczko lub żel do mycia (nie pamiętam dokładnie), - calusieńka seria Less Belles (wraz z Belle de Piernik) - wszystkie zapachy Choparda - wraz z czarnym Madness i wariacjami nt. Casmiru (a jest ich kilka) - cała kolekcja Cariera, także Must ![]() - całe mnóstwo zapachów rzadko spotykanych, nawet na Allegro - aż żal, że końcu nos przestał rejestrować zapachy i nie dało rady przetestować wszystkiego - dwie wielkie gabloty miniatur, także rzadko spotykanych Po prostu serce mi pęka, że musiałam te skarby pożegnać No to sobie ponarzekałam...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Same skarby
E mozesz zdradzac gdzie jest ten "raj"?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Słowacja
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę niższe, chociaż nie są to jakieś wielkie cenowe okazje
Jednak biorąc pod uwagę brak możliwości kupna niektórych zapachów u nas... sama rozumiesz...Szkoda, że nie miałam więcej pieniążków - nawet jeśli nie dla siebie to sprawiłabym radość wielu Forumkom Buuuuu... |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
No niby tak, ale kiedy ja tam znowu będę...?
Mówię Ci, zwariować można Ja wymieniłam tylko malutką część, bo tam mnóstwo zupełnie niedostępnych skarbów było i to wraz z całymi liniami zapachowymi (żele, mleczka, pudry, itp. itd.). Takie zapachy, o których część dziewczyn marzy, by chociaż móc powąchać (już nawet nie mówiąć o posiadaniu).
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
a Słowacja gdzie? może się kopsnę, alebo kogoś poproszę...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
no własnie: gdzie? mnóstwo ludzi jeździ na Sylwestra na Słowacje, można poprosić kogoś... a czy Sonia /Redsonia5/ nie jest Słowaczką, może ma mozliwość nawet ściągniecia na allegro.
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewunia, a jakies fajne limitowanki Escady oprocz EC tez tam byly? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Oj, na Słowacji zawsze udawało mi się wypatrzeć zapachwe perełki. Nie wiem z czego to wynika - może Słowaczki nie idą ślepo za modą, dlatego w ich perfumeriach znajdzie się coś poza Chance, Light Blue i Promesse
![]() Kiedyś często tam jeździłam, ale też mieszkałam znacznie bliżej słowackiej granicy ![]() Escada Collection |
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Redsonia jest Czeszką - ale u nich też jest więcej perełek niż u nas. chociażby pełna Estee Lauder w Sephorach.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ Ci zazdroszczę Ewciu, też chętnie pobuszowałabym w takim skarbcu
. Pięknie proszę o namiary na PW, może kiedyś...
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
No i ja się przymile o adres, bo chyba na Sylwestra pojedziemy na narty własnie na Słowację, więc mogłabym kupic to i owo - a teraz to juz mam opdpowiednią motywacje, żeby męża goręcej namawiac na wyjazd
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Jak wszyscy to wszyscy. Ja również poproszę
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to i ja się pięknie uśmiecham
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie ja tez ladnie prosze
Swoja droga to bardzo nie fair, ze w Polsce zapachy sa wycofywane w okamgnieniu i do wielu pozycji nie ma uzupelnienia linii
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa moj syn jezdzi na obozy piłkarskie na Słowacje..poprosze o nazwe miejscowości.A może tak zlot wizażanek zrobimy na Słowacji???
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie mam zamiar wybrać w tym roku na narty do Liptovskiego Mikulaszu, oby ten sklepik nie był za daleko, bo będę musiała mężowi truć głowę, żeby tam pojechać
![]() Niestety podejrzewam, że wpadnięcie tam, grozi totalna ruina finansową
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Jedzmy tam wszystkie,mała chatka,śnieg perfumy i MY.Winko,fajne ognicho i mężczyzne ze Słowacji do podgrzania imprezy!!Tylko nie piszcie NEONKOOOOOO
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Neonkooooooooooooo
![]() świetna myśl, gorzej jak w perfumerii wystarczającej ilości flakonów nie będzie, to się wyrżniemy chyba i podgrzewać atmosfery wcale nie będzie trzeba |
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madlaineeeee ,zamknęłam oczki i wyobraziłam sobie te nieprzyzwoitą atmosferke.Gorzej jakby tak flakoniki fruwały,fruwały w powietrzu nad głowami eee jednak facet byłby potrzebny i to nie jeden ..łapacz!!!!
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
SZUMACZKU jak widzisz sie nie ucze...ale obóz wędrowny jak by co to ja chce!!!!!!aha koniecznie eksperymenty i kuchnia polowa albo laboratorium co by mozna było mega perfumiki tworzyć!!!KONIECZNIE!!!
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Neonko, zamiast sie za duzo uczyc, moze wybierz ze swojego zbiorku jakies wyjatkowo zniewalajace perfumy
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwonko,pytanie jakie użyć na egzamin gdzie srednia wieku egzaminatorów wynosi 60 lat ??Powinny byc takie żeby uśpić,zamroczyć czujność pana egzam. a potem dawaj na gaz..i fju na miasto P.S Currara albo coś.... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
upsss
trudne pytania zadajesz ![]() Mi sie zaraz skojarzyło Bulgari Black, ale potem doszłam do wniosku, że mogłabys oblać za palenie gumy w egzaminacyjnej eLce |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

W trzech sklepach była taka ilość perełek, że zwariowałam

,zamknęłam oczki i wyobraziłam sobie te nieprzyzwoitą atmosferke.
??